Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) riolobo

riolobo
(tag)
LOGOUT blog

Anno mikor valami jó gamer-egeret akartam venni erősen gondolkodtam a fire-glideren de a színe kicsit elrettentett,ha akkor lett volna belőle ilyen színű hát könnyen lehet,hogy most azt nyúznám((: Azt viszont furcsállom ,hogy eddig vártak a balkezes death-adderrel.

Goodbye, cruel world, Im leaving you today. Goodbye, goodbye, goodbye. Goodbye all you people, Theres nothing you can say, To make me change my mind. Goodbye.

(#2) Shad0w válasza riolobo (#1) üzenetére

Shad0w
(őstag)
LOGOUT blog

Őrülj neki, hogy nem vetted meg én beruháztam egyre és kritikán aluli a szenzora, össze-vissza ugrál. De hál istennek 2 hét alatt meghalt és betudtam cserélni másra. :)

(#3) riolobo válasza Shad0w (#2) üzenetére

riolobo
(tag)
LOGOUT blog

Hát a többi hasonló tudással megáldott gamer-egér árához képest viszonyított alacsony ára kicsit gyanús volt. Végül Razer Lachesist vettem lényegesen drágábban de szerencsére azóta is nagy megelégedéssel használom.

Goodbye, cruel world, Im leaving you today. Goodbye, goodbye, goodbye. Goodbye all you people, Theres nothing you can say, To make me change my mind. Goodbye.

(#4) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Legalabb nem irnatok bele a cikkbe, hogy Agilent szenzort hasznal.
2005 december ota Avago Technologies a nevuk.

Mondjuk a A6010 egy eleg regi kovulet, nem tudom, honnan vettetek ra a 3500dpi-t.
Plane, hogy annyit a gamer egerekbe szant A6090 sem tud ;]

(Persze a Logitech egereiben elofordulo S6020 (MX1000), meg A6060 (MX Revo) adatlapja nem nyilvanos.)

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#5) Shad0w válasza riolobo (#3) üzenetére

Shad0w
(őstag)
LOGOUT blog

Sztm az A4Tech X7-es egerei tökéletesek játékra, mármint az optikás egerek. Nekem egy X-718F-em van és G5-el összehasonlítva semmi különbség nincs a pontosságot illetően, csak annyi, hogy az A4Tech-nek nem szokott beragadni a bal gombja.
Többet rákölteni csak az ergonómiára lehet (ill. érdemes), pontosabb egér sztm nincs, vagy ha van az is csak laborban mutatható ki (vagy hát Polosaty talán megérzi :) )

(#6) Pixelmaster válasza Shad0w (#5) üzenetére

Pixelmaster
(tag)

maximálisan egyetértek, nekem a X-710F van, és quake3arenazni szoktam, és tökéletes egér szerintem, és ez a Sharkoon FireGlider Black nagyon hasonlít rá, csak kinézetre menőbb :) de ennyi...

de mondjuk én már tuti hogy zsinornélkülit veszek legközelebb, mert agyamra megy hogy folyton elakad a kábel valahol, ugyis főleg melóra kell, de legalább annyit tudjon mint a mostani A4tech X-710 f-es egerem :)

-=The digital artist of the darkside=-

(#7) Translator

Translator
(tag)

:: A Razer a DeathAdder nevű megoldás balkezes verziójával állt elő

Jesszzz, végre valaki! :R

Nem olyan, mint a b*** Logitech, akinek csak jobbos egerei vannak :( (És hiába nyerek olyat OKTV-n, adhatom el a p***-ba, pedig majd húsz éve azért nagy szó volt a vezeték nélküli egér ;] ).

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#8) Pug válasza Shad0w (#2) üzenetére

Pug
(őstag)

Hát akkor az lehet, hogy egy teljesen hibás példány volt, mivel az enyém probléma nélkül üzemel lassan fél éve :U :K

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#9) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Jó kis Razer egér, de jók is :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#10) Peetig

Peetig
(lelkes újonc)

Sokáig nézegettem én is a FireGlidert, aztán pont a felhasználói vélemények hatására inkább nem vettem meg. Helyette lett egy Gigabyte GM-M6880-t. Egy kategória? Árban semmiképpen, de súlyra és méretre pont megfelelő, nem rajongok a pici egerekért. Flame, vagy nem flame, én sem hiszek a "gémer" egerekben: az ár-érték arányuk pedig sokszor csapnivaló.

Compaq Armada 7400.

(#11) Cheesy

Cheesy
(fanatikus tag)

Tiszteletem, elofordulhat a jovoben mondjuk egesz napos munkara ajanlott egerteszt/ajanlo is? Ertem en, hogy fokepp a gamer egerek vannak kitalalva huzamosabb hasznalatra ugy, hogy nem farad el az ember csukloja (hasznaljon csuklotamaszos egerpadot) es evekeig jo szolgalatot tesznek. Igen am, de egy ilyen egerbe szerintem felesleges a sulyozas, meg a kismillio gomb, bar ki hogy hasznalja ugye, esetemben pl. CAD munkara kell, viszont ket gomb plusz gorgo (harmadik gomb is egyben) kombon kivul nem hasznalnek tobbet.
Hogy ne csak a magam neveben beszeljek, szerintem akar meg mast is erdekelhetnenek az ilyen tesztek, amik nem kifejezetten gamer alkatreszekrol szolnak.
Csak egy javaslat. :B

(#12) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

Jól néznek ki!

