Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Véééégre...ezt úgy várták páran mint a messiást. :D Mondjuk azért nem estek nagy túlzásba ezzel 8-as meg 8,9-es kijelzővel... :U

Az első képen a harmadik az mi? Mert abban még nagyobb a kijelző.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#2) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Alakul ez szépen! Igaz, hogy még férne oda nagyobb TFT-is, de az új felbontás már örvendetes.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#3) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is tudom...az Eeepc lényege nem az volt, hogy kis teljesítményű gép kicsi áron ?
Ahozképest eléggé magas az ára ...

(#4) Szanya válasza Darth_Revan (#3) üzenetére

Szanya
(tag)

Mihez képest?
http://www.hwsw.hu/hirek/35076/Maxdata_Belinea_s.book_1_noteszgep_piac_Eee_PC.html

''Szanya csak egy van.''

(#5) adalbert1 válasza rudi (#2) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy tünik tényleg jó irányba haladnak, habár én jobban örültem volna egy 1024*768-nak már akkor. És akkor lesz belőle gyárilag wines is?

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#6) domi007 válasza adalbert1 (#5) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Ha jól tudom, már van is wines, vagy legalábbis be volt tervezve.

Egyébként meg:
ÉLJEN SOKÁ! Csak már ott tartanék, hogy megvehessem :DD

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#7) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alalkul, egész pofás lennehet a 8.9-es, ha a jobb oldali a 8as.
Viszont a blogon lévő képek alapjány gyanús a felbontás:
a 8asnak szerintem még ugyanolyan felbontása lehet mint a mostaninak
Egyforma a két gépen a mutatott weblapból látható terület, csupán a nagyobb kijelzőn nagyobbnak látszik.

Ja és a háttérben milyen Asus sub-noti van?

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#8) Bohus

Bohus
(kvázi-tag)

Akarva-akaratlanul is Eee PC-s cikkekbe ütközöm. Már a neve is idegesít. Ez egy, a használhatóság határáig lebutított notebook, nemigazán értem miért van ennyire túllihegve az egész. Hjja, hogy árérzékeny vevők! Ők is jobban járnának, ha összespórolnák inkább a dupláját, és vennének helyette egy normális laptopot. A Vista, MacOSX Leopard korában élünk, sidebar, nagyképernyő meg ilyenek, ezek meg jönnek itt a 1024x600-as felbontással.
Ár-érték arányban szerintem ez egy halott dolog, akinek mégis tetszik, annak sok szerencsét hozzá.

Nincsen egyenes, minden sréh, sz@r az egész mindenség...

(#9) Chiller válasza Bohus (#8) üzenetére

Chiller
(fanatikus tag)

Látszik, hogy nincs rendszergazda ismerősöd... ;)

(#10) radírfej válasza Chiller (#9) üzenetére

radírfej
(senior tag)

miből?

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#11) Geli válasza Bibby (#1) üzenetére

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

szépen lassan több bőrt lehet lehúzni az emberekről...nem olyan hűbelebalázs módjára ;] :D

[ Szerkesztve ]

(#12) simonzé válasza Bohus (#8) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van benne valami. Amikor már bruttó 100 alatt van jól használható (512MB DDRII, 3500+) noti, akkor nemigen van helye egy 80'000-es minikütyünek.

De ami ilyen dögös, annak van létjogosultsága. Nekem is kell! :K

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#13) Dale válasza azbest (#7) üzenetére

Dale
(fanatikus tag)

A háttérben egy 13.3-as Apple Macbook van, de voltaképp kitaláltad, az Asus gyártja nekik. :)

http://engine-designs.com

(#14) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor már inkább az Everex Cloudbook 400 dorrálé...

(#15) szesa

szesa
(senior tag)

de akkor ma me nem 1024*768 ?

ˇ7ˇ - out of office -

(#16) atuci válasza szesa (#15) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

mert az nehezen jönne ki 16:9 -es formátumra :)

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#17) azbest válasza Dale (#13) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lol jól benéztem... a logó olvashatatlan a képen, pedig a dizájnról illene felismernem :D

(#18) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és a háttérben található noti kijelzője mekkora? mert az még szimpatikusabb :)

True Success is Blonde

(#19) Ste válasza simonzé (#14) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezen hol van a tapipad?

True Success is Blonde

(#20) kovy79 válasza Ste (#18) üzenetére

kovy79
(őstag)

[link] :)

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#21) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

vele szemben felhozott kritikák közül viszont talán az a leggyakoribb, hogy kisméretű, 7 hüvelykes, 800x480 pixel felbontású kijelzője olykor – például weboldalak böngészésekor – megnehezíti a használatát.

