Átcimkézett Club3D..
www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a

Átcimkézett Club3D..
www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a

Elsa..... Kis nosztalgiával tölt el ez a név...
A kártya nemtom melyik célcsoportnak készült... Fillérb@szó gamer-ek?
Vagy anti e-péniszre vágyók....
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

Leginkább azoknak, akik kisméretű házba akarják beépíteni, és szeretnék a fogyasztást is minimalizálni.
Si vis pacem, para bellum.

Hülye kérdésre korrekt válasz, én hülye választ adtam volna 
Amúgy tényleg nem olyan rossz ötlet ez, hisz nagyon sok emberke méregeti a házikót vga vásárlás elött, mert ugyebár amikor a gépet-házat vette, akkor még "csak internet meg zene, esetleg film"-re lett véve a gép és amikor játszani akar, akkor ideális lehet ez a kártya ha nem akarja a házat is cserélni...
[ Szerkesztve ]

Az árára kíváncsi leszek
,szerintem nem lesz kelendő ill. a gyártó sem közismert nálunk.Jobb választás lett volna a sima 560-as ,ami árban eleve 10-12 ezerrel olcsóbb.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Akárhogy is, de szimpatikus darab és koncepció.
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász''
(#7) macilaci78

Majdhogynem szélesebb, mint hosszú. Lesz-e belőle félmagas? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

ELSA - Valaha ez a nev egyet jelentett a minoseggel es a kulonlegesseggel es persze a magas arral. Mar regen nem hallottam roluk, nem tudom milyen formaban mukodnek mostanaban, de az ezredfordulo korul (elott) a termekeik uniqumnak szamitottak. Nalam a mai napig mukodik egy Erazor III Pro ami akkor nagyon jo kis kartya volt.

De rég nem hallottam Elsaékról.
Amúgy nem rossz ez.
"...5,9 cm-rel rövidebb nyomtatott áramkörre épített az NVIDIA referenciamodelljéhez viszonyítva. Ennek megfelelően a fogyasztást is vissza kellett fogni..."
Miért is? 
.::www.megadanceradio.hu::.

Nagyon sok ELSA kártyát fújt ki a szél a gyárakból 
Persze ettől még nagyon jó minőségű kártyák voltak. Ez meg egy érdekes és hiánypótló megoldás. Kicsi, de erős.

Kuriózum márka és kártya 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

...erre nem gondoltam... Azt hiszem néha hajlamos vagyok elfelejteni, hogy nem csak HAF-X-ek vannak a világon...
Annyira jó lenne, ha az Elsa újra régi fényében ragyogna, és megint egy lapon emlegetnék őket az ASUS/EVGA és hasonló gyártókkal. Kár, hogy jórészt egymást másolják a gyártók és csak a matrica más a kártyákon, meg max a hűtés...
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

Talán a kisebb hűtő miatt?
Aki él és nem boldog, az téved!

Végre, rövid nyákos 560 Ti... pár nappal azután, hogy hasonlóan rövid 460-at vettem 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Rövidebb PCB-n gyengébb VRM fér el. Ergo csökkenteni kell a terhelését.
B4nd1t4: Nem másolás van most sem, hanem szinte mindenki a referenciadesign-t használja. Amikor az Elsa még komolyan jelen volt a piacon, mindenki saját maga tervezte a PCB-t is.

remeltem, hogy csak egy darab 6 tus tapcsatlakozast igenyel, de csalodnom kellett. 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Azért nem annyira takarékos hogy 150w alá menjenek egy ekkora chippel. 
(#20) yakuza.tora válasza tiborandras (#18) üzenetére

A nyákot tervezték át, nem a gpu-t! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mellesleg tisztelet a gyártónak, hogy ebben a szegmensben is előállt fejlesztéssel. 
Alléz Olympique de Marseille!

Engem nagyon emlékeztet a külleme az átcímkézett 7600gt@9800gt-re 
[ Szerkesztve ]
Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right
pedig nem jarnak messze a kivant 150 wattol. a referencia gtx 560 ti tdp-je 170 watt, ebbol csiptek le 10%, igy marad 153 watt. 

A ref 560 Ti TDP-je 185w !
[link]

A biztonság miatt akkor is raknának rá két hattűs csatlakozót.
az vilagos, hogy kell biztonsagi tartalek, de anno a hd4770 szinten feleslegesen kapott 6 tus tapcsatlakozot, mert nem ment 50 watt fole a fogyasztasa. furmark es tarsai szoftvereket most nem vettem figyelembe.
(#23) darky@ ugy latom, ahany forras, annyi ertek. tpu-ek furmark gyilkolas alatt 202 wattot mertek 
[ Szerkesztve ]

Érdekes fogyasztás minimalizálásról beszélni, egy ref 180Wattos kártya esetében....
Egy 40wattosról még ez eszembe jutna, de nem erről.Egyébként egyszerűen esztétikailag szerintem szebbek az ilyen rövid kártyák..és kezelhetőbbek.A hűtő nem tetszik..