Üdv: Zoli

(#13) TESCO-Zsömle válasza Cheesy (#11) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nálam egy mamba muzsikál, és tökéletes egész nap. Semmi baja a csuklómnak. ;)
Mambán a két gomb+görgőn kívül nem is nagynon van más. Van egy előre/vissza gomb, meg a DPI váltó.

Csak ajánlani tudom.

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#14) benedekco válasza TESCO-Zsömle (#13) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Na de az egy 30ezres egér!!! :Y
Míg lehet neki bőven elég lenne egy microsoft intellimouse a tizedéért. Vagy egy 8K-s intelliexplorer3. Míg az előbb említett a4techek is 3-6K között mozognak. Nekem Diamondback-em van még a régi kiadásból, az is baró, de ha cserélni kell majd azért kipróbálom a Microsoft ie3-asát is, lehet nyerőbb mint a 3G. Többet nem adnék egy egérre 8K-nál, még ezt is sokallom.

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#15) Cheesy válasza benedekco (#14) üzenetére

Cheesy
(fanatikus tag)

Jol latod a helyzetet, szerintem nem mindenki engedhet meg maganak tobb tizezres egeret, ezert lehetne idonkent kesziteni egy tesztet tobb arfekvesu egerrol. Amiket irtal, meg is nezem. :K

(#16) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én szívesen csinálnék tesztet, csak adjanak hozzá alapanyagot.

Önköltségen eléggé limitáltak a lehetőségeim. :O

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#17) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a Sharkoon egér kiköpött mása az A4 Tech XL-747H-nak.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#18) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tiszta parasztvakítás a súlyozható egér....

Milyennapvan?

(#19) aram01 válasza D1Rect (#18) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem 10 emberből 9 nem használja
viszont annak örülök hogy kezdik emberszámba venni a balkezeseket is :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#20) D1Rect válasza aram01 (#19) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kiszámolták, ha senki nem gyárt balkezes minőségi egeret, akkor nekik megéri.
Biznic.

Milyennapvan?

(#21) aram01 válasza D1Rect (#20) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak nem kéne elszállni az árakkal mert akkor marad a jobbkezes

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#22) wednesday

wednesday
(őstag)

A balkezesek egy része is megosztott azért. Én például úgy használom az egeret, ahogy egy jobbkezes. Az ismeretségembe is van pár balkezes, suliba 3-an voltunk, a családba is van, szintén jobb kézbe az egér. Úgyhogy ez is belejátszhat, hogy nem gyártanak ilyen egereket.

[ Szerkesztve ]

(#23) aram01 válasza wednesday (#22) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én is olyan gombkiosztással használom mint egy jobbkezes csak bal kézzel fogom :U

(#24) bsh válasza EarL 007 (#17) üzenetére

bsh
(senior tag)

igen, azt néztem én is, hogy a dizájn legapróbb elemei is olyan a4tech-esek (görgő, felbontásváltó, stb.)... gondoltam ő a beszállítójuk. és ezek szerint tényleg.

(#25) Shad0w válasza Pug (#8) üzenetére

Shad0w
(őstag)
LOGOUT blog

Mások is mondták, hogy ugrál a kurzor, szal nem hiszem.

bsh: Anno kipróbáltam és az A4tech driver is felismerte a sharkoon-t, szal biztos, hogy az A4tech gyártja. Ezért is mondtam, hogy csak az optikás vonalon hibátlan az A4tech...

(#26) Pug válasza Shad0w (#25) üzenetére

Pug
(őstag)

Hát én csak tapasztalatból mondhatom azt, hogy eddig egy mm-t sem ugrott ;)
de lehet, hogy én vagyok azzal szerencsés, hogy eddig csak pozitív tapasztalatom van vele kapcsolatban :B

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#27) Polemius válasza Cheesy (#11) üzenetére

Polemius
(tag)

Nekem is a fentebb említett A4tech X-718F egerem van. Néha játszom vele, de sokat használom DTP munkában. Ott is jól jön, hogy oldalt van +2 gomb (mondjuk a 3x fire felesleges ilyenkor), meg az állítható érzékenység is néha.
A görgő mint középső gomb is kézre álló, nem úgy mint sok drága rágcsáló esetén (én mindegyik gombon rajta tartom egy-egy ujjam használat közben).

Mondjuk annyiban módosítottam, hogy kikaptam belőle a nehezékként szolgáló vasat, és egy spec. üveglapon használom (ami alatt textil van, hogy valamit érzékeljen is :) ).
Azzal együtt, hogy vékony, hajlékony vezetéke van, a precíz, finom pozicionálás is hibátlan.
(Szinte mintha légpárnán suhanna - csak épp az üveget takarítani kell rendszeresen.)

(#28) Jhonny06 válasza TESCO-Zsömle (#13) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Be is baszna, ha egy 30k-s egér nem muzsikálna jól! :DDD

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#29) TESCO-Zsömle válasza Jhonny06 (#28) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem mondjuk kevés az a 7 gomb... (Kone-on 10 volt)

(#30) kbalazsa válasza EarL 007 (#17) üzenetére

kbalazsa
(senior tag)

Csak a pókforma nincs rajta, de tényleg egy az egyben az. Nekem egyébként az említett A4 Tech van, a súlyokat hol bepakolom, hol kiveszem, még nem igazán tudtam eldönteni hogy is lenne jobb. Szóval ha nem adták volna hozzá is meg lennék nélküle. Egy biztos: ha nem teszem bele, előbb-utóbb elkeverem majd valahová :U

Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

(#31) arabicsnus

arabicsnus
(lelkes újonc)

Nekem az egerek 90%-a egyik kezemre sem fekszik :) Akkor msot kivel van a baj?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.