Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) Piloss válasza Trebron09 (#47) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Valóban,elég egyszerű :)

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#52) draco31

draco31
(fanatikus tag)

Egész véletlenül kattintottam a nyereményjáték linkre, és meglepett, hogy új forduló indult. Érdekes kérdések, de meg lehet találni a helyes választ. Sok sikert mindenkinek!!!!

(#53) WildBoarTeam

WildBoarTeam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó kérdések vannak. Szét is néztem már az eaton oldalán, van rajta jó pár hasznos infó.

Kukk: >> http://href.hu/x/9dt7 <<

(#54) bobace

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Még jó hogy facebookon ki lett linkelve, majdnem lemaradtam.. Mondom biztos az előző játék eredménye van még fent. Hátha más is így van :DDD

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#55) Sicilian

Sicilian
(őstag)

5. is megvan !!

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#56) rudymester

rudymester
(senior tag)

Hű, ez most nagyon jól jönne. Pont a múlt hónapban csapott be a villám a környéken és vihettem szervízbe a cuccaimat. Szerencsére minden garanciális volt, a monitorom és az xbox 360-om is. A számítógépembe meg mehetett egy új táp meg egy hálókártya (szerencsére volt másnál bontott).

Hamarosan veszünk szünetmentest, de hátha megússzuk a vásárlást... :)

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#57) bobace válasza eclipse006 (#26) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen ez a 3-as egy kicsit furcsa, sok a félreérthető infó... Fogalmam sincs mit kéne bejelölni..

Nem nagyon pörög a topik, szerintem az emberek többsége még nem látta.

[ Szerkesztve ]

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#58) bobace válasza eclipse006 (#26) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Dupla.. Törlendő

[ Szerkesztve ]

(#59) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Majdnem 3 perc kellett az 5 kérdés megválaszolásához, a kérdés hogy a kalapban benne leszek-e? :D

[ Szerkesztve ]

(#60) FehérHolló

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az mennyire ciki, ha villamosmérnökként az utolsó (6.) kérdésben 3 hibát találtam?

Egy nagyon súlyos: nem a mérőszáma, hanem mértékegysége.

A másik kettő csak kukacoskodás, a szakmában lenne jelentősége. De ha azon bukom be, hogy a kérdést feltevő nem a "tényleges" szinonimájaként használja a "valós" szót, akkor nagyon mérges leszek. Mert a szakszerű megoldás nem egyezik azzal, amit a kérdező nagy valószínűséggel válasznak gondol.

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#61) FehérHolló válasza FehérHolló (#60) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Orsee81: Ment egy privát.

Ember embernek farkasa.

(#62) Lompos48 válasza FehérHolló (#60) üzenetére

Lompos48
(PH! addikt)

Kösz! A szakma becsülete. :C :R

(#63) xabolcs

xabolcs
(senior tag)
LOGOUT blog

kosz a jatekot! :R
latom erre mar fel oranal tobb idot kell szannom, mert a vegen meg ugy jarok, mint a nagy PH jatekkal. :U

jahh, a videot megneztem. durva. "fenntarthato fejlodes" rlz. ;]

aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

(#64) Sicilian válasza FehérHolló (#61) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Ha esetleg megint 1 hiba lenne a kérdésbe, akkor azt jeleznétek a főoldalon is,
hogy módosítás történt, mert a kettes kérdésnél is elmaradt :F :R

[ Szerkesztve ]

(#65) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Orsee81: Ment Pü!

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#66) WildBoarTeam

WildBoarTeam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na ezzel a 7es kérdéssel elvoltam egy darabig, mire kijött a helyes válasz. :DDD

(#67) Khaal válasza FehérHolló (#60) üzenetére

Khaal
(őstag)

A 6. kérdéssel én se vagyok kibékülve, ha a valós teljesítmény alatt nem a leadott, hanem a "hasznos" teljesítményt értjük akkor máris más a jó megoldás.

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#68) Trebron09 válasza WildBoarTeam (#66) üzenetére

Trebron09
(tag)

Én szintén, de végül megtaláltam. :)

Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!

(#69) Speeedfire

Speeedfire
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy ilyen nagyon jól jönne, de a pénzt sajnálom rá :O

Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

(#70) kisninja

kisninja
(őstag)
LOGOUT blog

eddig mindre jól válaszoltam ;]

powered by: ®MAJORMÜVEK®

(#71) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 8. kérdést nem lenne rossz kicsit konkretizálni legalább sorozatra, mert akad pár válaszlehetőség ;)

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#72) tjb007 válasza Bubu79 (#71) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kérdés elég konkrét.
Talán nem árulok el semmi konkrétat azzal, hogy a választ nem a termékek közt kell keresni.

