uhh ez az iliad ez nagyon komoly. minden vágyam egy ilyen. csak nem ennyiért
100k alatt már komolyan gondolkodóba esnék 
A vér nem válik VAZZE!™

uhh ez az iliad ez nagyon komoly. minden vágyam egy ilyen. csak nem ennyiért
100k alatt már komolyan gondolkodóba esnék 
A vér nem válik VAZZE!™

Kivancsi leszek hova jut a dolog 5 ev mulva. 
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

Tescoba 
A vér nem válik VAZZE!™
(#4) Translator

Azért nekem az Asus Eee-vel ezek még versenyben vannak, sőt az vezet.
De szerintem két év múlva negyedennyibe fognak ezek a cuccok kerülni, sőt 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

Az azért inkább 10 év 
De tény, hogy előbb-utóbb minden út a Tesco-ba vezet

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Legyen végre midneneapi ezek a kütyük. Mennyi fölösleges pairt megsporolna az emberiség...napi ujságok ilyenen ...s mennyi fa megmenekül illetve kevesebb festék lenen használlva...igaz a nyomdák nem örülnek ennek..

Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Ezekben a cuccokban sokkal több káros anyag van mint a papírban. És az előállításuk is sokkal inkább környezet károsító. Továbbá papírt mostanában már nem csak írásra/olvasásra használnak. Ebbe pl. nem tudsz hentesárut csomagolni, de a gipszkarton fal is olcsóbb, mint az e- book fal.
''Szanya csak egy van.''

És popót sem lehet velük olyan jól törölni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

Asus cucca szerintem azért kicsit más. Sokkal kisebb az üzemideje ennél. Itt ha nyitva hagysz egy oldalt, akkor bármeddig olvashatod, attól nem merül. Asus-nál bárhányat lapozhatsz, úgyis fix üzemórát használhatod.
Ráadásul ezt kevésbé fárasztó olvasnia a szemnek.
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Nézd ez igy felfogás
De napi hány ujságot adnak el?
több milliot? s ez naponta..nem tudom mi a nagyobbkárositó hatású 

Tudom, de még kulcsszó volt a "nekem" is. 

de, ez ilyen egyszerű. az újság egy elavult dolog, teljesen fölöslegessé válik (vagy azzá kellene válnia) az ilyen kütyük bevezetésével. és nem azt mondta ftc, hogy ezzel megszűnne a fák ipari méretű kitermelése, hanem az, hogy nagy mértékben csökkenthető lenne. az, hogy 3 fából 1 megy a gipszkartonba, egyből csomagoló- és wcpapír készül, attól még a 3-ik, amit újságnak vágnának ki, vígan élhetne tovább és termelhetné a zoxigént.
A vér nem válik VAZZE!™

Aham, pont az emberiség tenne ilyet...Inkább kitalálná, mit kezdjen a harmadik fával, ha már úgyis ott áll...de hogy nem termelhetné vígan a zoxigént, az tuti. Amiből pénzt lehet csinálni, az termelhet zoxigént, ennyi 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

A pda eleg hetkoznapi. 1 vga felbontasut mar 50k korul meg lehet venni, es azt meg lehet fogni.
Háááát azon olvasson az ki rá van szorulva... nekem kicsi a képernyő

Ha rossz a szemed, akkor van mas lehetoseg is. Projektorral kivetited, es meg tartani sem kell.
De ha regen is igy alltal hozza, sok jo, kismeretu konyvet kihagyhattal.
Szerintem nem a konyv (pda kijelzo) merete szamit, hanem a tartalma.
[ Szerkesztve ]

Hol?

A papíripar által felhasznált fák túlnyomó többségét erre a célra
ültetik.
Ha nincs papír, nincs fa. 

Pl. PH aprohirdetesek.
Multkor mda pro telefonos 3g-s vga felbontasu pda volt 50k korul.
De telefon nelkuliek eleg gyakran vannak 50k-korul.

