Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Wow! Nagyon érdekes amit a trailerben mond a a csóka. Mintha őt is irányítaná valaki, vagy valami. Vajon mi lehet a háttérben.

A hír viszont nagyon spoileres. Szerencsére engem nem zavar, de lehet hogy valaki saját maga akarta szerette volna felfedezni ezeket a részleteket a főellenfélről...

Aki hülye, haljon meg!

(#2) D1Rect válasza L3zl13 (#1) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"A hír viszont nagyon spoileres."
Előferdül.
Mondjuk most legalább nem az első sorban gyilkolták meg teljesen valaminek a történetét, és most csak minimálisan.

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#3) Sicilian válasza L3zl13 (#1) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Ahhh, engem már nem is érdekel :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#4) Lenry válasza L3zl13 (#1) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

aki ezt spoilernek érzi, az ne olvasson híreket, mert ezt valószínűleg mindenhol le fogják írni.

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#5) L3zl13 válasza Lenry (#4) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Sokan nem is olvasnak olyan híreket amelyben screenshotok vagy trailerek vannak pont ezért. Éppen ezért lehet gáz, hogy a cím látszólag semmi ilyesmire nem utal (legalábbis nem a mostani kiegészítővel kapcsolatban) aztán paff.

Aki hülye, haljon meg!

(#6) Vistaboy válasza L3zl13 (#5) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gondolkodtam rajta, hogy külön hírben írom meg a dátumos hírt és az új videót, de akkor valószínűleg legalább ugyanennyien azt kifogásolták volna, hogy egy nap több hír is a Dragon Age-ről szól.

Mindegy, ne bolygassuk, ez már a múlt, legközelebb óvatosabb leszek.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#7) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most, hogy eltöltöttem pár órát a játékkal, erőseb kezdek belszerelmesedni, és feltételezem, ahogy haladok előre, ez annál inkább erősödni fog.

(#8) Lenry válasza jer1cho (#7) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:K
én alig tudtam abbahagyni. baromi jó játék, az Oblivion óta a legjobb RPG, az utolsó fillérig megérte

(kicsit spoileres jó tanács: ha már ott vagy, hogy összehívhatod az országgyűlést, ne tedd! előtte csináld meg az összes többi küldetést, mert ha belevágsz az országgyűlésbe, elveszi a játék a többi questet, és a sztori vége után pedig nem játszhatsz tovább. nekem szerencsére volt közvetlen előtte egy nagy mentésem)

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#9) jer1cho válasza Lenry (#8) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi a jótanácsot, ez nagyon hasznos, mert ez taccsra tette volna a játékot. :R

Még eléggé az elején vagyok. Megcsinálttam a 3 DLC-t, és most hagytam el Redcliff-et. Igazából még nem történtek komoly dolgok, de tetszik. Egyelőre a ME2 még lenyomja, de lehet mire befejezem, addigra már nem így fogom gondolni. :D

(#10) ollie válasza jer1cho (#9) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hehe, én 2 fizetős DLC-t nem tudtam befejezni bug miatt...

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#11) HaaS válasza ollie (#10) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Simán visszakérném a pénzem... na meg beraknám aláírásba, hogy "Soha többé Bioware":)

Gyűjtőknek: heti másfél-két köbcentiméter köldökszösz eladó!

(#12) Lenry válasza ollie (#10) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem DLC-vel szerencsére ilyen bajom nem volt, de 3 "megakadt" questem is van... :F
anno Oblivion-ban is volt ilyen bug, de ott konzolparanccsal meg lehetett oldani... a Dragon Age-ben eddig nem találtam ilyen lehetőséget :(

(#13) jer1cho válasza ollie (#10) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudom, hogy szívás, de visszatöltés? :F

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.