Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ragadozó

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg szép :K

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

(#2) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Valóban nagyon szép a dizájnja ennek a netbooknak!

Jó lett a teszt, de miért ilyen zajosak a képek (pl. ez)? :F

[ Szerkesztve ]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#3) Nyugdíjas válasza WonderCSabo (#2) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Inkább, mintha túl lenne tömöritve a .jpg. Bár affene tudja,de tény, hogy valami van :U

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#4) Siera

Siera
(senior tag)

nekem nagyon bejön
,de ennyiért :F

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#5) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Jól néz ki, de drága!

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#6) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerelmes lettem... ;]

(#7) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ez tényleg szép lett :B

(#8) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ma megtapogattam és valóban nagyon szép :K

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#9) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Ez gyönyörű ,bár meg kell fizetni a szépséget eléggé :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#10) .mf

.mf
(PH! addikt)

Szépnek szép, de legalább US15W-t tehettek volna bele ennyiért, és az részben kompenzálná a kisebb akkut...

(#11) L.C.S.

L.C.S.
(lelkes újonc)

Szépnek szép, de mivel nyújt többet mint a konkurensek vagy az 1000H?

Azért én még várom azt a netbookot, ahol nem 2-3cm-es a szegély a monitor körül...

(#12) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

wow....azért ez elég szép. Mondjuk én nem használok netbookot, de ez...le a kalappal!!

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#13) forgonati válasza L.C.S. (#11) üzenetére

forgonati
(senior tag)

"Szépnek szép, de mivel nyújt többet mint a konkurensek vagy az 1000H?"

Meg is válaszoltad. SZÉP. Kb. ennyi. Szerintem az egyik legszebb netbook, amit eddig láttam. És a luxus érzetét, azt, hogy ez a netbook kitűnik a többi közül, bizony meg kell fizetni.

Ha lenne sok pénzem, megvenném. De mivel nincs, bőven beérném az 1000H-val is. De mivelhogy annyi pénzem sincs, várok, míg alábbhagy ez a netbook mánia és óccsóbbak lesznek :)

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#14) Scalpel válasza forgonati (#13) üzenetére

Scalpel
(senior tag)

Ez az első netbook, amire azt mondom, hogy KÉNE!!! :W
Csak az ára ne lenne ennyi. Kettő Toshiba R100-at vehettem volna belőle, de persze csak egyet vettem :P . Szóval végül is jól jártam. :)

(#15) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ez kb egy 1000H giccses külsővel. Nem éri meg az árát. Ugyanúgy értelmetlen mint az N10.

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#16) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

rudi target="_blank"? :DDD

http://mlzphoto.blog.hu/

(#17) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez gyönyörű, bár én ilyen szép gépet nem használnék, megvenni, be az üveges vitrinbe és lehet csodálni :DD

[ Szerkesztve ]

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#18) Maestrohun válasza Siera (#4) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Netbookot ennyiért? Ennyiért veszel egy asztali pc-t meg használtan egy notebookot. Nehogymár.

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#19) shtml válasza Maestrohun (#18) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Bizony. A netbbok divatcikk-jellegét mi sem bizonyítja jobban, hogy hovatovább drágább, mint egy jól használható notesz. Hol is vagyunk már az eredeti koncepciótól?

OK, tudom, hogy nem azonos a felhasználási terület, de ez akkor is gáz.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#20) Bluegene válasza Maestrohun (#18) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

najó, de ez új, tudod vannak emberek akik nem szeretnek használtat venni, ez így van, így érzik az övékének

milyen asztali PC? szvsz az teljesen más kategória, olyan mintha valaki helikoptert szeretne és azt mondanád neki nem éri meg mert 3 ferrarit is vehetsz belőle, vagy láttál már te fiatal üzletasszonyt egy asztali PC-t cipelni? szvsz inkább vesz egy ilyet, más kategória

jó ez, tényleg jó, igaz drága, de a szépség megfizethetetlen

[ Szerkesztve ]

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#21) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

speedshopban ki van állítva, Win7 van rajta :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#22) rudi válasza WonderCSabo (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megszivatott a világítási rendszerünk. Ha derítőernyős fotólámpákat egyenesen a témára irányítom, akkor foltokban túlégetik a képet, ezért a falról szoktam visszaveretni őket. Annak meg a sárgás színe meg szokta szavarni a színegyensúlyt. Az esetek többségében ez helyre tolható fényképbolttal, de az S101 barnás színe miatt csak akkor lettem nagyjából színhelyes, ha nagyon megemeltem a kontrasztot. Sajna a fényképező és az X40-esem kijelzőjén nem látni előre, hogy nem lesznek 100-asok a képek. Pedig az S101 nagyon látványos, szerintem az első netbook amitt büszkén vállalni lehet.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#23) rudi válasza MLaca (#16) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Eszternek mondd :DDD

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#24) WonderCSabo válasza rudi (#22) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Köszi a választ. Bár lehet, hogy Nyugdíjasnak is igaza lehet, mivel az eleve zajos képet betömörítve még zajosabb eredményt kapunk. Csak azért csodálkoztam, mert egyébként mindig nagyon jó képeitek vannak. :R A netbook meg gyönyörű, ez simán lejön a képekből és ez a lényeg.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#25) edward2 válasza Maestrohun (#18) üzenetére

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem gondolkodj el mire is jo a netbook. Kisebb sokkal mint az idiota laptop. Összeségében nem sokkal lassabb alapdolgokra. Gyorsabb és használhatobb mint pda. Minden másra ott az asztali pc. Ez egy nagyon jol eltalált szegmens.