Hurrá! Így már végre használható lesz .
Most nem azért de az elgondolkodtató , hogy kik (milyen szellemi képességű emberek) szabták meg a kijelzővel szembeni követelményeket a prototípus gyártásakor ...
Mert azt , hogy kevés , első blikkre mindenki tudta .
Már 5 éve is kevés volt a 800 pix képszélesség ... és nem csak böngészéshez .
De meg kellett várni a "kritikákat" :C

Továbbra is tartom azt az elméletet , mi szerint nem akartak a saját subnotijaiknak konkurenciát teremteni ... legalábbis addig amíg a piac elégé hangosan nem követelte a kijelző cserét .

[ Szerkesztve ]

(#22) .mf válasza Bohus (#8) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Köszönjük a hasznos hozzászólást :U
Ha nem érted, hogy mire való, akkor az nem neked való. Akkor meg minek hergeled magad?

Sokaknak jól jönne egy kicsi, könnyű, hordozható gép, amivel jegyzetelni, netezni, emaileket írni, filmet nézni, stb lehet - kényelmesebben, mint egy PDA-val. Ehhez tehát nem kell 2GHz-es kétmagos proci, 2GB ram, stb; viszont egy "normális" laptop a 15.4"-es kijelzője miatt túl nagy és nehéz erre a célra. Egy hasonló méretű szubnoti pedig árban ennek a többszörösébe kerül, tehát csak itt jön be az árérzékenység. Szóval egyáltalán nem halott dolog, csak nem gondoltad végig.

(#23) .mf válasza azbest (#7) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Haruhi-háttérképes? :DDD
Azt nem tudom, milyen, de Haruhit egész gyorsan felismertem rajta :D

(#24) simonzé válasza Ste (#19) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bakker. Tényleg! Hol van?

[ Szerkesztve ]

(#25) lúzer válasza simonzé (#24) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez a viccezős rész? :U :Y

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#26) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mennyibe kerül egy ilyen gép?

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#27) nap

nap
(őstag)

Apám! Mekkora fejlődés! Már 8 inch és még tovább növekszik!
Látszik, hogy nem mernek kiadni 10 inches változatot, mer az tényleg betenne a szubnoti eladásoknak.

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#28) tocsa

tocsa
(senior tag)

En csak remenykedtem, hogy a kepen a hatterben lathato harmadik az uj Eee... Mert ranezesre nem sokat novekedett fizikailag a kijelzo merete. Annyi, hogy mostmar a kijelzo koruli kava nem fekete es feher, hanem csak feher, ezert nem latod annyira vastagnak... optikai tuning...
de vazzeg, meg mindig olyan mint egy 386-os laptop kijelzoje, konyorgom, miert nem tudnak belerakni nagyobbat... :O :O :O
Oke, a felbontast noveltek, de inkabb maradt volna ugyanolyan felbontas (800x480), csak a kijelzo meg 1-2 inch-el nagyobb. Akkor lenne 1cm-es kava a kijelzo korul...
Egyebkent szvsz a 800x480 meg jobb is mint a 1024x600, mert nem folyik ki annyira a szemed, nagyobbak az ikonok, betuk!!!

Clevo P180HM: 18.4", GTX560M SLI, i7 2670QM, 12GB 1600MHz RAM, 750GB 16MB HDD

(#29) azbest válasza tocsa (#28) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A képen látható 8 colos felbontása ugyanolyan mint a 7 colosé.
A 8.9 colos lesz nagyobb.
Ha kicsit dizájnosabb lesz a kávája akkor nagyon pofás külsejű lehet.

El kellene már felejteni azt hogy, aprók a betűk a nagyonbb felbontáson :(( lehet állítani a dpi-t az opredszerben.

[ Szerkesztve ]

(#30) tocsa válasza azbest (#29) üzenetére

tocsa
(senior tag)

dpi már régóta állítható, tudom én is. Nade állítsd át Windows XP-n 96dpi-ről 120-ra, és utána nézd meg hogyan néznek ki a szoftver UI-k. Már amelyik Common Controlst, rendszer fontokat használ, és nem saját UI-t renderel. Segítek: sok dialógus ablak és UI szétesik, mert 96dpi-hez tervezték az UI leíró erőforrásokat. Csúnyán néz ki.

A Vista-n már szebben és folyamatosan lehet állítani, illetve MacOS-en is már régebb óta. Linuxon is lehet bütykölni. De a legtöbbet használt Windows rendszereken nem szép a 120 dpi-s mód.

Clevo P180HM: 18.4", GTX560M SLI, i7 2670QM, 12GB 1600MHz RAM, 750GB 16MB HDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.