Valaki magyarázza el, hogy miért jó egy FullHD környékére, de inkább fölé tervezett VGA-n megfelezni a ramot és mellette tuningolni az egész kártyát?
Biztos én nem látom a logikát. 
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
Valaki magyarázza el, hogy miért jó egy FullHD környékére, de inkább fölé tervezett VGA-n megfelezni a ramot és mellette tuningolni az egész kártyát?
Biztos én nem látom a logikát. 
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?

Ezeket a Geforcokat már nézegettem egy hete... Nagyon odabaszós kis darabok! 3GB egy GPUra... 

d1rect
Látod-látod... Az ATI felez, Az NV dupláz

Amúgy a viccet férretéve azért, hogy alsóbb árkatigóriában is adjon el valamit.
[ Szerkesztve ]
Amúgy lehet azért csinálják, mert ezt könnyeb húzni, mint egy 2 gigásat.. 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
A 6950 2 Gb-os, a 6870 meg 1 Gb-os, hol a keverés ?
Az élet kegyetlen .

Amúgy tényleg bőven elég az az 1GB... Nekem 786os GTXemmel DX11ben sem megy 50 alá a BFBC2 high grafkóval!!!
[ Szerkesztve ]

ez a Gainward még mindig állati jól néz ki. bitang cucc.
Az 560-asakról akkor holnap hullik a lepel?
Family Guy Online - Closed Beta

a phantom nagyon komoly,remélem a hangja nem vészes,mert ez a kiszemelt kártyám 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Ott, hogy jól benéztem és rögtön háborogtam. 
Milyennapvan?
Én is megörültem, hogy írnak valami érdekeset az 560 megjelenéséről de...
Egyébként valószínűleg holnap érkeznek.
Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********

Igen-igen.... 
Már vannak amúgy daták, pls az MSI, a Galaxy, a Gigabyte és asszem a Gainword már kig00glizható, és minden megvan rúluk...
Már csak a tesztek kellenek...
Nameghogy mennyi lessz az annyi itthon nálunk, mert nem 100%, hogy baráti lesz. De a remény hal meg.................egy héten belül ha más nem...

[ Szerkesztve ]
Sejtettem
.
Az élet kegyetlen .

A Gainward Phantom tetszetős nagyon 

phantom baba , vagy ez lesz vagy egy SOC 560-as 
Scythe Fan, Noctua Fan
Te jó ég! 3G ram egy magra...nem túlzás egy kicsit???
~i7 Power!~ hirdetéseim: href.hu/x/cxqg megbízhatóság: 1.: href.hu/x/cqx3 2.: href.hu/x/ctx8 3.új: http://href.hu/x/g241 Pontjaim: href.hu/x/b7xl 30-912-7553 - pü-t hamarabb észreveszem! -
Egy Palitba beruháznék....
Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

Ez a Gainward GeForce GTX 580 Phantom 3 GB Az egyik valaha gyártott legszebb kártya! Szerintem! 
Nem egy magra van az hanem 512 Cuda Core-ra. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Family Guy Online - Closed Beta
Csókolom, homályosítsanak mán fől engemet! Mi a fenének 3gb ram a vidkarira? 
Sami Koivikko - Sapphire

Jön a Crysis2 és oda lehet(99%
) kell majd a 3gb vram(azért ennyi mert az Atinak csak 2gb van
)!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
Respect Sapphire 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

+1
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

A Gainward nagyon tetszetős, de nekem valamiért a Powercolor is bejön.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Lehet benézted, de tényleg lesz 1GB-os 6950 is... A GTX560 ellen lesz árazva, ha jól tudom. 
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. - Albert Einstein

Érdekes hogy még egyedi hűtővel nem akarják mutogatni a 6970-est.
Lehet készülnek valamire 
Amúgy ha igaz a Galaxyra a 950MHz, akkor az nagyon komoly eredmény NV felől.Közel lehet a sima 570-esre.
mpioca: Én is úgy tudom hogy lesz 1 GB-s verzió, és oda lesz árazva.
[ Szerkesztve ]
Egy sebet be lehet kötözni, egy törött csontot sínbe lehet rakni, de ha nem törődnek az emberrel, azt nem lehet utólag helyre hozni. Laurell Kaye Hamilton

3 Gb , régen örültünk ha a gépben volt ennyi.....
AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Gigabyte AM3+ GA-970A-D3, 4 GB DDR3 1600 MHZ, HD6670 ,Nézd, ez az én harcom, a remény addig él bennem míg én életben tartom...

Megmondom őszintén soknak találom azt a 3GB ramot kicst parasztvakítás szerintem
3gb a gépbe régen mekkora ugrás volt hogy a 2X16 mega ramot 2X64 sd ramra cserélted
újj dimenziók nyiltak
most meg a 2Gb 4 GB re cserélem és hát már nem dől ki a házoldal a sebességtől ![;]](/dl/s/v1.gif)

+1 

Remélem egy kicsit lejjebb nyomják az árakat, mire megjelenik a TDU2.
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

Miért baj ,ha van? Inkább legyen 3 mint 1, elfér, enni meg nem kér.
Soha nem lehet tudni, biztos számít valahol full hd felett ahhoz a sok cuda maghoz, videos komoly cuccokhoz biztos jól jön pl.
... vagy letesztelted már, hogy itt csókolódzol ? 
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.