Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) gps76 válasza mindanee (#50) üzenetére

gps76
(senior tag)

Bőven elég 1 giga bele úgysem használna ki többet,mert amihez kevés lenne ott meg a proci kevés.Most szereztem egy 701-et és teljes mértékben megfelel. Az hogy kicsi a kijelzője relatív,mert oké,jobb a 9",de van vagy 30000 köztük,annyival meg nem ér többet!

(#52) mindanee

mindanee
(lelkes újonc)

Filmnézésre mennyire alkalmasak ezek a kütyük...? (elsősorban a merevlemezes változatokra gondolok, és arra, hogy akadozásmentesen képes-e lejátszani egy divx vagy esetleg egy dvd formátumú filmet)

Meg azt is megmondhatjátok hogy mennyibe fáj egy külső dvd-író, esetleg olvasó.

Azt meg létszi ne írja senki hogy ezzel az erővel vehetnék ugyanennyiért egy optikai meghajtós, "rendes" notebookot.. :))

(#53) PLacc

PLacc
(senior tag)

Én eddig mindenhol úgy olvastam, hogy a 701-es is 900MHz-en kegyeg (főleg a magyar változatok).
Honnan van Nektek (Neked Rudi) 633-asod? :F

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#54) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Everest v4.0 FPU Mandel teszt mit takar? Mert itt tetemes külömbség az Atom javára a Celeron ellenében. Vagy mérési hiba 1955 és 333 az eredmény, azért jól tartja magát az öreg Celeron :))

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#55) mojo

mojo
(lelkes újonc)

Szisztok!

Nem tudjátok, hogy autós töltö van-e ezekhez a kütyükhöz?
Valamint, hogy a 901-es fixen 6 cellás akuval érkezik?
Kösz!

(#56) viszta99 válasza mojo (#55) üzenetére

viszta99
(fanatikus tag)

Autos töltő fix,hogy van,csak külön kell megvenned !

Telefon : 70-403-8474

(#57) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Ilyen bemutatot minden PH!s netbook teszthez!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.