Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó dolog ez az eeepc, csak az a baj, hogy ennyi pénzért hasonló laptopot lehet kapni ennek a korlátai nélkül... :S igaz, az több, mint 1.2kg, de szerintem itt főleg aksin spóroltak (az a legnehezebb szinte egy notiban) egy normál notinál meg azért nagyobb a kijelző is...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) Ulkesh válasza mephi666 (#1) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

" igaz, az több, mint 1.2kg"

Meg kétszer ekkora és fele ennyi ideig működik akksiról.
Valamit valamiért.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#3) Kendek válasza Ulkesh (#2) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ha a max felszereltségét nézzük meg a tömegét akkor az MSI Wind U100-ammal jobban jártam, abban benne van minden mint ami ebben max benne lehet és csak 102 ezer volt és kb 1 kg.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#4) Peat;) válasza Ulkesh (#2) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

A legtöbb netbookba berakják a mini akksit aztán azok is kidőlnek 3 óra után. Asusnak vannak 6 cellás modelljei, na azok már rendben vannak és nem is drágábbak :F

(#5) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Drága .
Az 1000H teljesen rendben volt (és árban is jobb), lehet túlságosan is , ezért kellett a ráncfelvarrás ...

(#6) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha jól látom, az S101 házába tették, ami marha jól enne :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#7) rudi válasza Kendek (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És el is fogy az akkuja feleannyi idő alatt mint az ezres EeePC-é. A nagy akku meg mennyi is hozzá, 20-25 000 Ft?

[ Szerkesztve ]

(#8) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

1.2kg nem semmi :C

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#9) rudi válasza rudi (#6) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

No, megnéztem. Tényleg az S101 háza, mert azonos a zsanér az egybegombos tapipad, a billentyűzet és az oldalarányok. Ez mind azért jó, mert az Eee PC 1000 29 mm vastag volt, az S101 meg csak 25 mm. Ez a majd fél centi elég sokat dob a megjelenésen.

(#10) Kendek válasza rudi (#7) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annyira nem érdekes számomra, hogy mennyit bír az akksi. De mivel hurcolásznom kell a tömege annál érdekesebb. És még gyárilag tuningolni is lehet :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#11) blackrulz válasza Kendek (#10) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

én is azt mondtam hogy nem számít az aksiidő, aztán amikor 6 óra utány szólt hogy még egy óra van akkor azt mondtam hogy hoppácska :DDD szerintem 6-7 óra már nagyon jó, egyből fontos lett ez a paraméter is. ha normális képe lenne rendes monitoron is a kimenetnek akkor az asztali gép leváltására is használnám, még akkor is ha így egy monitorról le kéne mondanom :B

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#12) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szép ,de szerintem sok érte az a 120-125k :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#13) NoLF válasza luw2win (#12) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elég nagy már a netbook verseny, szépen le fog az menni.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#14) .mf

.mf
(PH! addikt)

Pár fokkal jobban néz ki, mint az előzőek (bár az a gagyi Eee logó még mindig ott van a monitor hátulján); de mivel továbbra is 945GSE, és ami még rosszabb: csökkentették az akku kapacitását, ezért FAIL.
A Wind U115-ben már elvileg US15W és 6-cellás akku lesz, amivel 8-10 óra akkus üzemidőt mond a gyártó -- abban már csak a HDD-t kell lecserélni SSD-re és végre lenne egy igazi, jó netbook. Csak győzzem kivárni...

(#15) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

sajnos nincs tökéletes netbook,már csak a hazai árak ...az itteni életszínvonal miatt egy windnek 70k-nek kéne lennie
szvsz a a 901-904-eseknek és 1000es szériának elég gyermeteg kinézete van,némelyiknek még a kávája is csúnya vastag a kisebb kijelzők miatt
900-as eee-kről gondolom hogy el vannak találva.egyedül a cerka ami nem passzol bele de ott van a 900A atommal cserébe lassú ssd-vel pff(persze itthon nem lehet kapni)
a wind is normális kinézetű de már 80 ezerért is rakhatnának bele rendes akkut

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#16) Ste válasza rudi (#9) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a külseje nekem is nagyon tetszetős

True Success is Blonde

(#17) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

A végén már csak veszek egyet magamnak, ha ennyire nyomják őket.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#18) Sidius

Sidius
(kvázi-tag)

barátnőmnek egy 1002HA eeepcje van és szeretnénk beletenni a gyári 1gb helyett 2gb-ot, namost a kérdésem az, hogy ezt meg lehet tenni garancia vesztés nélkül, mert a gyári memória egy címezetlen matricával össze van "kötve" az alaplappal, vagy a wifi kártyával, már nem emlékszem pontosan. Asus kontaktot meg nem találok sajnos. Esetleg vki?

(#19) mpepe20 válasza Sidius (#18) üzenetére

mpepe20
(kvázi-tag)

ezek a 10"-os Atom procisok már igazán használható kis masinák..... az első generációs 7"-os 900as cerkásokról ez nem mondható el.... :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.