Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#202) hakos1987

hakos1987
(senior tag)
LOGOUT blog

bakker 10/9 és mit rontottam el?!?! a 6-ost...röhej :W

jah és a kérdések nagy részét tippeltem, mert a kérdések utánajárhatósága nem kicsit xar...

[ Szerkesztve ]

Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni! de próbáltátok már földdel?! :) - Fiber Power 120/10 mbit

(#203) Khaal

Khaal
(őstag)

Két választ rontottam el, ráadásul úgy, hogy először rávágtam a jó választ, aztán utána átjavítottam a rosszra.

A hatos volt az egyik, ahol nem tudtam eldönteni hogy a valós a leadott vagy a hasznos teljesítményt akarja jelenteni, így visszagondolva tényleg az utóbbi a nyilvánvaló (csak gondoltam biztos az lesz a jó amit a dobozon meg a típusszámokban is használnak).

A másik meg a tizes volt, az Eaton éppenséggel nem verte túl nagy dobra az oldalán, hogy piacvezető lett (pedig végignyálaztam a sajtóanyagokat), ami független anyagot találtam az meg csak Amerikára vonatkozott, ott meg toronymagasan vezet az APC, gondoltam magamban biztos ez lesz a beugratós kérdés a végére. :U
Ráadásul ahol írják, hogy piacvezetők, ott pont ki van emelve hogy az 5kVA fölötti kategóriában. :W

[ Szerkesztve ]

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#204) Sethdobaloah

Sethdobaloah
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

10/10 az első 4re még gugliztam, a többi már csak tipposzlop volt :)

"s mint egy hűvös hullám: a 2 x 2 józansága hull rám."

(#205) joghurt

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

Ööö... Csak nekem tűnik úgy, hogy a szervezők az eddigi játékokkal szemben most válasz nélkül hagynak minket?

Egyébként teljesen szubjektív élmény, de számomra ezen játék után az Eaton pár lépés hátránnyal indul a következő UPS beszerzésünkön. Felteszem, ez épp ellentétes a szponzor szándékaival. Ebben a döntésben weblapjuk (amire a játék kényszerített oda) komoly indok. Rosszul használható, rosszul kereshető, elavult, a magyar verzió ráadásul erősen hiányos is.

A tej élet, erő, egészség.

(#206) Sicilian válasza joghurt (#205) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Már a játék alatt is felmerült sok kérdés/ellentmondás, akkor se igazán reagáltak..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#207) Trebron09

Trebron09
(tag)

Ezt nem hiszem el... mindegyik kérdés jó lett KIVÉVE a 10.-est, azthittem beugratós lesz és az APC-re tippeltem, na mindegy. :(( :DDD

asszem többet nem játszom :))

[ Szerkesztve ]

Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!

(#208) L3zl13 válasza Sicilian (#199) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ja persze. És gondolod, hogy mások (értsd: nem a megrendelők) meg többezer dollárokat fizetnek, hogy aztán ezek alapján a manipulált elemzések alapján hozzanak üzleti döntéseket... Peeersze.
Mert tiszta hülye mindenki, és nem lának át olyan nyilvánvaló dolgokat, ami neked egyértelmű... :U

Aki hülye, haljon meg!

(#209) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A francba... Ismét 1 kérdésen buktam el, a 6-oson.
Pedig 2 APC-m is van. :W

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#210) Trebron09 válasza Sicilian (#206) üzenetére

Trebron09
(tag)

igaz, még jó h a 2. kérdésnél jeleztem, mert az se lett volna jó :DDD

Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!

(#211) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

És mind jó lett! :C
Hatalmas köszönet a játékért, számomra már megérte részt venni. :R

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#212) Sicilian válasza L3zl13 (#208) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Miért, az Eu ingyen és bérmentve elhitte a drága kis országunk és a Görögök adatait :DDD
Köze nem volt a valósághoz..
Most meg még mindig szopjuk keményen az árát, nem :F
Azt hiszed pár 10-100 milló dolláros bizniszeknél/cégeknél nem így megy..

De mind1 is nem akarok róla vitázni.
Én már láttam olyat, hogy képes valaki tönkretenni egy 300 milliós üzletet , hamis
adatokkal azért, hogy neki pár milla a zsebébe vándoroljon :K , erről ennyit ...

[ Szerkesztve ]

(#213) Sicilian

Sicilian
(őstag)

'Már nem tudok szerkeszteni' :((

És persze aki bukta, az benyelte a hiányt, mert jóval több volt neki, minthogy ezt megérezze..Nem akarnám hirdetni, hogy melyik magyarországi nagyvállalat volt ez !!

[ Szerkesztve ]

(#214) tope válasza Retekegér (#211) üzenetére

tope
(őstag)

Kalap én is, kiváncsi vagyok hányan leszünk, nem sokan úgy érzem

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#215) L3zl13 válasza Sicilian (#212) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ó, tudom én, hogy vannak ilyenek, de ki is derülnek, ha nem a nyilvánosság felé, akkor a piac többi résztvevője számára. Utána pedig garantáltan nem maradna vezető piaci elemző hírében az a cég, aki ezt teszi.

Ha valaki hamis kimutatásokat akar lobogtatni arra van egy rakás kis zugcég, ami erre szakosodott.

Aki hülye, haljon meg!

(#216) Speeedfire

Speeedfire
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

látom a 6,9 nem csak nekem volt kicsit ellentmondásos

Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

(#217) Archer válasza TESCO-Zsömle (#200) üzenetére

Archer
(őstag)

Teljesen egyet értek, az Eaton több helyen is írta, hogy az 5 kVA feletti szegmensben az elsők, alatta meg a másodikak. Így én az ki is zártam, Powercom az nem olyan nagy név, Liebertre meg azt írták, hogy inkább a nagyobb teljesítményű UPS-ek piacán vannak vezető pozícióban így bejelöltem az APC-t. Tudom az lett volna a logikus ha már a játékot az Eaton támogatja akkor az is a válasz de ők mást írtak magukról. Többi amúgy jó lett. Szóval szerintem így nem volt korrekt a 10-es kérdés.

[ Szerkesztve ]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#218) localhost válasza Speeedfire (#216) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A hatos nekem is sikertelen... :(

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#219) Bubu79 válasza localhost (#218) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kiestem - van hatásos, meddő és látszólagos teljesítmény hivatalosan, rosszul tippeltem meg a valós teljesítményt - annak ismeretében, hogy például a számítógép táp, mint olyan, messze nem rezisztív terhelés az UPS számára ( hanem biza van neki meddő is rendesen ) - így nem tekinthető hatásos teljesítménynek, aminek a mértékegysége [W], azaz Watt...

Evvan :)

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#220) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sebaj.

Grat a bejutottaknak. Náluk az erő.

bubu: Én egy fizikával foglalkozó pdf-ben találtam meg, hogy a névleges teljesítmény VA, a valós meg W.

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#221) draco31

draco31
(fanatikus tag)

Úgy látom a 6-os sok emberen kifogott, ahogyan rajtam is, a többi mind helyes. :O Majd legközelebb. Grat a bejutóknak!! :D

(#222) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én meg neki se kezdtem mert az egy gyártó által szponzorált nyereményjátékokról megvan a véleményem.Az utolsó kérdés amúgy tényleg nonszenz.Mindig az az első aki épp szponzorálja a játékot.

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#223) DeFranco válasza draco31 (#221) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak linkelem, mert nagyon OFF :DD

[link]

[ Szerkesztve ]

(#224) Bubu79 válasza TESCO-Zsömle (#220) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Konyhanyelven a hálózati feszültség is csak 220V még mindig ;)

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#225) draco31 válasza DeFranco (#223) üzenetére

draco31
(fanatikus tag)

Soha nem vettem volna észre, ez jelent valamit nem? :DD
Köszi szépen!!!

(#226) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

wattot éa a vattampert néztem el :W Többi mind jó

Köszönjük a fáradozást :R

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#227) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Hihetetlen, úgy tűnik kalapos lettem :)

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#228) eXodus

eXodus
(őstag)

[link] :DDD
többi az eaton honlapján

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#229) S. Szabi

S. Szabi
(fanatikus tag)

Vazze, szintén a 6-os lett rossz, én is VA-t jelöltem, a többi jó lett...

Amúgy minden választ netről néztem, egyet-egyet több helyről is, pl. az említett hatosnál is több helyen ezt a választ találtam, ezek szerint rossz helyen néztem, mert most meg egyből megtaláltam jól :) (Lehet nem éjfélkor kellett volna kitölteni :)) )

Grat, akik bekerültek, mind a 37 főnek :C

[ Szerkesztve ]

(#230) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

kint van a kalap!

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#231) Sethdobaloah

Sethdobaloah
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

37-en 3 ajándékra :) ennyire kevesen voltunk már valaha?

"s mint egy hűvös hullám: a 2 x 2 józansága hull rám."

(#232) draco31

draco31
(fanatikus tag)

Még kevesebben is ha jól emlékszem. Akkor volt az, hogy olyan is nyert, aki 1 rossz választ adott. (Ha jól emlékszem, és nem vagyok abban biztos, hogy itt a Prohardveren.)

[ Szerkesztve ]

(#233) DeFranco válasza Sethdobaloah (#231) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végre egyszer be tudtam fejezni egy játékot. Annyira büszke vagyok magamra. :)

(#234) Piloss

Piloss
(senior tag)

Kettőt is elrontottam

Az 1. figyelmetlenségből,a 10.-et meg csupán tippeltem,és jó is lett volna ha az utolsó pillanatban nem javítom át a rosszra.

Na mindegy,grat a kalaposoknak :)

szerk:37? :Y az szép,azt hittem hogy többen lesznek

[ Szerkesztve ]

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#235) simonek

simonek
(újonc)

Kezdek reménykedni :DD

(#236) PowerBuldog válasza Sethdobaloah (#231) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még kevesebb is volt. Mobilarena nyereményjátékon: [link]

(#237) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

6. kérdés lett a hosszú cici számomra... :O Azt hittem, majd az utolsót rontom el...
Sebaj, nem is akartam nyerni! :P

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#238) ftc válasza PowerBuldog (#236) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ennél is voltunk kevesebben eygszer vagy 13-n...s 6 vagy 7 yneremény volt...na nem nyertem akkor se :DDD

(#239) Joci10

Joci10
(senior tag)

A fene...
A vízválasztónak tűnő 9-es és 10-es kérdésre kitaláltam, hogy milyen válaszokat várnak (ha már megtalálni nem lehetett se a gyártó, se a ph! oldalán - egyébként a 10-es kérdés tényleg 'logika' alapján lett jelölve; a 9-es meg a megbízhatóság olyan tippje alapján, hogy az online megoldásoknál nincs átkapcsolási idő; a deltás verziót meg kizártam, mert nem volt teljes a név (ha linknél sem teljes a link, akkor az sem jó)); erre végül a 6-oson elbuktam :O (elsőnek a 9 és 10-es válaszokat néztem meg, majd amikor láttam, hogy jó, kezdtem örülni; aztán láttam, hogy nem vagyok a kalapban, és akkor elkezdtem visszanézni, hogy mit szúrtam el - és ekkor találtam meg a 6-ost). :O :O :O :O :O

(#240) Savage5 válasza Parci (#230) üzenetére

Savage5
(senior tag)

Ez igen, azert egy 50 fore saccoltam volna, akik helyes valaszokat adtak...
A 37 emberkenek (es idokozben a nyerteseknek is) gratulalok, a Prohardvernek pedig ismetelten koszi a jatekot!

[ Szerkesztve ]

...

(#241) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

sorsolás is megvolt, gratula a nyerteseknek, még nagyobb gratula mindenki másnak, akik játszottak, élvezték, sok jó választ adtak!

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#242) tope válasza Parci (#241) üzenetére

tope
(őstag)

Grat a nyerteseknek, mi meg köszönjük a lehetőséget

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#243) xabolcs

xabolcs
(senior tag)
LOGOUT blog

grat a nyerteseknek! :)

aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

(#244) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Gratula a nyerteseknek!

sálálé

(#245) kokyt

kokyt
(senior tag)

Kösz a lehetőséget, és persze gratulálok minden nyertesnek!

Szerk.: mikor jön a következő játék? :P :DDD

[ Szerkesztve ]

(#246) draco31

draco31
(fanatikus tag)

Grat a nyerteseknek! :)

(#247) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Ismét kalapos lettem, de most sem nyertem...a nyerteseknek azért gratulálok :)

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#248) Orsee81

Orsee81
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Először is köszönöm, hogy ennyien játszottatok, és gratulálok a nyerteseknek! :C

A kérdésekkel kapcsolatban elég sok panasz érkezett itt a fórumban és nekem privátban is, nagyon sajnálom, hogy ennyien voltatok elégedetlenek.
A kérdéseket és a válaszlehetőségeket is az Eaton Power Quality SAS Magyarországi képviselete állította össze és küldte el nekünk, amit mi változtatás nélkül jelentettünk meg.
Az elején történt egy javítás ugyan az ő beleegyezésükkel, de a továbbiakban nem akartunk belenyúlni.
Véleményem szerint mindig, minden esetben lennének elégedetlenek és olyanok, akik máshogy, mást gondolnak, éreznek, hallanak bele egy-egy kérdésbe, ill. válaszba.
Mindenki igényeinek eleget tenni nem tudunk, úgy gondoljuk a kérdés összeállítók az Eatonnál értenek a munkájukhoz. Fogadjuk el így ahogy van!

Nyereményjátékok a jövőben is lesznek és akkor is igyekszünk majd rendesen körbejárni a kérdéseket és válaszokat is.

Még egyszer gratula és köszi a játékosoknak!

Orsi

A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja.

(#249) ProdyGee

ProdyGee
(újonc)

Na akkor marad a Lidlis túlfeszvédö, pedig majdnem. :) Gratulálok a nyerteseknek!

(#250) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ajándékcsomagban mi van? :DDD most így utólag

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.