hát. ez kifejezetten ótvarul néz ki... 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

hát. ez kifejezetten ótvarul néz ki... 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
hát ez aztán gyönyörű...

Szerencsére csak 1 színben lesz kapható. 
TRON addict
(#5) freestailo

melyik cég vinyói vannak ezekben?
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!
(#6) King Unique válasza freestailo (#5) üzenetére

Mikor-hogy,v Toshiba,v Samsung általában. 

Szerintem jól néz ki. Picit talán hivalkodó, de nem rossz a dizájn.
eladó Creative Recreation (USA) sneaker -=[ http://tinyurl.com/cr-cesario ]=-

Most könyörgöm ezt mi értelme volt kiadni,megcsinálni,hisz szinte szín,meg min. design változtatást leszámítva ua,mint az S10... 
Inkább vmi méltó utódot csináltak volna A80 után,ami hasonlóan strapabíró,csak picit design-osabb,esetleg még gyorsabb,v akár 7200 rpm-es,és van 1 TB-osba is. 
Komolyan mondom,amilyen elismertséget,hírnevet kiharcolt magának az SP az Armor szériával,ezzel a halovány Stream,meg "extra elegáns" Diamond szériával csak lejáratják magukat...
Nem tudom kinek tetszik ez,de én biztos nem venném meg,uolyan parasztvakító ez is,mint az S10...

Inkább akkor már egy WD,Seagate,Samsung S2/M2/C2,v Transcend 25D3/M3/H3,v a jól bevált Armor széria...
,de ez... 
Vagy max majd vesz egyet az "SP"... 
[ Szerkesztve ]
(#9) Kronos3000
egyrészt ronda,másrészt csak az a fontos,hogy kinek a ,melyik lemeze van benne,és miféle "gagyi"elektronika

PS
emrég rájöttem,hogy az usb csati minősége sem utolsó,kezembe került egy márkás gyártó alig nyolc hónapos terméke,aminek az usb kábele használhatatlanná merevedett,és még az usb csati is deformálódott,pedig táskán és asztalon kívül semmilyen extrém körülmények között nem fordult meg.
Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...
(#10) King Unique válasza Kronos3000 (#9) üzenetére

Melyik volt az a "márkás" cucc,kábel tasiban nem deformálódhatott? 
Lájkolós a kinézete.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Áá, ez mi?

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
Nekem bejön, de sajnálom, hogy nem lesz feketében/ezüstben/fehérben. A mostanit szívesen cserélném ilyenre, ha nem csak "tini-color"ban lenne elérhető 
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
az armoromban 640es toshiba van
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

Én is,de szerintem nem lesz! 

Elég szarul néz ki..vagy inkább csajos kivitel

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !