Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) havasa

havasa
(senior tag)

Beállíthatták volna a fejet a magnón vagy csak másolt a kazi? :DDD

(#2) adokveszekBP válasza havasa (#1) üzenetére

adokveszekBP
(fanatikus tag)

:DDD

[link]

Sony Vaio, Toshiba Folio 100

(#3) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Ez baromi jó lesz :K

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#4) PHM válasza Xaels (#3) üzenetére

PHM
(őstag)

Egyetértek.
De miért nem lehet ezt a handheld konzolokra is kiadni? :O

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#5) Xaels válasza PHM (#4) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Ahogy elnézem nem lesz ezzel gond a "gyengébb" droidos telefonoknál sem, így felesleges erőforrást pazarolni a handheld konzolokra. Úgy is az iOS-es verzióban van a nagy pénz. A többi meg csak zsebpénz.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#6) PHM válasza Xaels (#5) üzenetére

PHM
(őstag)

Szerintem például 3DS-en is sikere lenne.
Vagy lehet, hogy csak elfogult vagyok? :)

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#7) Ateszzero

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Na ezért megéri androidos telóra váltani.
Symbianra már semmi nem jön? Kellett nekem Nokia buzinak lenni.

SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

(#8) dave666

dave666
(fanatikus tag)

Egész jó a grafika, a C64-es képest :))
Jöhet...

Dave666

(#9) BiP

BiP
(PH! addikt)

K* jó játék volt anno a dizzy.
(mondjuk fura így visszanézni pár screenshotot, hogy hogy is néz ki az, amilyen grafikától akkor leesett az állunk :) )
Ill. amelyik platformjáték még megérne egy remake-et, az a Rick Dangerous.

(#10) Xaels: Persze, ma is jók (bár pc-n nem láttam még a dizzyt), csak emlékeimben azért még jobbak voltak, így visszanézve mégiscsak kicsit csalódás valamennyire. Az idő megszépíti az emlékeket.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#10) Xaels válasza BiP (#9) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Lehet elb@szott vagyok de nekem mai napig nagyon bejönnek ezek a játékok grafikailag is. Mondjuk én már DOS-os Dizzy-t gyűrtem. De a Sensation-ön van 1-2 régi játék abból a korból, mint például a Lost Vikings.

(#11) JetiRulez

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

"a Prince of the Yolkfolk 20. évfordulója, ugyanis 1991-ben jelent meg ez az epizód"
Velem együtt megszületett valami fenomenális. :C
Akinek van ilyen mobilja és még nem játszott vele, egészben biztos vagyok benne, hogy nagyon hosszú időkre le fogja kötni. ;)

(#10) Xaels:
Szintén csak DOS-játékokkal toltam annak idején. Más régebbi gépekkel (Commodore, stb.) még soha nem is volt szerencsém játszani. Képes vagyok egyes régi 10-20 éves játékot elő venni a mai napig, hogy újra játsszam. :K

[ Szerkesztve ]

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#12) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik. Anno is sokat nyúztam. Várom... Jó sok klasszikus van vagy lesz felújítva. És ez nem feltétlenül baj...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#13) mnmlst válasza Ateszzero (#7) üzenetére

mnmlst
(kvázi-tag)

nem tudom milyen telefonod van, de van egy ingyenes c64 emulator "frodo" neven, lekapod es tolhatod vele "eredetiben" ;)

egyebkent en is kezdek igy erezni, mondjuk annyira nem jatekra tartom a telefont... (ha pedig nagyon megszorulnek, akkor jon a fent emlitett pelda :D )

Nokia Lumia 800 & E7-00 | PSN/Steam/Minecraft: sikitomi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.