Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

ez az UWB hogyan működik? mi kell hozzá PC oldalról?

http://mlzphoto.blog.hu/

(#2) bekes.andras

bekes.andras
(kvázi-tag)

Ez az ostoba átlátszó szél, kifejezetten idegesítő használat közben, egyébként végre egy normális, szögletes készülék, mindenféle borzasztó ív nélkül, és állítható magassággal...

Éljen a SkyNET! :D - http://sites.google.com/site/htpconweb/Home

(#3) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes és drága a Samsung.
Jól látom, hogy hálózatra is lehet csatlakoztatni? :F

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#4) hcl

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A fényes, fekete keretű megjelenítők ára még nem derült ki."
Addig jó:) Addig nem b*om az agyam, hogy az egész vagyonomból tudnék egyet venni :D

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#5) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Asus bejövős nagyon a Samu meg kísértetiesen hasonlít az LG szuper vékony monitorára :U

(#6) Zodicus

Zodicus
(fanatikus tag)

Az Asus ide is jöhetne, de a Samut sem dobnám vissza :N

(#7) master90 válasza kpal (#5) üzenetére

master90
(tag)

Szerintem pont az Asus egy hányás a Samu elmegy de látszik hogy ízlések és pofonok. :)
Asus -ról ez a gyártó jut eszembe... :U

MAXimum Cube :-)

(#8) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

nekem a Samu jön be , érdekes lehet a vezeték nélküli rész :K

[ Szerkesztve ]

(#9) Tibor_560sec

Tibor_560sec
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Samsung eléggé csinos , de az a talpazata eléggé instabilnak tűnik ...

Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

(#10) lujó55 válasza kenwood3 (#8) üzenetére

lujó55
(őstag)

+1
Csak a vezetéknélküliséget nem értem igazán. Ez trendinek számít, vagy mi értelme van? Vezetéken jön a tápfesz is, a jel miért nem jöhet vezetéken? Jó a wifi, de ha nem muszáj...

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#11) benoce válasza MLaca (#1) üzenetére

benoce
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

3,1-10,6GHz között, 100Mbps adatátviteli sebesség, és 0,5mW

kell hozzá egy CA750 wireless dongle a notebookba, szoftver (wireless display manager), felrak, párosít, majd kiválaszt a kiterjesztett mód, vagy a klón

elméletileg 10m távolságban használható, ennyi

plusz egy Core 2 Duo cpu,

[ Szerkesztve ]

(#12) Z86

Z86
(őstag)

Amilyen ügyesen oldották meg a Samsungon a portok elhelyezését, olyan rosszul az Asuson. A kijelző szélén közel a sarokhoz, nem túl jó választás. :U
Az szép, hogy a Samu tud vezeték nélkül kommunikálni, de milyen panel van benne?

[ Szerkesztve ]

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#13) kenwood3 válasza lujó55 (#10) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

én se értem , és jól mondod ha az áram miatt úgy sem tudom messze vinni a géptől akkor nem sok értelmét látom :N

(#14) Symbio

Symbio
(senior tag)

Mire jó a vez. nélküli monitor csatlakozás :U Max érdekes.
Ahol nem gond, ott jobban szeretem a madzagosat, kevesebb a hibalehetőség..
Kinézetre meg kinek a pap, kinek a paplan :)

(#15) kenwood3 válasza kenwood3 (#13) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

na 1 kicsit furán fogalmaztam, de rem érthető :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16) benoce válasza Z86 (#12) üzenetére

benoce
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

(#17) r-chee

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Az Asus monitor ronda, a Samsung pedig egy bolhafingtól is könnyedén felborulhat a nem túl széles talp miatt. Fail.

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#18) Z86 válasza benoce (#16) üzenetére

Z86
(őstag)

Pedig már azt hittem ebben is valami jobb fajta van. Azért 27"-on már kicsit necces lehet a TN homogenitása és betekintési szöge :U

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#19) aeroxr válasza Symbio (#14) üzenetére

aeroxr
(fanatikus tag)

Ha nem csak asztali géphez használod hanem mondjuk laptophoz is akkor nagyon hasznos lehet.Én már nagyon vártam egy ilyenre már csak egy olyan laptop kell ami külön usb eszköz nélkül is támogatja ezt.

MacBook, Mac Pro, iPhone The truth is out there.

(#20) Gude

Gude
(senior tag)

Samsung nem néz ki túl stabilnak

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#21) flexxx2

flexxx2
(tag)

A Samsung szerintem nagyon jól néz ki, a talpát meg gondolom letesztelték, nem hülyék vannak ott. Az meg, hogy elvihetem a monitort oda ahova akarom mint egy "tabletet" jól jöhet mondjuk ha wc-re mész filmnézés közben :) Nekem kéne ez a monitor, ha lenne rá pénzem.

[ Szerkesztve ]

(#22) waporka

waporka
(tag)

azért nefelejtsük el hogy csak a videó és hang jelet küldi. áramot nemkap kábel nélkül:)
de tetszik ez az UWB dolog meg ez a sok usb és dizájn:))

a privire illik válaszolni....

(#23) Integra válasza benoce (#16) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

és ezért 600 euro? vicc..

(#24) flexxx2 válasza waporka (#22) üzenetére

flexxx2
(tag)

Ja, kéne bele egy akku

(#25) kpal válasza master90 (#7) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Nekem mindegy lenne melyik lenne a mostani helyett biztos jobb.

(#26) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Jól néz ki az a samsung, végre valam új a nap alatt. Az az RJ45-ös csati mit kereshet rajta? Ez is DLNA-s?

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#27) macilaci78 válasza benoce (#11) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

És vajh az inputok között lehet választani? Teszem azt, PC-n HDMI, notiba USB...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#28) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Érdekesen néz ki a samsungnak ez az állványmegoldás, de ötletes, hogy a talpban vannak a csatlakozók! :K

(#29) benoce válasza macilaci78 (#27) üzenetére

benoce
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Hmmm, ez jó kérdés, erre pld. az okítás már nem terjedt ki.

(#30) dave666

dave666
(fanatikus tag)

A Samsung nagyon bejön :R
Az árát lehet tudni?

Dave666

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.