Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ígéretesen hangzik, várjuk az occó kici ECS notit :C

de azt mondja már meg vki, h mire ez a nagy fehér-mánia? még a MAC-ek is szebbek feketében :U annyira nehéz tisztántartani, esélyes a sárgulás is, optikailag nagyít...

szerk: ezek szerint az ODD kimarad, helyes! de remélem raknak rá elég USB-t

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#2) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ezt még én is meglesném.
És engem nem zavar a fehér :P

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#3) Dr_Syrex

Dr_Syrex
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Így első blikkre jobbnak tűnik, mint az Asus és jobban is néz ki. :C

''1 leszel vagy 0, vagy élő vagy hulla!'' <--+--> Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába!

(#4) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nah erről beszélek :DD
ez már valami, remélem közel lesz az eee hez és akkor lesz egy kis árverseny, mert nagyobb a moncsi, van mobil net támogatás, utóbbi több mint ígéretes. ha lenne ilyenhez magyar kiosztás is akkor kalaplengetés ;]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#5) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

500 dollár...
Még pár hónap és a következő játékos szemrebbenés nélkül 999,90- es árcédulát akaszt a saját EEPC killerjére :C

(#6) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Csak azt nem toom, hogy ilyen felszereltséggel, mikor EEEPC klón ez... Árával egy normális notit éreztet...

(#7) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

valaki elkezdte, aztán mikor a többiek látták, hogy bejött, ők is nekikezdtek. hajrá-hajrá, jó kis cuccok ezek. 3 órás vonatúton legalább nem unatkoztam, tudtam végig filmet nézni. ha megszokja az ember, nem is túl kicsi a 7"-os kijelző. persze valszeg egy 10.2"-ost is elviselnék :D

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#8) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

Na most miért nem fér már el 1 X3100 rajta ?! :(
Legalább a COD2 elmenne lowlowlowban... :((

(#9) Geli

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

nofene, ez már sokkal inkább bejön mint a nyEhEhE ;]
Csak az árak remélem nem fognak így felmenni, hogy látják a gyártók, hogy ennyiért is elkapkodják :U Egy kis árverseny kéne.

(#10) Godefroy válasza ngabor2 (#7) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

De arra ott a 16 ezer forintos mobil DVD lejátszó képernyővel.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#11) simonzé válasza GIJoe (#8) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hidd el, aki ilyet vesz, az szarik a COD2-re. Ez egy kommunikációs, filmnézős, táskábasüllyesztős csoda, és igenis nagyon komoly igény van erre. Én pl. azonnal bevadásznék 2-t, ha valamelyik megközelítené az ASUS által eredetileg ígért 200 USD-s árat. A villanyszámlám lezuhanna, mert a mostani PC-met csak játszani/videót szerkeszteni kapcsolnám be nagyritkán.
100'000 Ft környékén inkább alap notit veszek.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#12) sekli válasza simonzé (#11) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

huha, 200 USD az alig tobb, mint harmincezer forint, annyiert telefonok, mp3 lejatszok vannak...
szerintem 500 USD-s ar is teljesen korrekt lenne, ha valoban annyiert lehetne itthon kapni...

[ Szerkesztve ]

(#13) kovy79 válasza sekli (#12) üzenetére

kovy79
(őstag)

Ezaz: ha valoban annyiert lehetne itthon kapni...
Én 80K-ért vennék is egyet.

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#14) .mf

.mf
(PH! addikt)

$500 (amit nálunk minimum €500-nak értelmeznek) kezdőár?
Jó, hogy sokkal több funkciója van, mint az Eee-nek, de ez a valószínűleg €600-700-ra kúszó ár már annyira nem tetszik. Főleg, hogy az Atom platform elvileg még sokkal olcsóbb is, mint az Eee-ben lévő ULV Celeron...
Lassan ott tartunk, hogy ugyan az Asus nem a subnotikkal akarta ezt versenyeztetni, de végül mégis azokhoz közelednek árban (lassan már érdemesebb egy használt subnotit vagy tabletet venni).

