Hát... nem mondanám, hogy ez a hír megváltoztatta az életem. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Házimozi » [Re:] DVD-lejátszóval egybeépített, tudásához képest drága tévé a HammachertőlHozzászólások

Balika911
(PH! kedvence)

Runo
(őstag)
Lassan a blu-ray is kimegy a divatból? 
Nálam és az ismerőseim körében még be sem jött a divatba...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

moonguru
(senior tag)
Az én Techika TV-m jobb...
Igaz csak monitorként használom! 

Illusion1010
(fanatikus tag)
Valószínűleg már nem is fog.......elavul mielőtt elterjedt volna 
Trolling in the deep
(#5) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)
Ezt a dvd-s résszel nem értek egyet.
Szerintem az emberekenek a filmjei leginkább még mindig dvd lemezen vannak mit bármi máson.
Valahol volt egy kérdés arrol,hogy hol,miről nézik a filmeket az emberek.(otthon)
A tv-dvd lejátszó kombo vitte a felsorolást toronymagasan.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Alchemist
(senior tag)
Ezt nem nappaliba szánták, hanem afféle kiegészítő filmnézősnek... ha ezt feleáron szórnák ki a népnek, vinnék is, mint a cukrot.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

csevede
(kvázi-tag)
Hát ez max a konyhába lenne jó főzés közben nézni a lottó sorsolást. Több értelme lett volna ha egy usb-t integrálnak bele, mivel talán a képeket még lehet rajta nézni, de filmnézésre nem alkalmas.

csevede
(kvázi-tag)
Ja és mi ez a blue raynek vége kijelentés? Ez mire van alapozva? 

elefant
(HÁZIGAZDA)
nem azt mondtam, hogy vége. hanem hogy lassan kimegy a divatból. Az idei tévék közül már igen sokban megtalálható volt az a szolgáltatás, amely segítségével a neten keresztül lehetett filmeket, műsorokat, sorozatokat megnézni. az lg és a samsung saját 3d tartalomszlgáltatást indított, amely szintén ilyen úton érhető el. nyilván nem fog meghalni a blu-ray ettől még, de a jövő nem az övé.

sti10p
(senior tag)
Másnak is úgy tűnik, hogy marketing szempontjából mekkora Fail ez horgászós képernyőfotó?
XY

elefant
(HÁZIGAZDA)
mármint, hogy ne tévézz, inkább menj horgászni?
erre nem gondoltam, hogy őszinte legyek. inkább arra, hogy az lehet a Hammacher törzsvásárló, aki egész nap a fishing&huntingot nézi

MaUser
(őstag)
Igen, rossz a kijelentés, a blu ray-nek akkor lehetne vége, ha elkezdődött volna.
A stream miatt halva született, odaát Hulu, netflix, stb. lenyom minden fizikai formátumot és remélhetőleg itthon is elérhetőek lesznek előbb-utóbb. Btw, itthon is lenyomott a netes továbbítás minden fizikai hordozót, vö. torrent.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Runo
(őstag)
Ez így van, túl drága még mindig a lemez meg a drive. Főleg a DVD lemezhez képest. És mióta a legtöbb tv képes mkv-t lejátszani sd-ről vagy külső hd-ről......
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

elefant
(HÁZIGAZDA)
szóval megint a microsoft csinálta jól, aki a öntötte a pénzt a hd-dvd szabványba, csak hogy elhúzódjon a formátumháború,és teret nyerjen a letöltés

MaUser
(őstag)
Hát ha ez volt a tervük vele akkor bejött. Már csak azt nem tudom a Windows Phone mögött milyen ördögi terv húzódhat meg. ![;]](/dl/s/v1.gif)
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

MZperX75
(őstag)
Célközönség:
Gazdag félvak sznob horgászok! 
Mert másnak ennél több esze van(legalább is remélem)
300dollár cirka 70.000Ft picit sok(ultra sok)
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/