Az AMD 80W TDP-t specifikált a HD 4770-re. [link]
DoxaM: Tehát akkor egy nagy fogyasztású eszköznek nincsen minimális fogyasztása...
[ Szerkesztve ]
Személy szerint bírom a picur kártyákat, bár normál házam van. A mai napig sajnálom, hogy zömmel böszme nagy VGA-k jelennek meg nap, mint nap. Viszont ez az Elsa jó ellenpélda - üde színfolt. Már csak egy olyan méret kellene, ami kompromisszumoktól mentes. Kíváncsi vagyok, ez a VGA mit tudhat tuning terén.
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

cuki, de nem értem miért jó ha a házban tartják a meleget és nem egy zárt csatorna viszi ki hátra.
Bár elvileg ha jó a házhűtés akkor így lehet alacsonyabb fordulató, tehát csendesebb kártyát csinálni a többi hőt meg ráfogni arra hogy szar a user házhűtése.

ITX-es tulajoknak szánják, ezért lett 170mm hosszú. A hivatalos oldal szerint.
nagyon dicséretes 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Micsoda Elsa Geforce 2-esek voltak annak idején, de hiányoznak azok az idők! 
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive
tuningban jo lehet a valogatott gpu/ram osszetevok alapjan: "a felhasznált GF114-es GPU és a memórialapkák a hitelesített paramétereknél alacsonyabb feszültségen üzemelnek" 
persze kerdes a modositott tapellatas mekkora mozgasteret enged meg feszultsegemeles eseten 
[ Szerkesztve ]

no offense, de nem lehetne, hogy ne 2 féle dolgot mondj 2 hsz-en belül? fogyasztást minimalizálni "fogyasztást is minimalizálni", ahogy említetted, mi köze, ahhoz, hogy egy NAGY fogyasztású kártyának is van idle "járata"? ... 
Az ég világon senki sem mondta, h nincs minimális fogyasztása..csak a hsz-ból, nem ez jött le 

Nem mondtam mást. Az idle fogyasztást nem említettem, ha arról lett volna szó, akkor konkrétan kiírom. Jelen esetben a maximális fogyasztás csökkentése a cél, aminek még a nagy fogyasztású kártyák esetén is van értelme.
Vigneau: Én inkább az ilyeneket díjazom.
[ Szerkesztve ]

Szerintem ezzel senki nem akar majd feszt emelni, kis házikóba való ez.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
Hááát, hááát... Szépnek szép, bár nekem már hosszú a nyák. No meg nem vagyok téglahűtés párti. Bár ha elég hatékony és jól kivezeti a hőt a házból, akkor gond egy szál se. Valahogy az AC megoldásait jobban pártolom, pedig azok bent keringetik a meleg levegőt.
tiborandras:
No igen. Arról nem is beszélve, hogy vajon az MSI AB, vagy a GPU Tweak felismeri és kezeli a VRM-et...
madgie:
Én azért személy szerint kipróbálnám, ha menne szoftveresen és nem kellene semmit sem forrasztgatni rajta. 
[ Szerkesztve ]

Amíg nem célja az embernek a létező legtöbb kártyát belezsúfolni a gépébe, addig nem probléma a 2-3 slotos hűtés (mondjuk addig nem tudom minek is kell fullATX lap). Momentán az eSATA kártyám pont a 2 slotos VGA miatt nincs a gépben.
Az alakja meg nem érdekel, nem a hűtést akarom nézegetni egy VGA-n, hanem a kimenetén megjelenő képet.
Tény, én is egy kártyát használok a gépben. De amíg az mATX lapokon nem jelenik meg pár általam kedvelt nyalánkság (pl. post code kijelző, mikrokapcsolók: on, CMOS clear, reset), addig kénytelen leszek nomál ATX-es lapokat venni...

Az enyém nem ref kártya nem merem ráengedni a furmarkot. Az már elég sok vga-t kinyírt mert tdp fölé emelkedik vele a fogyasztás.

Nekem valahogy ezek a dolgok nem hiányoznak. Maximum a POST, de az meg pótolható. Bár ami azt illeti a nyomógombok is.

Oké, így már érthető legalább 
Köszi!
.::www.megadanceradio.hu::.

Igen, csak 2 értelmű volt ezzel a "minimalizálással".Mert, ha minimalizálni, akarom absolute a fogyasztást, nem ilyen chipet veszek
De beszélek én úgy..hogy én is megpróbáltam a lehetőségeimhez mérten, minél kisebb fogyasztást kihozni egy adott teljesítményből.a 6850-es ebben elég jó partner..igaz, valami i5 lenne még jó, de elégedett vagyok a q6600-al és a C1E megoldásával is.Jó lenne ez a teljesítmény max 200W-on 

Vegyél 200W-os tápot, akkor biztosan nem fog tartósan 200W +tápveszteség felé menni a gép fogyasztása.
[ Szerkesztve ]

Vagy egy 800W-osat, h minimalizáljuk az 1000W-os fogyit.
[ Szerkesztve ]
csak valaszolni probaltam Vigneau kerdesere 

Valóban 
Köszönet is érte.

daa-raa:
Személy szerint meglepett, hogy pl. az ASRock 970 Extreme3-ban a 4-hez képest mind az általam említett 4 dolog hiányzik.
És miképp lehet pótolni? Van erre valami kis "dokkoló", vagy valami hasonló szerkezet? Picit le vagyok maradva a kiegészítők terén. 
[ Szerkesztve ]

Nocsak, erről eddig valóban nem is hallottam - no de jó pap holtig tanul. 
Bár az ára nem éppen alacsony... 
[ Szerkesztve ]