(#15) nap

nap
(őstag)

Hány kilo lesz vajon? A billentyűzete nagyon állatul néz ki.

"In addition to those stylish good looks, the G10IL sports a webcam, HSDPA 7.2, three USB ports, Ethernet and a 56Kb modem (joy of joys!). No mention is made of WiFi or Bluetooth, but at least the former seems a given."

[ Szerkesztve ]

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#16) Bibby válasza .mf (#14) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

majd mutass 6-700 dodóért nekem subnotit. :F

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#17) .mf válasza Bibby (#16) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Használt subnotit €6-700-nak megfelelő összegért szerintem már itthon is kapni.

(#18) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az a zsanér nagyon buzin néz ki, amúgy egészjó :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#19) Sefter

Sefter
(őstag)

jól hangzik, pedig eddig nem volt túl szimpatikus az ECS...

(#20) D4rkm4n

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Kiváncsi vagyok az ECS milyen szervizháttérrel rendelkezik Magyarországon. :U

Én örülnék egy ilyen kis gépnek, de tartok tőle, hogy még legalább egy negyed évet várnunk kell rá! Mindezek mellett szinte biztos vagyok benne, hogy nem 80.000Ft-ba fog kerülni. Akkor simán lesöpörné az EEE-t a piacról.

Én szivesen vennék egyet. Legalább nem a majd' három kilós notimat kellene hurcolásznom.

Írták már előttem, de én is megemlítem: sok-sok USB portot a népnek! :)

(#21) Blaise válasza D4rkm4n (#20) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

eeePC-t 80e Ft-ért vehetsz bármikor, így nagyon nem biztos hogy lesöpörné a piacról. USB port meg hubbal sokszorosítható.

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#22) D4rkm4n válasza Blaise (#21) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, de akkor külön cincálnom kell a hub-ot is. Jobb ha csak magát a gépet kell a táskába süllyesztenem...

Ha 80k lesz egy ilyen gép, akkor mindenki ezt fogja választani az EEE helyett. Szerintem.

(#23) Blaise válasza D4rkm4n (#22) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

3 usb mire nem elég ? (eee-ben annyi van)

[ Szerkesztve ]

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#24) D4rkm4n válasza Blaise (#23) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is az USB-k száma a lényeg. Kicsit kraftosabb lesz a ECS gépe. Plussz a mobiltechnológia, a 10,2 hüvelykes monitor...

[ Szerkesztve ]

(#25) klambi

klambi
(őstag)

hát nekem ez jobban bejön mint az ASUS!

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#26) klambi válasza D4rkm4n (#24) üzenetére

klambi
(őstag)

dettó :C

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#27) Sefter válasza klambi (#25) üzenetére

Sefter
(őstag)

kinézetre és tudásban nekem is, de az ECS sajna nem a minőségi cuccokról híres...

(#28) Cane

Cane
(őstag)

tuti mire ideér, már horror ára lesz. mintha taxival hozták volna be az országba.

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#29) p_adam válasza D4rkm4n (#24) üzenetére

p_adam
(őstag)

A teljesítmény szempontjából nem lesz kraftosabb, egy Intel Atom 1.6 GHz-en lassabb mint a 900 MHz-es Celeron M, csak energiatakarékosabb így némileg könnyebb gépek építhetők gyengébb akksival de nagy változásra nem kell számítani.
Ha a HP 2133 megjelenik VIA Isaiah platformmal (C7-M-mel mutatkozik be), majd az lesz igen nagy ugrás.

[ Szerkesztve ]

Lavry DA11 -> STAX SRM-717 + SR-X Mk3 Pro / Sennheiser HD250 Linear II Eladó: http://tinyurl.com/43fx7as

(#30) Sefter válasza p_adam (#29) üzenetére

Sefter
(őstag)

hááát a HP notikra és pda-kra mostanában elég sok a panasz... :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.