Valóban,elég egyszerű 
30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

Valóban,elég egyszerű 
30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

Egész véletlenül kattintottam a nyereményjáték linkre, és meglepett, hogy új forduló indult. Érdekes kérdések, de meg lehet találni a helyes választ. Sok sikert mindenkinek!!!!
Jó kérdések vannak. Szét is néztem már az eaton oldalán, van rajta jó pár hasznos infó.
Kukk: >> http://href.hu/x/9dt7 <<
Még jó hogy facebookon ki lett linkelve, majdnem lemaradtam.. Mondom biztos az előző játék eredménye van még fent. Hátha más is így van 
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

5. is megvan !!
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Hű, ez most nagyon jól jönne. Pont a múlt hónapban csapott be a villám a környéken és vihettem szervízbe a cuccaimat. Szerencsére minden garanciális volt, a monitorom és az xbox 360-om is. A számítógépembe meg mehetett egy új táp meg egy hálókártya (szerencsére volt másnál bontott).
Hamarosan veszünk szünetmentest, de hátha megússzuk a vásárlást... 
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor
Hát igen ez a 3-as egy kicsit furcsa, sok a félreérthető infó... Fogalmam sincs mit kéne bejelölni..
Nem nagyon pörög a topik, szerintem az emberek többsége még nem látta.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Dupla.. Törlendő
[ Szerkesztve ]

Majdnem 3 perc kellett az 5 kérdés megválaszolásához, a kérdés hogy a kalapban benne leszek-e? 
[ Szerkesztve ]
Az mennyire ciki, ha villamosmérnökként az utolsó (6.) kérdésben 3 hibát találtam?
Egy nagyon súlyos: nem a mérőszáma, hanem mértékegysége.
A másik kettő csak kukacoskodás, a szakmában lenne jelentősége. De ha azon bukom be, hogy a kérdést feltevő nem a "tényleges" szinonimájaként használja a "valós" szót, akkor nagyon mérges leszek. Mert a szakszerű megoldás nem egyezik azzal, amit a kérdező nagy valószínűséggel válasznak gondol.
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.
(#61) FehérHolló válasza FehérHolló (#60) üzenetére
Orsee81: Ment egy privát.
Ember embernek farkasa.

Kösz! A szakma becsülete.

kosz a jatekot! 
latom erre mar fel oranal tobb idot kell szannom, mert a vegen meg ugy jarok, mint a nagy PH jatekkal. 
jahh, a videot megneztem. durva. "fenntarthato fejlodes" rlz. ![;]](/dl/s/v1.gif)
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

Ha esetleg megint 1 hiba lenne a kérdésbe, akkor azt jeleznétek a főoldalon is,
hogy módosítás történt, mert a kettes kérdésnél is elmaradt

[ Szerkesztve ]
Orsee81: Ment Pü!
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Na ezzel a 7es kérdéssel elvoltam egy darabig, mire kijött a helyes válasz. 

A 6. kérdéssel én se vagyok kibékülve, ha a valós teljesítmény alatt nem a leadott, hanem a "hasznos" teljesítményt értjük akkor máris más a jó megoldás.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

Én szintén, de végül megtaláltam. 
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
Egy ilyen nagyon jól jönne, de a pénzt sajnálom rá 
Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4
eddig mindre jól válaszoltam ![;]](/dl/s/v1.gif)
powered by: ®MAJORMÜVEK®
A 8. kérdést nem lenne rossz kicsit konkretizálni legalább sorozatra, mert akad pár válaszlehetőség 
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
A kérdés elég konkrét.
Talán nem árulok el semmi konkrétat azzal, hogy a választ nem a termékek közt kell keresni.
http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007
Sztornó - kicsit még reggel van

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
teljesen igy voltam en is. :$
eloszor en is konkretizalast vartam, de aztan kimostam a csipaimat, s rogton rajottem, hogy user error. 
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
legalább 10 szerintem
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
10 lesz bizony
A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja.
Erre a 9-es kérdésre csak tippelni tudok, sehol nem találtam egyelőre pontos adatot, leírást, vagy bármit. 

Hopp +2 kérdés megválaszolva 

Nekem sem jött össze a pontos találat, csak egy olyan oldalt találtam, ahol leírják, hogy a topológiák között milyen különbségek vannak - és ezen oldalon a végső összegzésben volt egy (csak egy) olyan típus, amelynél a megbízhatóságra volt egy pozitív utalás. Ez alapján döntöttem a válaszban - így vagy bejön ez a 'féltipp', vagy nem.
Szerk.: egyébként úgy vettem észre, hogy ez a féltipp 50-50%-os eredményt garantál, mivel a négyből kettőnek a másik kettő a 'továbbfejlesztett' változata.
[ Szerkesztve ]

Na, most már sikerült egy 'ellenírást' is találnom, ahol az előbbi írást cáfolva egy másik topológiáról írnak, mint kérdésbeli választás. Most nem tudom, mi legyen
- majd legfeljebb megint meg lehet jegyezni, hogy nem egyértelműek a kérdések... 
Csak most vettem észre, hogy van új nyereményjáték. Azt hittem, hogy még az előző nyertesei vannak kint és azért van a menüben. 
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
sokan ezt hiszik,de psszt nehogy meglássák mert csökken az esély 
Köszönjük ezt is 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