Azt hittem új gépre gondolsz.
Nézegettem a hirdetéseket, de ennyiért csak QVGA-t
találtam. 
[ Szerkesztve ]
(#21) philoxenia válasza philoxenia (#20) üzenetére

Szerintem az MDA Pro is csak 320x240.

Engem nagyon érdekelne egy ilyen
amúgy pl most éppen egy nyomdában dolgozom, de..
azt mondom éppen ideje lenne ezekkel kiváltani a hagyományos nyomtatást.
gondolok itt napilapokra, használati utasításokra, stb..
ugyanis ez a legfeleslegesebben kinyomtatott termék a világon és több millió tonna papírról van szó ezeknél. ld telefonokhoz adott használati utasítások, kinyomtatják, becsomagolják és kb olvasás nélkül mennek kukára.. nem jó ez így, de sztem a nyomdaiparnak van abban némi lobbija hasonlóan az olajiparhoz, hogy ezek a kütyük ne taroljanak 
viva E-ink 
Véleményem egyezése a valósággal, csak a véletlen műve lehet

Hasznalt gepre gondoltam. Az mda pro 640*480-as.

Esetleg iPod Touch, amirol ezt is irom. Net olvasgatashoz meglepoen kezreallo - irni azert nem nagy durranas, plane ekezetek nelkul, de ez is tuti fejlodni fog.
[ Szerkesztve ]
Department of Redundancy Department

A legfeleslegesebb a reklámújság, az rögtön megy a szemétbe.
"Ne tiltakozz az internetes hirdetések ellen, védd a fákat!"

Nálunk az se lesz olcsó. 
Elég sok felesleges dolgot kap az ember nap mint nap....Hát igen a reklámok....
Felesleges pazarlás: reklámok, napi heti havi ujságok....

USA-ban 300 dollar a 8 GB-os valtozat, kozel sem horror, es megy majd lejjebb.
Department of Redundancy Department

Nálunk, igaz a 16GB [link]
Az életszínvonalkülönbségről ne is beszéljünk. 
Ja és mondjuk nekem wifi sincs a közelemben, ebben meg az iPhone-nal ellentétben nincs gprs.
[ Szerkesztve ]
Eddig a súlyos könyveimat cipeltem a vonaton (Dűne méret minimum). Mióta PDA-m van nap mint nap azon olvasom az e-bookjaimat. 320x200-as képernyő. Az Alapítvány pl: 826 oldal. Van autómatikus lapozás meg sok kényelmi funkció. Igaz a szemet a cikkben szereplő kütyük biztos nem fárasztják annyira mint a PDA.
De a PDA nagyon nagyon sok oldalú és én ezt szeretem benne. Feliratos filmeket/sorozatokat nézek rajta, mp3-azom, NAVIGÁCIÓ ha kocsival megyek ismeretlen helyre, ebook, EXCEL, meg képnézegető és stb stb...
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

Dermsztően drágák ezek a cuccok. A Sony PRS 505 300 dollár, ami euróban kb. 180 körül van
OK tudom, hogy a cuccok Európában annyiba szoktak kerülni, mint ahány dollár a tengerentúlon, de szerintem el kellene szakadni ettől a filozófiától, elvégre 1,4 dollár egy euró.

Helló!
Vettem egy Koobe olvasót. Magyar nyelvű, fasza is, tetszik. Úgy tűnik az rtf formátumot jól kezeli, elfogadhatóan tördeli, akármilyen betűnagyságot belőhetek.
Ezért nekiálltam pdf-ről rtf-re és doc-ról rtf-re konvertálni.
A pdf-ről ezzel: VeryDOC PDF To Word Converter,
a doc-ról a 2003-as wordel.
Windowsból megnyitva kiválóan sikerülnek a konverziók, koobe-n a forma szintén jó, DE az ékezetes betűk helyett ciril betűk jelennek meg.
Valakinek ötlete, hogy ez mitől van, hogy lehetne megoldani?
Kösz!
A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...