Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is kell egy ilyen kulcstartó. :D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#2) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Külsőre a touch 850 a favorit. :))

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#3) Porcupain

Porcupain
(fanatikus tag)

Lehet,hogy valamivel drágább, de szerintem a teljesítmény nagyon kárpótol érte! Ha majd kell pendrájv akkor erősen elgondolkodok a 920-n.

[ Szerkesztve ]

eladó hardvereim: http://bit.ly/c81IFm

(#4) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A 810 kicsi is, csinos is, a 820 pedig por- ütés- és vízálló, ráadásul macska is van rajta, ezért tetszett mindkettő.

Haha! Ez mindenképpen jó pont :D

[ Szerkesztve ]

(#5) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

minden pendrive 2-32gb-ig van feltüntetve a teszt első oldalán, de az értékelésnél lévp táblázatban sok helyről hiányzik az ár... ez mit jelent? a magyar forgalmazó csak ilyen méretűeket tud beszállítani, vagy elírás az első oldalon?

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#6) ndavid válasza benedekco (#5) üzenetére

ndavid
(HÁZIGAZDA)

Magyarországon azok a változatok kaphatóak, amiknél van ár a táblázatban. Tehát nem minden típus mindegyik méretű modellje elérhető itthon.

"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!

(#7) balu72

balu72
(tag)

A LuxMini 910 formás darab :K

(#8) benedekco válasza ndavid (#6) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

:R

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#9) phanzetomox

phanzetomox
(őstag)

az a cicás aranyos , csajom biztos örülne egy ilyennek :)

Grafikai munkák, arculat tervezés és portrékészítés vállalása korrekt áron, nézd meg a referenciákat ! :) http://logout.hu/tema/igenyes_grafikai_munka_es_digitalis_portrekeszites/hsz_1-50.html

(#10) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Elég gyorsak már,ha lehetne orerácios rendszer telepiteni rájuk még szerintem a windows is elbőcörögne rajtuk,igaz nem folyamatosan,mert gyorsan kihasználnám az élettartam garanciát, a véges irási és olvasási folyamat miatt.

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#11) dani3l

dani3l
(fanatikus tag)

Az a 850-es Taccs jól néz ki, elfogadnék egyet.. :)

"A Silicon Power, ez a tajvani cég élen jár az adathordozók gyártásában."
'Silicon Power. Ez a tajvani cég élen jár az adathordozók gyártásában.' Így szebb. :)

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#12) Porcupain

Porcupain
(fanatikus tag)

Van denevéres is! :C

[ Szerkesztve ]

eladó hardvereim: http://bit.ly/c81IFm

(#13) szp1 válasza dani3l (#11) üzenetére

szp1
(őstag)

'Silicon Power. Ez a tajvani cég élen jár az adathordozók gyártásában.'

A Silicon Power, ez a tajvani cég, élen jár.........
Így meg még nyelvtanilag is helyes.....

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#14) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

920-s. Nemcsak gyors mint az állat.
Vad a kinézete is. Mint egy villantó.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#15) phanzetomox válasza Geönczy (#14) üzenetére

phanzetomox
(őstag)

most hogy mondod jól festene mellette a 3-as horog + acél sodrott előke :D

Grafikai munkák, arculat tervezés és portrékészítés vállalása korrekt áron, nézd meg a referenciákat ! :) http://logout.hu/tema/igenyes_grafikai_munka_es_digitalis_portrekeszites/hsz_1-50.html

(#16) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 16 gigások már elég tűrhető árban vannak

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#17) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Dizájnosak, de csak nekem nem tetszik egyik se? :)

Üdv: Csabee.

(#18) Iscariah válasza Csabee. (#17) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem sem tetszenek, de viszont szimpatikus hogy a 16GB-os cuccok már 10K körül vannak. :)

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#19) Szabeszka

Szabeszka
(fanatikus tag)

Na kellett nekem; épp ezeket a pendrive-okat nézegettem, amikor a barátnőm átnézett a vállam fölött és meglátta a cicás pendrive-ot és kijelentette, hogy neki az kell a szülinapjára, de azonnal. :DDD Szóval meg is van rendelve 4 gigás változatban 2875-ért. Egész jó ár.

Nekem egyébként a 850-es változathoz tetszik a legjobban.

On the road again

(#20) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Érdekes, hogy a LuxMini 920-as 8 és 16Gb-os verziója között csak 2500Ft difi van.