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#73) Bubu79 válasza Bubu79 (#71) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztornó - kicsit még reggel van :B :U

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#74) xabolcs válasza Bubu79 (#73) üzenetére

xabolcs
(senior tag)
LOGOUT blog

teljesen igy voltam en is. :$

eloszor en is konkretizalast vartam, de aztan kimostam a csipaimat, s rogton rajottem, hogy user error. :))

aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

(#75) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kérdés: Hány kérdés lesz?

(#76) FRENK1988 válasza ftc (#75) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

legalább 10 szerintem

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#77) Orsee81 válasza FRENK1988 (#76) üzenetére

Orsee81
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

10 lesz bizony

A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja.

(#78) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre a 9-es kérdésre csak tippelni tudok, sehol nem találtam egyelőre pontos adatot, leírást, vagy bármit. :(

(#79) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Hopp +2 kérdés megválaszolva :)

(#80) Joci10 válasza PowerBuldog (#78) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Nekem sem jött össze a pontos találat, csak egy olyan oldalt találtam, ahol leírják, hogy a topológiák között milyen különbségek vannak - és ezen oldalon a végső összegzésben volt egy (csak egy) olyan típus, amelynél a megbízhatóságra volt egy pozitív utalás. Ez alapján döntöttem a válaszban - így vagy bejön ez a 'féltipp', vagy nem.

Szerk.: egyébként úgy vettem észre, hogy ez a féltipp 50-50%-os eredményt garantál, mivel a négyből kettőnek a másik kettő a 'továbbfejlesztett' változata.

[ Szerkesztve ]

(#81) Joci10 válasza Joci10 (#80) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Na, most már sikerült egy 'ellenírást' is találnom, ahol az előbbi írást cáfolva egy másik topológiáról írnak, mint kérdésbeli választás. Most nem tudom, mi legyen :O - majd legfeljebb megint meg lehet jegyezni, hogy nem egyértelműek a kérdések... :)

(#82) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak most vettem észre, hogy van új nyereményjáték. Azt hittem, hogy még az előző nyertesei vannak kint és azért van a menüben. :DDD

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#83) 14adam válasza Jhonny06 (#82) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sokan ezt hiszik,de psszt nehogy meglássák mert csökken az esély :DDD

Köszönjük ezt is :R

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#84) Sicilian válasza Jhonny06 (#82) üzenetére

Sicilian
(őstag)

És rajtad kívül még hányan járhattak így, mondtam/kérdeztem/szóltam, de süket fülekre találtam, a rendezőség személyében, hogy úgy lenne korrekt dolog,
ha 1 kis piros "új" felirattal megkülönböztették volna :K

14adam engem nem izgat, hogy mennyien játszunk, mert mindig a kalapban vagyok,
de még nyereményt soha nem fogtam a kezembe :(

[ Szerkesztve ]

(#85) picur220 válasza Jhonny06 (#82) üzenetére

picur220
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is most láttam meg, de kb 10 percet vett igénybe a kérdések kigooglizása, holott a márkáról még életemben nem hallottam:DDD

LG Optimus 7 :)

(#86) Joci10 válasza Sicilian (#84) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Szerintem az 'új' jelző sem állná meg a helyét (honnan tudod, hogy kinek mi új, és mi nem; honnan tudod, hogy az embereknek feltűnne egy sima 'új' pluszként; ...) - ha már mindenképpen meg kellene különböztetni, akkor név alapján mehetett volna (pl.: 10éves a ph! nyereményjáték, illetve Eaton UPS nyereményjáték); viszont ez meg a sok karakter miatt nem jó megoldás. Talán egy időtartamos megkülönböztetés az, ami még elférne is, meg meg is különböztethető - de én ezt végképp nem tudom, majd a szerkesztők döntenek.