(#26) Depression válasza edward2 (#25) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, na de ennyiért?
Nekem minden dícséret ellenére sem jön be. Az acer one pl. kékben v. fehérben képek alapján nekem sokkal szebb.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#27) radírfej

radírfej
(senior tag)

ha jól vettem ki a cikkből, akkor talán idáig "minőségérzetre" ez a legjobb kis eee.

persze majd az idő dönti el, minőségügyileg.

nekem nagyon szimpatikus ez a szegmens, könnyű, jól kezelhető eszköz, csakhát tapasztalatból mondom, hogy a kis gépek egy kis táskában két könyv mellett, három mappa közé beszorítva sokmindennek ki vannak téve, azaz, ha az összeszerelés minősége nem a legjobb, ha nem törekedtek a fejlesztők a strapabíróságra, akkor ez is csak egy "cseréldlejövőre" típusú divatcikk.

az én HP4000-es szubnotim megérett a váltásra már, kapott hideget meleget az évek alatt, de nem merem lecserélni az új nettop jövevényekre.

a cikkből mindenesetre pozitív kép jött át a minőségi törekvésekkel kapcsolatban...

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#28) Solten válasza radírfej (#27) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Aki a kezecskéjébe vett egy 1000H-t pl. annak nyilvánvalóvá vált hogy tökéletes a minősége. Kijelző is szuper (össze lehet hasonlítani a lötyögős billentyűzetű, igénytelen műanyagból készült Winddel...). És az ára is korrekt, nem úgy mint ennek a ***** -nak :)

alba gu brath

(#29) Horbal válasza Solten (#15) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugyan áruld már el mitől giccses ez. Semmi giccses nincs benne. Abban egyet értünk, hogy nem kéne.

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#30) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Az a fránya kijelzőkeret...
Ha az eltűnne, na, akkor rohannék is megvenni.

Egyébként tényleg szép, de szépségért én pl. nem fizetnék ennyit.

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#31) Solten válasza Horbal (#29) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Túl sok króm-szerűség, fényes, ujjlenyomatgyűjtő keret, barna. Szépség relatív. Szerintem ízléstelen az egész. Más ugyanakkor elájul tőle..

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#32) radírfej válasza Solten (#31) üzenetére

radírfej
(senior tag)

el tudom képzelni, hogy valakinek szép, de nekem sem tetszik.

az 1000H pedig jó alternatívának tűnik, még valóban nem volt a kezemben, MSI Winddel viszont nem voltam teljesen kibékülve kézben sem.

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#33) Solten válasza radírfej (#32) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ennek az S101-nek a billentyűzete 1:1-ben az 1000H-é... :)

alba gu brath

(#34) Mr. XXL

Mr. XXL
(kvázi-tag)

Hát szerintem meg bűn randa. 150+ ezerért.

Ez a barna szín... Érdekes szépnek nevezni, főleg egy hét kopás után.

Viszont az akksija a kisebb kapacitás ellenére elég jól teljesít.

De ennyiből EEE901 és egy asztali is kijön...

(#35) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én inkább egy 12"-os subnotit vennék, vannak sokkal erősebbek ennyi pénzért. bár lehet cska azért mondom, mert használtakat nézek :)

(#36) PHM

PHM
(őstag)

Hát igen.
Ennyi pénzért én is inkább egy használt szubnotit vennék.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#37) (Darkwood) válasza domi007 (#30) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Többszöri nézegetés után az a kijelzőkeret tényleg fránya... :U :(

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#38) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akinek meg a barna szin eleganciája kell veszegy acert 80k-ért, sztem az is jól néz ki abban a szinben

(#39) Gajdi

Gajdi
(kvázi-tag)

elférne egy ilyen nálam :)

(#40) (Darkwood) válasza Gajdi (#39) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Akkor vedd meg 156K-ért! ;]

(#41) kali válasza (Darkwood) (#40) üzenetére

kali
(PH! félisten)

szerintem egy átlagos embernek ennyit nem ér egy netbook :( attól függetlenül, hogy szép, sőt még akár strapabíró is...

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#42) (Darkwood) válasza kali (#41) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Nem persze... azért is tettem a mondatom után a gonosz smile-t!

(#43) kingi válasza Ragadozó (#1) üzenetére

kingi
(tag)

tényleg nem találom, hol lehet látni? Belinkelné vki vagy elmondaná hol találom?

győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)

(#44) kali válasza kingi (#43) üzenetére

kali
(PH! félisten)

mit? az írást/cikket/tesztet? parancsolj; Eee PC-k legszebbike
(lapozni fent a tartalom fülnél, vagy alul a piros színű, tovább mutató hivatkozásnál tudsz! :) )

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#45) Cyrin

Cyrin
(őstag)

Egyébként N10-est is láttam 168-ért, igaz oprendszer nélkül.

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#46) shteer válasza Solten (#33) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

anyagválasztásban kicsit más

(#47) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem csúnya (bár szerintem kicsit már túl csicsás) de nem hinném hogy kapkodni fogják ennyiért. Pedig elég jól lett megtervezve.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#48) kingi válasza kali (#44) üzenetére

kingi
(tag)

:) köszönöm szépen :)

győzzön a jobbik, de nem lehet, hogy a jobb maga a rossz? (Seneca)

(#49) Osiris

Osiris
(senior tag)

2magos atommal érdekesebb lenne.

-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

(#50) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szép :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.