Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) The Bachelor

The Bachelor
(tag)

Sokszor jól jön az ilyen mini egér, csak azt nem értem, hogy egy ilyen kis méretű, egyértelműen csak böngészésre való egérnek miért csinálnak 1200dpi-s érzékelőt? Soha nem lesz kihasználva ez a felbontás.
"A Micro Traveler 900S már 2,4 GHz-es frekvencián üzemelő vezeték nélküli kapcsolatot alkalmaz, mely a gyártó állítása szerint 10 méteres távolságon belül üzemképes."
Nem pont ezen a frekvencián működik a WiFi? :Y

There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.

(#2) EarL 007 válasza The Bachelor (#1) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pl koliban, vagy ágyban netezve, esetleg vonaton, repülőn az ülés előtt nem sok hely van, ott jól jön. Vagy pl haverom úgy egerezik, hogy az egér szó szerint a notin van.

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#3) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Kompakt megoldásnak nagyon tökéletes főleg utazás és tényleg amit mondtál a koleszben, de napi használatra már nem nagyon :/

(#4) .mf válasza The Bachelor (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"Nem pont ezen a frekvencián működik a WiFi? "

Bluetooth, wifi, távirányítók, mikrósütők, stb.
[link]

(#5) Laci.M

Laci.M
(fanatikus tag)

Egy ilyen kis vezeték nélküli rágcsálóra beneveznék. De sztem több lesz az ára mint amennyit szeretnék rászánni.

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#6) nyunyu válasza .mf (#4) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Bluetooth, wifi, távirányítók, mikrósütők, stb

Mikrosuto???

Viz rezonanciafrekvenciaja 1500MHz korul van, erre gerjed a legjobban.

Persze attol meg vonatkozik a mikrosutokre is a tavkozlesi torveny.
(Legalabbis ezert huztak meg tavkozlesbol 8 eve :DDD )

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#7) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Úgy olvastam hogy: Egérirtót. Hümmögtem is nagyokat hogy mi a fenét találtak ki megint hogy kicsaljak a pénzünket. :))

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#8) Silex válasza atti_2010 (#7) üzenetére

Silex
(fanatikus tag)

Én is! :D Belegörgettem a cikkbe, hogy mi van? Aztán már rendbe került. :)

(#9) Yaye

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Mindig olyan jót szórakozok ezeken a rövid PH-s híreken. Ezek a döcögő, cirkalmas körmondatok, hogy a 3 soros hírből mégis valahogy kijöjjön az egy tucat. Szinte magam előtt látom a szerzőt, amint izzadtan próbál újabb és újabb mondatrészeket szerkeszteni a szövegbe. Úhh, még mindig csak 8 sor... akkor beleírok egy "2,4 GHz-es frekvencián üzemelő vezeték nélküli kapcsolatot alkalmaz"-t. 10 sor.. fenébe. El kell sütnöm a
"...három gombbal és egy görgővel felszerelték fel a tervezők"-et. ,,, Ez reménytelen. Nincs mese, jöjjön "az energiaellátásért pedig egy darab AAA elem felel." És lehet hogy még így is szükség lesz egy "mely a gyártó állítása szerint"-re.

:DDD

Csak egy dolog rontottam most el az örömöm: akárhogy keresem, -pedig anélkül aztán igazán nem lehet egeres cikk- sehol nem látom a "rágcsáló" szót :( ( :P )

(#10) Laci.M válasza Yaye (#9) üzenetére

Laci.M
(fanatikus tag)

Az én kommentemben azért benne volt a "rágcsáló" szó! :) :)
Itthon a netbook egeret egérnek, a rendeset patkánynak hívja nővérem :)

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#11) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Többször is majdnem vettem egy visszacsévélős egeret, de egy dolog mindig visszatartott: miért csak 3 gomb van rajtuk? Kifejezetten netezéshez-utazáshoz vannak kitalálva, akkor miért hagyják le róla az oldalsó gombokat? Vagy csak én szoktam meg ennyire? :F

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#12) @aMoRF válasza The Bachelor (#1) üzenetére

@aMoRF
(fanatikus tag)

Az 1200dpi felbontás azért kell egy mai netes egérnek. Már csak azért is, mert egy "átlagos" :D felhasználó megveszi a 22"-os monitort vagy a 17"-os Notebookját és a régi 800 esetleg 600 dpi-is egerével ( ami szép rózsaszin) :DDD mire bebarangolja a teljes képernyőt elfárad a kicsi keze... :O

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#13) The Bachelor válasza .mf (#4) üzenetére

The Bachelor
(tag)

Ha az egér is és a wifi is ezen a frekvencián működik, akkor az egér igencsak belezavar a netezésbe, nem?

There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.

(#14) brainless86

brainless86
(újonc)

egy kérdés: vajon meddig bírhatja egy tartós elemmel? tegyük fel csak esti filmezéshez lenne használva, készenléti módban mennyire energiatakarékos?

(#15) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

dupla. k proxy. :(((

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#16) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Számomra a notis egér az Bluetooth-os. Nem kell semmit se bedugni. Pont. :P

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#17) Kwi

Kwi
(újonc)

Én ilyet használok noti mellé: [link]
Előtte egy nagy Logi volt az asztalihoz, de ez kicsi és olcsó. A két aksijával kb 8-10 napot bír.

[ Szerkesztve ]

(#18) Metalfan válasza ^Clown (#11) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is megszoktam már. Amikor nemrég bedöglött az egerem, alapkövetelmény volt a két oldalsó gomb.

A cikkhez: lehet, hogy hódítani fognak ezek az egerek, de hogy nem nálam, az is biztos.

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#19) Yaye válasza The Bachelor (#13) üzenetére

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

A 2,4 ghz frekvenciasáv ingyenesen használható szabad freki, szinte minden otthoni rádiós cucc ott üzemel, a babafontól kezdve a mikrósütődön és a wifin át a gyerek távirányítós autójáig. Olyan értelemben nem zavar be, hogy nem működne, maximum a wifid nem lesz olyan pattogós, hangyányit gyengébb lehet a jelminőség, kicsit romlik a jel/zaj viszony, de azért működik. Ezek az eszközök kötelezően úgy vannak megtervezve, hogy tolerálják a többi, ebben a sávban működő kisteljesítményű adó által okozott interferenciát.
Bővebben: link

[ Szerkesztve ]

(#20) ksanyo

ksanyo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Miért akadtok le a frekvencián? Hány mobiltelefon megy 1800mhz-en? Az összes. Van két wifis vagy bt-s cuccod akkor összeakadnak? Nem.
A mikró vagy a telefon zavarja a 2.4ghz/1,8ghz processzort? Nem. Na?

(#21) The Bachelor válasza Yaye (#19) üzenetére

The Bachelor
(tag)

Köszi az infókat :R

(#22) szuper-t válasza ksanyo (#20) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

minden zavar mindent már csak aza a kérdés h észlelhető szinten van e a gerjedés:)
ezért hazsnálok itthon 5ghz-s wifit a 2.4 es kékfog mellett:)

(#23) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Genius egér nekem nem kellene, nem a jó minőségű cuccairól híres szerintem.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.