Apple-ről könnyü lekoppintani a kinézetet... 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Apple-ről könnyü lekoppintani a kinézetet... 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Mivel úgy külsőleg nem nagyon változnak a kinézetek, így bármilyen gyártót említhettél volna. Értem ezt a Laptop-ra.
A gépház viszont dizájnos.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
Hm, durva ez a házikó...
És az UX30 is szépséges.
alba gu brath
Hogy tudtam, hogy egyből az apple lesz a téma. Tudtommal a különálló billentyűket a sony alkalmazta először, a vékonyságot meg az aki feltalálta a papírt.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Vajon mennyit kell csúsztatni egy ilyen díjért? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

Teljes mértékben egyet értek veled. Egy az egyben apple koppintás. Ezért semmilyen díj nem illeti az ASUS-t.
Nem semmi dolgok vannak itt. A bill. megnyerő, a ház meg egyenesen kiváló.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Annyira bírom ezeket a szubjektív díjakat.
(a ház tényleg nem csúnya)
Milyennapvan?
a ház nagyonrusnya!
ez design? 
Az If logo óriási méretének van valami szerepe?
Amúgy No comment, a ház alapján bármelyik Lian Li termék is díjas lehetne
True Success is Blonde
A Lian Li ehhez képest egy Mona Lisa szintű mestermű. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Sony-nak több joga lenne mind az apple-t mind az asus-t perelni a különálló bill miatt 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

kulonallo billentyuzet miatt perelni? gondolod nyerne vele barmit? korberohogne a biro..
Ennyi. Minél jobban Apple-klón, annál "szebb". 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
szerintem a mona lisa ronda... csak erős a marketingje.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

A táp ventije ilyen dőlés mellett hamar csapágyas lesz.
Más újdonságot én itt nem látok
Liter
ház hm, nem egy világi cucc
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Szerintem nem elfogultak. Viszont minden ilyen díj nagyon szubjektív, erősen függ attól, hogy ki dönt, milyen ízlése van, milyenek a kedvenc formái, anyagai stb. De az EeeKeyboard és a ház (illetve számítógép) szerintem mindenképpen megérdemelte.
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
Bármelyik gyártót nem, mivel ez tényleg Apple koppintás. Nézd a billentyűzetet például.
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
Kovetkezo dijas... ![;]](/dl/s/v1.gif)

alba gu brath

Hát ez sosem fog kiderülni.
A billentyűzet nekem is tetszik, a többi egyáltalán nem, de mint te is írtad ez szubjektív. Sok kisebb gyártó van aki sokkal ötletesebb és szerintem minőségibb cuccokat produkál, csak a beszerzésük is problémásabb mert nagyon uralja a piacot az Asus, Msi, Gigabyte és ezek közül szerintem a Giga kiemelkedően jobb a másik kettőnél, de ez is ízlés kérdése meg az is lehet, hogy csak én voltam szerencsétlen az Asus és Msi cuccokkal. 
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

Ezt a dontott hazdizajnt mintha mar elsutotte volna az IBM ~5 eve.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Tudod, az 5 éve volt, ezt a díjat pedig most adták át 
Ráadásul akkor a műanyag nem volt annyira "trendi" mint most az alu 
True Success is Blonde

Az UX30 elegge airbook koppincs.Elismeresem az asusnak tenyleg jo sokmindenben,de ez a mas tollaval valo ekeskedes
.Erdekes ez nem tunt fel ott senkinek 
Ne szemetelj ! / Steam..

Szép cumó.
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."
En azon szakadok, hogy mindenki kppintja az almat, de vagy a design, vagy a teljesitmenyt sikerul tole lelopni, a kettot egyszerre nem.
A "csodaszep" Asus UX30as pl. CULV procival nyomul, ami azert valljuk be nem egy MacBook Air teljesitmeny (hat meg ha MacBook, ne adj Isten MacBook Prohoz hasonlitjuk...)
Off vege

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

Itt a pont kérem.
#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

Ezek a cuccok miért apple koppintások? Mondja már el nekem valaki.
Amúgy szerintem nagyon dizájnos és letisztult formák, elég jók az asus formatervezők.

..akkor Te még nem láttál Sony Vaio-kat. 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Ezustben jobban latszana,de itt az airbook bol indultak ki tutira.
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! / Steam..

"asztali billentyűzetnek tűnik, azonban egy integrált grafikus kártyás, atom processzoros rendszerről van szó, amiben még SSD is helyet kapott, és igény esetén természetesen külső monitor is csatlakoztatható hozzá. Annyi biztos, hogy az ötlet zseniális, nem véletlenül találta a zsűri is annak"
főmegyek a padlásra, comondor64 leporol, abban is ott ez a zseniális ötlet 
"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

Na jó elismerem, picit hasonlít. 
Azért Aplle koppintások, mert dizájnos csak az Apple lehet, más nem, ez az ő különleges előjoguk. Ha valaki más is dizájnos mer lenni, akkor az csakis Appleről való koppintás lehet, akkor is ha az adott dizájnelemet az Apple is úgy csórta (mondjuk a billentyűzetet a Sonytól), mert az is az ő előjoguk hogy az elcsórt dizájnt onnantól az ő ötletükként vagy köteles számon tartani. Ha az Apple kihoz valamit amiben van melegvíz, onnantól a melegvíz Apple koppintás. Világos?