Helykihasználás "felsőfokon" 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Balika911
(PH! kedvence)
Kakaóbiztos bill. v2.0.
Ha már gépelni nehézkes rajta, akkor legalább tartós legyen. Az olcsóbb testvérei állítólag hajlamosak hamar feladni a küzdelmet.
[ Szerkesztve ]
jó lehet a billentyűzetfordítgató egerészés 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

P00By
(PH! nagyúr)
Képzeld el amikor már begyakorolják és a forgatás mesterei lesznek a klinikán! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gondolj bele 135 dodóért hány billzetet és hány pohár kakaót használhatsz fel
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
És ha a billentyűzetet és az egeret egyszerre kell használni? 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

D.Orion
(PH! kedvence)
Nekem van egy olcsóbb testvére. Az is ilyen gumi az egész és össze vissza hajtható, hát maradjunk annyiban, hogy mindenre jó csak írni nem lehet rajta, játékról meg ne is beszéljünk. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Billentyűzet óvszerbe csomagolva. Semminemű káros folyadék se ki se be. Csak nyomogatni kell, simogatni, rángatni fel, le. Ez kell nekünk 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Szerintem meg némelyik orvos meg se fogja fordítani, hanem benyúl alá és úgy matat.
Abba már van gyakorlata egy nőgyógyásznak vagy urulógusnak 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Balika911
(PH! kedvence)
Az oké, hogy lehet gyurmászolni, de konkrétan mire használod, mire jó egy ilyen? Media Marktban láttam párszor hasonlót, hát érdekes egy állat az biztos, de itthonra azért nem kéne. 
A bill. meg az egér egyszerre történő használatával próbáljon meg valaki CS-zni!
Elképzelem hogy fellógatva, mint egy tangóharmonikát fogja az ember és közben: "Headshot" 
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
egyből kettőt kell venni, az egyiket simán, a másikat megfordítva használni
aztán időnként cserélni, hogy egyenletesen kopjon...
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
szerintem tök jó csak az a tapipad nagyon szar helyre került 
az jó lenne ha le lehetne tiltani és mellette mehetne egy egér nekem bejön / amúgy is kevés a hely az asztalomon)
világítós kivitel nem lesz?

benedekco
(HARDVERAPRÓD)
seki sebe senyő
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.
ezkirály
www.keytar.hu - improve yourself
miért kellene tiltani? nekem a múltkor egyszerre 3 egér működött a gépen, amelyiket mozgattam, az vitte a kurzort 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
mert tegyük fel valaki fém asztalon használja..
a kis töltöttségű sztatikai feszültségnek nem örülne az egér..
(pl műszálas felsőben feltöltve próbálsz notit irányítani.:d nagyon nem emgy
esetleg az öledbe veszed akk is gáz van
[ Szerkesztve ]
ipari vezérlők, egyébb szekrényes nyalánkságok, stb pl jó lehet. ahol kicsi a hely vagy nem valami hi end cuccba pakolják ahol egéralátét mikró és vetítővászon is van. otthonra aki ilyet vesz annál valszeg a zongora billeg arra kell, de az említett helyekre kell a por és hőállóság egy minimális szinten, a 100k nál több leütés meg nem szempont
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Balika911
(PH! kedvence)
Oké, ez tiszta sor, de én arra voltam kíváncsi, hogy konkrétan ő mire használja. 
Nekem is ez volt az első gondolatom: kakaóbiztos 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

macilaci78
(PH! addikt)
Én egy BT-os szettel hülyítettem annó a kollégáimat. Juszt se azt csinálta a gép, amit kellett volna.
Ez meg de hülye megoldás! És ha ölbe akarom venni, vagy fél kézzel tartja, a másikkal meg pötyög a delikvens? Poénos lehet mindig mellékattintani, miközben diagnosztikát kérsz le...
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

