Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Hát... nem mondanám, hogy ez a hír megváltoztatta az életem. :)

(#2) Runo

Runo
(őstag)

Lassan a blu-ray is kimegy a divatból? :Y
Nálam és az ismerőseim körében még be sem jött a divatba...

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#3) moonguru

moonguru
(senior tag)

Az én Techika TV-m jobb...

Igaz csak monitorként használom! :)

(#4) Illusion1010 válasza Runo (#2) üzenetére

Illusion1010
(fanatikus tag)

Valószínűleg már nem is fog.......elavul mielőtt elterjedt volna :)

Trolling in the deep

(#5) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Ezt a dvd-s résszel nem értek egyet.
Szerintem az emberekenek a filmjei leginkább még mindig dvd lemezen vannak mit bármi máson.
Valahol volt egy kérdés arrol,hogy hol,miről nézik a filmeket az emberek.(otthon)
A tv-dvd lejátszó kombo vitte a felsorolást toronymagasan.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#6) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Ezt nem nappaliba szánták, hanem afféle kiegészítő filmnézősnek... ha ezt feleáron szórnák ki a népnek, vinnék is, mint a cukrot.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#7) csevede

csevede
(kvázi-tag)

Hát ez max a konyhába lenne jó főzés közben nézni a lottó sorsolást. Több értelme lett volna ha egy usb-t integrálnak bele, mivel talán a képeket még lehet rajta nézni, de filmnézésre nem alkalmas.

(#8) csevede

csevede
(kvázi-tag)

Ja és mi ez a blue raynek vége kijelentés? Ez mire van alapozva? :Y

(#9) elefant válasza csevede (#8) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

nem azt mondtam, hogy vége. hanem hogy lassan kimegy a divatból. Az idei tévék közül már igen sokban megtalálható volt az a szolgáltatás, amely segítségével a neten keresztül lehetett filmeket, műsorokat, sorozatokat megnézni. az lg és a samsung saját 3d tartalomszlgáltatást indított, amely szintén ilyen úton érhető el. nyilván nem fog meghalni a blu-ray ettől még, de a jövő nem az övé.

(#10) sti10p

sti10p
(senior tag)

Másnak is úgy tűnik, hogy marketing szempontjából mekkora Fail ez horgászós képernyőfotó?

XY

(#11) elefant válasza sti10p (#10) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

mármint, hogy ne tévézz, inkább menj horgászni?

erre nem gondoltam, hogy őszinte legyek. inkább arra, hogy az lehet a Hammacher törzsvásárló, aki egész nap a fishing&huntingot nézi

(#12) MaUser válasza csevede (#8) üzenetére

MaUser
(őstag)

Igen, rossz a kijelentés, a blu ray-nek akkor lehetne vége, ha elkezdődött volna. ;) A stream miatt halva született, odaát Hulu, netflix, stb. lenyom minden fizikai formátumot és remélhetőleg itthon is elérhetőek lesznek előbb-utóbb. Btw, itthon is lenyomott a netes továbbítás minden fizikai hordozót, vö. torrent.

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#13) Runo válasza Illusion1010 (#4) üzenetére

Runo
(őstag)

Ez így van, túl drága még mindig a lemez meg a drive. Főleg a DVD lemezhez képest. És mióta a legtöbb tv képes mkv-t lejátszani sd-ről vagy külső hd-ről......

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#14) elefant válasza MaUser (#12) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

szóval megint a microsoft csinálta jól, aki a öntötte a pénzt a hd-dvd szabványba, csak hogy elhúzódjon a formátumháború,és teret nyerjen a letöltés

(#15) MaUser válasza elefant (#14) üzenetére

MaUser
(őstag)

Hát ha ez volt a tervük vele akkor bejött. Már csak azt nem tudom a Windows Phone mögött milyen ördögi terv húzódhat meg. ;]

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#16) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Célközönség:
Gazdag félvak sznob horgászok! :DDD

Mert másnak ennél több esze van(legalább is remélem)
300dollár cirka 70.000Ft picit sok(ultra sok)

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#17) elefant válasza MZperX75 (#16) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

hát nyugodtan kimondhatjuk, hogy ez irreálisan drága

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.