(#21) viszta99

viszta99
(fanatikus tag)

Nagyon jól néznek ki ! :C

Telefon : 70-403-8474

(#22) GegeWarrior

GegeWarrior
(senior tag)

NA egyik ilyet be kell szerezni:) :))

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

(#23) whiz

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kéne újítani egy nagyobb pendrive-ot... ez a Lux Mini 920 nagyon korrekt. Nem olyan rég még a Flash Voyager GT tudta ugyanezt, horror áron. Most meg... megyek és veszek egyet! :)

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#24) whiz válasza whiz (#23) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Öh, a GT ugyanannyiba kerül, és rosszul emlékeztem. Azért az tudott írni 20MB/sec felett is. Na jó, akkor maradok inkább annál. Tudom, leültem. :D

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#25) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

igazából semmi új nincs bennük a mostani meglévő tokozás csak a képek meg a karbon szálazás teszi őket különlegessé.. sztem

(#26) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

régebben volt ezüst króm színben ilyen töltényre hasonlító az visz mindent, bánom is nem vettem belőle, mert nem volt drága.

Na ééésss?::DDD

(#27) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Ha túl pici az a baj, hogy mindig elhagyom, ha túl nagy, az a baj hogy nyomja a zsebem ...

... de akkor is elhagyom.

:)

Nálam ezek általában fogyóeszközök, és örülök hogy egyre olcsóbbak, mert így hamarabb veszek újat. Most is van két 8GB-os és két három kisebb.

Kinézetre jók, szépek, mutatósak, de nekem még mindig a sebesség számít.

Én sosem kulcsokkal tartom együtt, túlságosan sérülékeny a felületük.

Press any key to continue ...

(#28) Csabee. válasza Iscariah (#18) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de ha belegondolsz, akkor már 18ér kapsz 250Gbos külső 2,5" hdd-t! De már lehet van annál is olcsóbban!

Üdv: Csabee.

(#29) szuper-t válasza Csabee. (#28) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

igaz igaz nekem 320 as van
ha nem baj nem méregetném össze a sebességet és a megbízhatóságot...
bár akinek a maximális mobilitás kell a sebesség és megbízhatóság rovására vesz usb kulcsot

[ Szerkesztve ]

(#30) Gab

Gab
(senior tag)

nagyon jók, hasonlóak a Super Talent -ek is

http://www.digitaldepo.eu/

(#31) chop

chop
(őstag)

Vettem egy Touch 850-et, eleg cuki, kicsi, es massziv. Pont passzol a kulcscsomomhoz.

(#32) Elijah Baley

Elijah Baley
(tag)

Ezek közül nekem is a 850-es kéne..., - de már olyan kicsinek tűnik az a 8GB..., főleg hogy ha jól emlékszem már vannak 128GB-nál nagyobbak is...

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#33) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Nagyon pofás az összes, főleg sokan látható helyen hurcolják magukkal, így nem rossz, ha jól is néz ki!:D

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#34) bsh válasza Silentfrog (#10) üzenetére

bsh
(senior tag)

már miért ne lehetne? és nem megy az olyan hamar tönkre...

(#35) szuper-t válasza bsh (#34) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

tudomásom szerint lehet telepíteni rá de igaz ami igaz pl egy xp alatt nem kell 1 év és megkal a flash memória benne (folyamatos használat mellett) bár nem ártana egy teszt

(#36) nLali

nLali
(fanatikus tag)

Sose értettem ezeket a húzogatós, nyitogatós megoldásokat..Akkor most van kalapja, vagy nincs kalapja? :DDD

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#37) NagyVillany válasza Csabee. (#28) üzenetére

NagyVillany
(kvázi-tag)

één sok éve 2 hordozhatót használok, egy 256 mb barna pendrive, és egy oan magnókazetta méretü usb tokos 2.5 colost. A 256 os pendrajv nekem mindigis bőven elég apro fajlokat kis setupokat hurcolni, ilyen kis méretnél tökmindegy a sebesség, a kisvinyó ősidőktől fogva kihasználja az USB gyakorlati sebességét, szal 30 MB/s körül odavissza, csak a méret miatt már több cserét átélt, utoljára tavasszal újítottam egy vadiúj 500 gigás wd passportot 20 ezer felett volt vmivel az egyik itteni 2.5 col hírdetőnél... Szóval majd ha lesz többszázgigás pendrajv minimum 30 MB/s, és olcsóbban mint a 2.5 col hurcoló, akkor elgondolkodok, addig nem érdekel. Meg addigra úgyis esata vagy usb3 is téma lesz remélem
:)

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#38) marsu válasza nLali (#36) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Jobb ha nincs kupak, legalább nem lehet elhagyni.

;)

Press any key to continue ...

(#39) benc3000

benc3000
(lelkes újonc)

Csak nekem tűnt fel hogy a touch 810 legfontosabb tulajdonsága sőt lényege lemaradt. Nevezetesen a Swarovski kristály a végén

(#40) Zolás válasza benc3000 (#39) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Végül is ha a másik a macska miatt lett ajánlott lehet hogy a kristály miatt ez is az lesz :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#41) Max0607

Max0607
(lelkes újonc)

Nekem is kell, nem egy. :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Minden rosszat el tudok képzelni magamról, de hiába.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.