Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) ndavid válasza twollah (#47) üzenetére

ndavid
(HÁZIGAZDA)

Asszem a szoba másik végében lévő ventilátor hallatszik bele :/ De a klikkelések meg a gép által kiadott hangok miatt nem akartam némítani vagy zenét rakni alá.

"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!

(#52) twollah válasza simonzé (#48) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Az 16 giga tarhely miatt hangos az a valami?!?!

(#53) twollah válasza ndavid (#51) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Szerintem jobb lett volna ha csondben veszed fel a videot, mert igy az avatalan nezo azt hiszi, hogy a gepnek van ilyen brutalis zaja.

(#54) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

A második oldalon el van írva a táblázat 1008HA-ra van benne a hivatkozás, meg a procit is 1600MHz-nek írjátok, meg most nézem alatta a képaláírásban is.

(#55) Csepy

Csepy
(senior tag)

Ez NEM angol karakterkiosztás (as in UK), hanem amerikai (as in US).

Regards: Csepy

[ Szerkesztve ]

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#56) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Nem rossz, nekem tetszik, hasznos kis cucc, érintős..:D
Bár itt egy jó magyaros vacsora után gépezni:D

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#57) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Vye koppincs. :N
Ez azert mar lassan masfel eves modell a 701 es eee pc elott mar gyartottak 160as hdd vel.Azert ne ajuljunk el az asustol.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#58) rx7tomy

rx7tomy
(kvázi-tag)

Sziasztok.
Mennyire lehet jól használni egy ilyen tablet pc-t.
Tud teljesértékű lenni a cucc?
Üdv.

(#59) rankesz válasza mad1 (#57) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Ja, nálunk van is készleten, ha érdekel gyere be a boltba, tudod hol van... :D

Amúgy a Vistás PR-fotót egy kicsit túlzásnak találom ehhez a hardverhez...

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#60) mad1 válasza rankesz (#59) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Na nemmondod :DDD

Ne szemetelj ! / Steam..

(#61) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Hát ez még csak amolyan úttörő modell, pár év múlva szerintem majd értelmesebb/jobban működő érintőképernyős table pc-ket is látunk majd a piacon.
Nem rossz kis gép.
Hiányzok szerintem:Erősebb CPU, nagyobb HDD, színben is kicsit lehettek volna átlagtól eltérőek.

[ Szerkesztve ]

(#62) Teasüti

Teasüti
(őstag)

Gondoltam ideje lenne cserélni lapit vmi kisebbre, szebbre, trendire... :))
Épp a google telefon és társai világa után megnéztem ezt a videót és erősen az az érzésem, h ez csak vmi alfa verziós prototípus lehet csak, erősen korlátozott kapacitással! :C Van még hová fejlődnie ennek a kategóriának... :(
Hol a csili vili multi touch meg az eyecandy "kinyalom a user seggét platform"?? :DD

Vmi ilyesmit várnék el lassan, csak mindezt az ölemben tartva...
Milyen hardvert kell alárakni egy ilyen platformnak, h meglegyen a 60 fps? ;]

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

(#63) job-

job-
(tag)

Sziasztok!

Mostanában tervezek vásárolni egy "tábla PC"-t, és a segítségeteket kérném, hátha tudtok valami jót ajánlani 250k-ig.

Amivel szemezgettem idáig:
ASUS T91MT
Lenovo Ideapad S10-3t
DELL Latitude XT2

Ár és tudás tekintetében, részemről az ASUS tetszetős, kategóriával feljebb a DELL.

Kérem segítségeteket, ha van esetleg más gyártótól tablet pc, mit javasoltok nekem.
Ami részemről fontos: levelezés, internet, dokumentumok, jó lenne TV tunner, 3G, filmek, zenék

Segítségeteket, előre is köszi
Job-

www.megjavit.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.