Bőven elég 1 giga bele úgysem használna ki többet,mert amihez kevés lenne ott meg a proci kevés.Most szereztem egy 701-et és teljes mértékben megfelel. Az hogy kicsi a kijelzője relatív,mert oké,jobb a 9",de van vagy 30000 köztük,annyival meg nem ér többet!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
mindanee
(lelkes újonc)
Filmnézésre mennyire alkalmasak ezek a kütyük...? (elsősorban a merevlemezes változatokra gondolok, és arra, hogy akadozásmentesen képes-e lejátszani egy divx vagy esetleg egy dvd formátumú filmet)
Meg azt is megmondhatjátok hogy mennyibe fáj egy külső dvd-író, esetleg olvasó.
Azt meg létszi ne írja senki hogy ezzel az erővel vehetnék ugyanennyiért egy optikai meghajtós, "rendes" notebookot.. 

PLacc
(senior tag)
Én eddig mindenhol úgy olvastam, hogy a 701-es is 900MHz-en kegyeg (főleg a magyar változatok).
Honnan van Nektek (Neked Rudi) 633-asod? 
Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

zoltanz
(PH! kedvence)
Everest v4.0 FPU Mandel teszt mit takar? Mert itt tetemes külömbség az Atom javára a Celeron ellenében. Vagy mérési hiba 1955 és 333 az eredmény, azért jól tartja magát az öreg Celeron 
[ Szerkesztve ]
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

mojo
(lelkes újonc)
Szisztok!
Nem tudjátok, hogy autós töltö van-e ezekhez a kütyükhöz?
Valamint, hogy a 901-es fixen 6 cellás akuval érkezik?
Kösz!

viszta99
(fanatikus tag)
Autos töltő fix,hogy van,csak külön kell megvenned !
Telefon : 70-403-8474