De talán az is elég lett volna, ha készül egy új hír, hogy új nyereményjáték van (mint ahogy ez jelezve lett pl. a Facebook-on), és akkor nem próbálkozunk itt megoldási javaslatokkal. :)

(#87) simontomi

simontomi
(újonc)

a 9. nehéz volt

(#88) Jhonny06 válasza Sicilian (#84) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valóban jó lenne valami, legalább egy piros kiemelés. Nem hinném, hogy olyan nagy kaland lenne átírni a betű színének a kódját. :)

(#89) Sicilian válasza Joci10 (#86) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Miért neked a nyereményjáték mezőben, nem tűnne fel pirossal 1 "új" felirat.
Aki még nem játszott annak mind1 rákattint és megnézi, viszont aki játszott az
előzővel is, az meg tudná, hogy ez már nem az, hanem valami "új"..érted már :Y

(#90) joghurt válasza Orsee81 (#77) üzenetére

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

Bár úgy látom, privát üzenet is hiába ment, még az elgépelést sem sikerült kijavítani. :(

A 9. kérdést kicsit átfogalmazhatnátok. Milyen szempontból lesz egy adott topológia a legmegbízhatóbb? Hogy az egyik átenged esetleg valamit, amit a másik nem? Vagy hogy az egyik kevésbé bonyolult, kevesebb dolog romolhat el benne, mint a másikban? Vagy attól lesz megbízható egyikük, ha áramszünetkor nulla átkapcsolási idővel jön ki belőle feszültség?

A tej élet, erő, egészség.

(#91) Joci10 válasza Sicilian (#89) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Nekem nem tűnne fel, mivel nem nézegetem a "Nyereményjáték" feliratot (sőt, tulajdonképpen az egész menüsort sem); de ha nézném, akkor sem lennék benne biztos, hogy az 'új' szócska most tényleg egy újhoz tartozik, vagy az előzőhöz, aminek ez volt a neve (ráadásul ha ez után is lesz egyből egy harmadik nyereményjáték, akkor meg azt honnan tudod, hogy az új lesz?); így meg nem néznék bele - egyébként én a Facebook-os hír kapcsán jöttem.

(#92) Trebron09 válasza joghurt (#90) üzenetére

Trebron09
(tag)

Elárulom, hogy könnyű a megoldás ás még guglizni sem kell hozzá! ;)

(#93) joghurt válasza Trebron09 (#92) üzenetére

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

Persze, a játék szempontjából hatékony stratégia lehet azt feltételezni, hogy az a legjobb fajta UPS, amilyet a játék szponzora gyárt. :P De azért villamosmérnökként kevésbé lennék pongyola.

A tej élet, erő, egészség.

(#94) Joci10 válasza Trebron09 (#92) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Ha UPS-ekkel dolgozol, akkor esetleg tényleg könnyű lehet a megoldás. Egy 'egyszeri' ember kapcsán pedig egy kérdés beugratós is lehet, és nem biztos, hogy a legújabb, legnagyobb szerverekbe ajánlott fejlesztés (ami esetleg adná is magát, mint egy jó megoldás) megegyezik a legmegbízhatóbbal (mellesleg, mint említve lett, a megbízható definíciója sincs lekonkretizálva).

(#95) WildBoarTeam

WildBoarTeam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát a 9. kérdés tényleg nehézkes. Bár a kérdés nem úgy van feltéve, hogy az Eaton UPS-ei közül melyik rendelkezik a legmegbízhatóbb topológiával, hanem általánosan van kérdezve mindegyik UPS-re, ami nagyon kibővíti a kört. :Y
Ezáltal előjön az, hogy minden gyártó a maga topológiáját fogja "isteníteni".

(#96) Trebron09 válasza Joci10 (#94) üzenetére

Trebron09
(tag)

"mellesleg, mint említve lett, a megbízható definíciója sincs lekonkretizálva"

igen, ez igaz :U

(#97) Jhonny06 válasza Trebron09 (#92) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki ért hozzá annak biztos, csak nagy általánosságban nem így játszunk..

(#98) Archer válasza joghurt (#90) üzenetére

Archer
(őstag)

Egyet értek, mindegyik rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal is, Szűkíteni kéne, hogy mi szerint a legmegbízhatóbb mert így a válaszlehetőségek között nincs igazán egyértelmű.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#99) FehérHolló

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

8-as kérdés 'K' helyett 'k' mindegyik válaszban.
Ha csak az én szememet bántja, akkor sajnálom.

9-es kérdésre egyébként első 5 (angol nyelvű) google találat ugyanazt a választ mondja. Szóval nem hiszem, hogy annyira félreérthető. Szerintem nem kell jobban konkretizálni a kérdést. Úgysem célalkalmazásokról beszélünk, hanem általánosságban.

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#100) Winner_hun válasza Jhonny06 (#82) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pedig volt egy kis szünet a kettő között, le volt véve a nyereményjáték felirat. Igaz igen rövid a kettő közötti időkülönbség..

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.