Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Csini, okos, és nem is drága!
Ezen 3 tényező nőnél soha nem állhat össze! :D

(#2) MZperX75 válasza Angel1981 (#1) üzenetére

MZperX75
(őstag)

:DDD

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#3) cszn válasza Angel1981 (#1) üzenetére

cszn
(őstag)

Dehogynem. Csak az esély rá, hogy megtaláld erősen konvergál a 0%-hoz. :P

(#4) gyiku válasza Angel1981 (#1) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

az mar ferfi! :DDD

(#5) Gondwana válasza Angel1981 (#1) üzenetére

Gondwana
(senior tag)

(Az olyan nőknél van egy negyedik is: másé ;) )

... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please)

(#6) MarQs válasza gyiku (#4) üzenetére

MarQs
(fanatikus tag)

Csak lelkivilágának átlaghőmérséklete "kicsit" magasabb a szokványos 36,5 C°-tól...
:DDD

Szerk.: az első 6 hozzászólásból csupán egy a szakmai, az is csak félig. Ma van valami más is a levegőben? Persze a szmogon kívül...

[ Szerkesztve ]

...ellenben joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy ez az egész anti-piracy háború nem csak egy átkozott ürügy-e az internet szabad használata ellen, legyen bármennyire puha előírás is ez az ACTA-féle egyezmény...

(#7) naszvalo válasza Angel1981 (#1) üzenetére

naszvalo
(tag)

szerintem is.Na lassan jobban meg éri már SSD-t venni,a mostani HDD árak emelkedése miatt.Ezt nem értem.A régi HDD technológia,ami a legtöbb esetben a PC legszűkebb keresztmetszete egyre csak drágul, az SSD,ami meg sok esetben jobban gyorsít a rendszeren,mint egy nagyobb proci, hál istennek egyre olcsóbb. :K

(#8) Franklin válasza naszvalo (#7) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Tényleg? Mutasd már azokat az egyre olcsóbb SSD-ket, szerintem sokan kíváncsiak lennénk rá.

Mert én hetek óta csak ilyen árgrafikonokat látok: [link]

(#9) cszn válasza Franklin (#8) üzenetére

cszn
(őstag)

Ez csak a forint gyengélkedése miatt van. Tényleg egyre olcsóbbak.

naszvalo a HDD-k drágulása pedig a természeti katasztrófa miatt van.

Rengeteg dolog hatással lehet az árakra. Tessék tájékozódni.

[ Szerkesztve ]

(#10) DonMuscle válasza Franklin (#8) üzenetére

DonMuscle
(lelkes újonc)

Az a vicc, hogy a mostani HDD árak mellett lehet, hogy érdemes egy SSD-t vennie azoknak akik most raknak össze egy konfigot. Persze még így sem olcsó meg attól is függ hogy mekkora. De ha csak a bolti árakat nézed akkor bőven belefér egy SSD az új konfigokba.

Elérhetőségek az adatlapomon. - Jég Nincs! -

(#11) stifi válasza MarQs (#6) üzenetére

stifi
(senior tag)

valami biztos van a levegőben, de az irodába nem jutott nekem, ezért kérem aki valamilyen tudatmódosítót használ, azonnal hozzon belőle nekem is!

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#12) macilaci78 válasza DonMuscle (#10) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Így van. Ha most raknék össze gépet, akkor egy 128 gigás SSD, mellé az USB-s rackből ki a 250-es Samut, helyére a 160-as WD-t, és összehúznám a nadrágszíjat, meg lesném az óccsó DVD-ket. :(
Sajnos nekem nem effektív kérdés a gépvásárlás.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#13) vanhalen válasza Angel1981 (#1) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

"Csini, okos, és nem is drága! Ezen 3 tényező nőnél soha nem állhat össze!"

Csatlakozom. Az első 2 tulajdonság manifesztálódását már sikerült tetten érnem a nők kb. 1%-ánál, már önmagában is gyönyörűség volt, viszont a harmadik valahogy sosem fér bele az egyenletbe :DDD

Amúgy mi az, hogy "olcsó"? 2-300 euro lesz, ha egyáltalán elér hozzánk, ez olcsó 120-256 Gigás tárolókért? :F

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#14) Franklin válasza cszn (#9) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Annyit azért nem gyengült a forint. Szeptemberben 275 ft körül volt, most 310. Csak ettől még nem kéne egy akkor 28e ft-os terméknek ma 38e-be kerülnie...

(#15) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Esetleg egy 64GB-os, mSATA/miniPCIe csatolós nem jön? :D

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.