Jóreggelt 
kommersz tuningRAM
Olcsósítva meggondolós... 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
(#1) Mr.Csizmás
Jóreggelt 
kommersz tuningRAM
Olcsósítva meggondolós... 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
ejha 1.8v... :S 1.5v a szabvány, nem? 1.65ön meg már elég izmos ramok jöttek sorban... nem értem én eztet...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Ezt szerintem nem i7 allá tervezték. A régi lapoknak/prociknak mindegy, hogy mennyi feszt kap a RAM. 200 dollárt megér szvsz.
[ Szerkesztve ]
Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig!
(#4) rootkiller
Ez AM3 alatt lesz jó szerintem, de egy Rampage vagy Striker II vagy Maximus II Extremebe is tetszene. Amúgy meg ki kell nyomni a régi, raktáron lévő memórialapkákat is.

45000 HUF? 
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Mire ideér 55-60k HUF.
Itthon minden drágább. kapíse?? 

Igazad van..sajnos 
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Maj lejjebb kúszik az, egyrészt a válság miatt csökken a kereslet, másrészt mivel ezen régi technológiás lapkák csücsülnek, jó eséllyel még jobban fog olcsóbbodni, mint az 1,5-1,65V 50nm darabok. 
JEDEC szabvány, nem olyan meglepő 
Different songs for different moods.

Nem értem, rohadt magas feszültség............nem is lenne rossz, de nettó 196$.....az akkor mire ide ér és Bruttónak megvenném, 55K........már most kapok jobbat ennyi pénzért... 

Még javítottam olyan TV-t, amiben nem is volt NYÁK, csak huzalozva voltak a csövek, meg ellenállások: Kékes,Carmen, stb...
Sőt, ma is megvan még az EMG szkópom, amit 1962-ben gyártottak, ebben sincs még nyák...Ja, és mind a mai napig működik.
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-
Ja, és mind a mai napig működik.
mert abban az időben még adtak a minőségre...
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?