És rajtad kívül még hányan járhattak így, mondtam/kérdeztem/szóltam, de süket fülekre találtam, a rendezőség személyében, hogy úgy lenne korrekt dolog,
ha 1 kis piros "új" felirattal megkülönböztették volna 
14adam engem nem izgat, hogy mennyien játszunk, mert mindig a kalapban vagyok,
de még nyereményt soha nem fogtam a kezembe 
[ Szerkesztve ]
Én is most láttam meg, de kb 10 percet vett igénybe a kérdések kigooglizása, holott a márkáról még életemben nem hallottam
LG Optimus 7 :)

Szerintem az 'új' jelző sem állná meg a helyét (honnan tudod, hogy kinek mi új, és mi nem; honnan tudod, hogy az embereknek feltűnne egy sima 'új' pluszként; ...) - ha már mindenképpen meg kellene különböztetni, akkor név alapján mehetett volna (pl.: 10éves a ph! nyereményjáték, illetve Eaton UPS nyereményjáték); viszont ez meg a sok karakter miatt nem jó megoldás. Talán egy időtartamos megkülönböztetés az, ami még elférne is, meg meg is különböztethető - de én ezt végképp nem tudom, majd a szerkesztők döntenek.
De talán az is elég lett volna, ha készül egy új hír, hogy új nyereményjáték van (mint ahogy ez jelezve lett pl. a Facebook-on), és akkor nem próbálkozunk itt megoldási javaslatokkal. 
Valóban jó lenne valami, legalább egy piros kiemelés. Nem hinném, hogy olyan nagy kaland lenne átírni a betű színének a kódját. 

Miért neked a nyereményjáték mezőben, nem tűnne fel pirossal 1 "új" felirat.
Aki még nem játszott annak mind1 rákattint és megnézi, viszont aki játszott az
előzővel is, az meg tudná, hogy ez már nem az, hanem valami "új"..érted már 
Bár úgy látom, privát üzenet is hiába ment, még az elgépelést sem sikerült kijavítani. 
A 9. kérdést kicsit átfogalmazhatnátok. Milyen szempontból lesz egy adott topológia a legmegbízhatóbb? Hogy az egyik átenged esetleg valamit, amit a másik nem? Vagy hogy az egyik kevésbé bonyolult, kevesebb dolog romolhat el benne, mint a másikban? Vagy attól lesz megbízható egyikük, ha áramszünetkor nulla átkapcsolási idővel jön ki belőle feszültség?
A tej élet, erő, egészség.

Nekem nem tűnne fel, mivel nem nézegetem a "Nyereményjáték" feliratot (sőt, tulajdonképpen az egész menüsort sem); de ha nézném, akkor sem lennék benne biztos, hogy az 'új' szócska most tényleg egy újhoz tartozik, vagy az előzőhöz, aminek ez volt a neve (ráadásul ha ez után is lesz egyből egy harmadik nyereményjáték, akkor meg azt honnan tudod, hogy az új lesz?); így meg nem néznék bele - egyébként én a Facebook-os hír kapcsán jöttem.

Elárulom, hogy könnyű a megoldás ás még guglizni sem kell hozzá! 
Persze, a játék szempontjából hatékony stratégia lehet azt feltételezni, hogy az a legjobb fajta UPS, amilyet a játék szponzora gyárt.
De azért villamosmérnökként kevésbé lennék pongyola.
A tej élet, erő, egészség.

Ha UPS-ekkel dolgozol, akkor esetleg tényleg könnyű lehet a megoldás. Egy 'egyszeri' ember kapcsán pedig egy kérdés beugratós is lehet, és nem biztos, hogy a legújabb, legnagyobb szerverekbe ajánlott fejlesztés (ami esetleg adná is magát, mint egy jó megoldás) megegyezik a legmegbízhatóbbal (mellesleg, mint említve lett, a megbízható definíciója sincs lekonkretizálva).
Hát a 9. kérdés tényleg nehézkes. Bár a kérdés nem úgy van feltéve, hogy az Eaton UPS-ei közül melyik rendelkezik a legmegbízhatóbb topológiával, hanem általánosan van kérdezve mindegyik UPS-re, ami nagyon kibővíti a kört. 
Ezáltal előjön az, hogy minden gyártó a maga topológiáját fogja "isteníteni".

"mellesleg, mint említve lett, a megbízható definíciója sincs lekonkretizálva"
igen, ez igaz 
Aki ért hozzá annak biztos, csak nagy általánosságban nem így játszunk..

Egyet értek, mindegyik rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal is, Szűkíteni kéne, hogy mi szerint a legmegbízhatóbb mert így a válaszlehetőségek között nincs igazán egyértelmű.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
8-as kérdés 'K' helyett 'k' mindegyik válaszban.
Ha csak az én szememet bántja, akkor sajnálom.
9-es kérdésre egyébként első 5 (angol nyelvű) google találat ugyanazt a választ mondja. Szóval nem hiszem, hogy annyira félreérthető. Szerintem nem kell jobban konkretizálni a kérdést. Úgysem célalkalmazásokról beszélünk, hanem általánosságban.
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.
Pedig volt egy kis szünet a kettő között, le volt véve a nyereményjáték felirat. Igaz igen rövid a kettő közötti időkülönbség..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