Végre normálisabb árak... Az üzemidőre azért kíváncsi lennék a két kijelző miatt.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Végre normálisabb árak... Az üzemidőre azért kíváncsi lennék a két kijelző miatt.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Én arra lennék kíváncsi hogy hogyan áll meg azon az apró lábon úgy hogy gépelni lehessen rajta... Lehet hogy uránból lesz a talp...
" A pénz nem boldogít, de nagyon megnyugtat "
az? sehogy. Ha gépelni akarsz rajta noti félén használod.
Amúgy meg ha ebben gyenge lesz akkor is 160$ kb leszarom.... 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

..hihetetlen, de ez már tényleg egészen emberi ár... 
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

Csak az a baj, hogy az eeePC után az ár duplája is lehet mint a bejelentett.
Na meg az, hogy úgy tűnik, nem sok köze lesz a könyvolvasókhoz.
[ Szerkesztve ]

Nekem azert tetszik az otlet 
www.oaziscomputer.hu

De lehet, hogy a háta mögött pedig kiszélesedik a talp.
Mondjuk egy 30x40cm-re 
CSS (Hun)Bloodkiller

ha mindkét kijelző háta aksi, akkor nincsen gond 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Hamarabb vennék egy notebookot, vagy netbookot, mint egy ilyet ...
... persze az ötlet jó. És egy noteobok mellé hasznos dolog lehet, de szerintem felesleges.
Press any key to continue ...

aktív kijelzős ebook? hahaha... színes eink alapú, multitouch cuccot a népnek, ultravékony kivitelben, hosszú aksiidővel és nagyon nagyon picike tömeggel... az ilyen szarok meg mehetnének a zúzdába...
A vér nem válik VAZZE!™
Amíg ezt is el tudják adni.. édes álom.
Én már egy szürke árnyalatos modellnek is tudnék örülni kb. 15 ezer forintban maximalizálva az árát, de még ez is messze van.
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Én nem találtam sehol azt a cikkben, hogy aktív kijelzős lenne színes e-ink helyett... miért ne lehetne színes e-ink 160 dodóért? Nagy darabszám mellett szerintem simán lehet.

Szines, szagos, de nem e-paper, varhatoan rossz aksiidovel es legalabb dupla tomeggel. Akkor mar inkabb egy mini-netbook, e-book-nak nem tul jo, kiveve az elso ranezest, hogy 'Dejo! Olyan, mint egy konyv!' 
Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.
Akkor lesz ebben a szektorban igazi verseny, ha beszállnak a koreaiak, kínaiak stb.
Remélem minél hamarabb, mert nekem is fáj egy ilyenre a fogam.
Sometimes you win, sometimes you learn.

Nekem teszik ez a megoldás.Biztos fogok venni,ha majd kapható lesz
Khm.
Mi az ami az ebook readerekhez kell, és amit ez a '96-os Psionnak a kijelzője nem tudott? Esetleg a 97-es 5MX-é? Ezek nem olvasónak lettek szánva, hanem kis méretű PChelyettesítőnek. De egy nagyobb kijelzővel, teljes bill. nélkül...
Mi a francért ilyen nehéz kifejleszteni egy A*5-ös méretű monokróm kijelzős 20 Eurós, ceruzaelemről működő, TXT-vel, rtf-fel, PDF-fel boldoguló, SD-kártyát fogadó, 800*600-as felbontású 8MB mentési memóriával rendelkező könyvolvasót? Ja, a Psionnak volt háttérvilágítása, amiről ezek az okosok mindig elfelejtkeznek.
Büdös ez nekem, de nagyon.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

azért, miért nem lehet feltalálni az igazán keveset fogyasztó de erős asztali procit, amiért félévente új vga kártyát kell venned, amiért nem gyártanak tökéletes mobiltelefont, TVt, stb. kapitalizmusnak hívják ezt a büdös valamit. jóétvágyat 
A vér nem válik VAZZE!™