D.Orion
(PH! kedvence)
Én konkrétan nem használom semmire, mert nem lehet. Anno azért vettem meg, mert ha hoznak egy gépet szerelni/oprendendszert telepíteni, akkor ne kelljen az enyémet kibányásznom ami hosszabítón keresztül van bedugva a gépembe. Ezt a hajlékonyat összesodrom azt felrakom a szekrény tetejére, nem foglal helyet. Semmire nem jó egyébként.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Apicius
(tag)
Az "orvosi környezet" alatt tocsogó vérben való munkát kell érteni?
[ Szerkesztve ]
''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''
Vagy az is lehet, hogy a beöntés alanya akart egy kicsit codozni, mielőtt kirohan a retyóra. Jó találmány ez 
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."
íjj baz erre nem is gondoltam
az ötletnek 
Szülés, vagy műtét közben lehet nyomni az msn-t, esetleg valami mókás flash játékot, amit a kolléga küldött.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Az "orvosi környezet" alatt tocsogó vérben való munkát kell érteni?
Vagy inkább olyat, ahol rendszeresen fertőtleníteni kell. 
Nem éppen kakaó, de vegyszerállónak kell lenni.
[ Szerkesztve ]

sz0k3e_
(fanatikus tag)
Megnyugodtam akkor, hogy nem csak az enyém sz*r, és gyakorlatilag nem tudom mire használni
Írni amúgy nagyon jó lenne rajta este, mert nincs hangja, csak ne kéne kalapáccsal ütni 
"What next in the parade of constant obstacles?"
Ha jól értem akkor ez kakaó álló is. Ha lenne új kiírás, pár fillért lehetne kaszálni. 
Milyennapvan?

Balika911
(PH! kedvence)
A nitrohigítót pl. a mezei billentyűzet is bírja, csak néhány akció után már nem árt fejből tudni melyik gomb melyik. 

Scalpel
(senior tag)
Hehe, most pont olyan billentyűzetem van, ami gyárilag nincs szitázva...
Igaz nem vegyszerálló...
Ez most gumi vagy műanyag billentyűzet? Csak egy-két gombnyomásos pötyögésre alkalmas vagy folyamatos adatbevitelre is? Ez utóbbi esetben jó lenne pl. olyan helyekre ahol épp helyszűke van... mondjuk mint az íróasztalaim. 
Zsúfolt Íróasztalra lebegő billentyűzet való, nem ez. 
Vagy még inkább gondolatvezérelt... 

Hebry
(senior tag)
Telepítéshez, meg hasonlóan egyszerű mókákhoz, jó, egyébként nem való semmire. 
De ebben nincs akkora pénz, tehát a mutyi is kisebb 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

zed1983
(őstag)
Az asztalt ki kell vágni, hogy az egér is mozogjon... 
Nem hiszem. Akkor az asztalt is forgatni kellene... 
Ilyen kéne bluetoothosban, és már jó is lenne ![;]](/dl/s/v1.gif)
mod: MENNYI?
26k-ért a fenének se kell 
[ Szerkesztve ]
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

zed1983
(őstag)
Még 2600-ért sem 
női kezekhez való

CsíkosMókus
(fanatikus tag)
extrém használathoz? ez?
szvsz az is extrém, mire egy emailt megírsz rajta

Mr.Minyi
(kvázi-tag)
elég ocsmány sőt még drága is 2db G15 inkább fekszik mint ez a ....
Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

Mr.Minyi
(kvázi-tag)
Gondolom lesz aki meg is veszi,akinekk helytakarékosság a legfőbb szempont,de gamereknek nem egy rémálmuk lesz vele 
Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

Hun'reeth
(őstag)
Az a baj, hogy el sem tudjátok képzelni, hogy vannak igenis olyan helyek ahol ez jól jön.
Pl. én is használok bányában ahol por van, sötét és kosz és nem épp iróasztal körülmények. Ott nyilván nem e-mailezik az ember és kisregényt sem ott ír. Viszont ha vezérelni kell egy számítógép vezérelt rendszert, tökéletes.
Ez nem home felhasználásra van. ![;]](/dl/s/v1.gif)
''Öregember nem gyorsvonat!''