Csini, okos, és nem is drága!
Ezen 3 tényező nőnél soha nem állhat össze! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók » [Re:] Dübörög az SSD-biznisz a Plextornál: érkezőben a harmadik generációs M3S SSD-kHozzászólások

Angel1981
(PH! addikt)

MZperX75
(őstag)

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

cszn
(őstag)
Dehogynem. Csak az esély rá, hogy megtaláld erősen konvergál a 0%-hoz. 

gyiku
(PH! kedvence)
az mar ferfi! 

Gondwana
(senior tag)
(Az olyan nőknél van egy negyedik is: másé
)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

MarQs
(fanatikus tag)
Csak lelkivilágának átlaghőmérséklete "kicsit" magasabb a szokványos 36,5 C°-tól...
Szerk.: az első 6 hozzászólásból csupán egy a szakmai, az is csak félig. Ma van valami más is a levegőben? Persze a szmogon kívül...
[ Szerkesztve ]
...ellenben joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy ez az egész anti-piracy háború nem csak egy átkozott ürügy-e az internet szabad használata ellen, legyen bármennyire puha előírás is ez az ACTA-féle egyezmény...

naszvalo
(tag)
szerintem is.Na lassan jobban meg éri már SSD-t venni,a mostani HDD árak emelkedése miatt.Ezt nem értem.A régi HDD technológia,ami a legtöbb esetben a PC legszűkebb keresztmetszete egyre csak drágul, az SSD,ami meg sok esetben jobban gyorsít a rendszeren,mint egy nagyobb proci, hál istennek egyre olcsóbb. 

Franklin
(senior tag)
Tényleg? Mutasd már azokat az egyre olcsóbb SSD-ket, szerintem sokan kíváncsiak lennénk rá.
Mert én hetek óta csak ilyen árgrafikonokat látok: [link]

cszn
(őstag)
Ez csak a forint gyengélkedése miatt van. Tényleg egyre olcsóbbak.
naszvalo a HDD-k drágulása pedig a természeti katasztrófa miatt van.
Rengeteg dolog hatással lehet az árakra. Tessék tájékozódni.
[ Szerkesztve ]

DonMuscle
(lelkes újonc)
Az a vicc, hogy a mostani HDD árak mellett lehet, hogy érdemes egy SSD-t vennie azoknak akik most raknak össze egy konfigot. Persze még így sem olcsó meg attól is függ hogy mekkora. De ha csak a bolti árakat nézed akkor bőven belefér egy SSD az új konfigokba.
Elérhetőségek az adatlapomon. - Jég Nincs! -

stifi
(senior tag)
valami biztos van a levegőben, de az irodába nem jutott nekem, ezért kérem aki valamilyen tudatmódosítót használ, azonnal hozzon belőle nekem is!
Nincs időm kedvesnek lenni...

macilaci78
(PH! addikt)
Így van. Ha most raknék össze gépet, akkor egy 128 gigás SSD, mellé az USB-s rackből ki a 250-es Samut, helyére a 160-as WD-t, és összehúznám a nadrágszíjat, meg lesném az óccsó DVD-ket. 
Sajnos nekem nem effektív kérdés a gépvásárlás.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

vanhalen
(senior tag)
"Csini, okos, és nem is drága! Ezen 3 tényező nőnél soha nem állhat össze!"
Csatlakozom. Az első 2 tulajdonság manifesztálódását már sikerült tetten érnem a nők kb. 1%-ánál, már önmagában is gyönyörűség volt, viszont a harmadik valahogy sosem fér bele az egyenletbe 
Amúgy mi az, hogy "olcsó"? 2-300 euro lesz, ha egyáltalán elér hozzánk, ez olcsó 120-256 Gigás tárolókért? 
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

Franklin
(senior tag)
Annyit azért nem gyengült a forint. Szeptemberben 275 ft körül volt, most 310. Csak ettől még nem kéne egy akkor 28e ft-os terméknek ma 38e-be kerülnie...