Hmm, ez így még mindig csak külső kijelzőre ad képet, mert még így mindig nincs nagy létjogosultsága.
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Hmm, ez így még mindig csak külső kijelzőre ad képet, mert még így mindig nincs nagy létjogosultsága.
az XGP modulok piaca nagy szűknek tekinthető.
az 1db pcie 2.0 sáv sávszélének 70%-át fogja tudni?
mert az nekem nagyon csirkének hangzik akármihez.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Ja, énis megvárnék egy USB 3.0-ás verziót, ami a belső képernyőre is adna képet. Nagyon tuti lenne pl egy pendrive méretű általános gyorsító kütyü(grafika, HD-lejátszás computeshader), ami egy majdani usb 3.0-s netbookba dugható lenne.
#2: nyilván a gyártók sem HD 59xx-as meg GTX 480-as kártyákra gondoltak...
Az árazás viszont megöli az egész 5letet: +300$ hozzádobásával (ez a vacak + egy hd 5750) simán vesz az ember egy jobbféle grafikával rendelkező notit, pl egy ILYET -és még a hosszú akksiidőről sem kell lemondani.
[ Szerkesztve ]
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Üdvözlöm a hírt
Nekem volt FS SA3650-em, külső Graphic Booster-el (mobility HD3870), nagyon durva volt!
A külső-belső kijelző probléma pedig csak driver kérdése. Az SA3650 GB-re is csak külső megjelenítővel működött először. Utána kidobtak egy frissített drivert és gond nélkül ment a kis 13,3-as panelen 
[ Szerkesztve ]
AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

Azért nem ritka az olcsó nb szegmensben az Expresscard, és így otthona remek bővítési lehetőség játékhoz. El lehet kerülni 110 "kidobott" Dollárért egy asztali gép vásárlását. És az 5750-es talán belefér a 86W-tal.
A referencia megoldások nem jók, de a PowerColor csinált Go Green verziót. Annak nincs külső tápcsatija.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Nagyon jó ötlet, egyedül az a kérdés, hogy a gyerekbetegségeit kinövi-e vagy belehal?
Milyennapvan?
Már vagy 3 éve próbálja kinőni, mégse sikerül neki
(ld az ASUS XG station +oldása)
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
az nagyon is jó
az jobb mint a PCI-E 1.1-nek a sávszélje ami a P35 lapokban van!!!
és az kiszolgál egy 5870-est is
a gond inkább azzal van a a lapikban lévő proci gyenge, bár az is igaz hogy a videókártya a döntő játékoknál
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Aki laptopon akar játszani, az vegyen gamer laptopot 
Aki meg nem az vegyen az árából 1 átlag laptopot meg 1 asztali gépet,
amin tud játszani 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Na...az ilyenektől nem feljődik a technika
Felőled még mindig pattintott kőszerszámmal ejthetnénk el a vadat a sztyeppén, mi?

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

No erről nem is hallottam, hogy vissza is tudta küldeni a képet. Hogy tudott ennyi adat átmenni szegény pci-e -en? Ha meg már ilyen szépen meg van oldva, hogy nem terjed el még? Én is nagyon örülnék ha nem a notit olvasztaná ketté a videókari, hanem ellenne külön egy kis dobozban, a gépbe meg elég egy kicsi csak a képet kidobni meg esetleg hd-t számolni.

PCI-E 1.1 X16 = PCI-E 2.0 X8. Jeln esetben meg van X1 savszel 70%-a.
Fuck yourself Jay Wilson

Ötlet remek, de valahogy soha nem képes fejlődni az ilyesmi rendesen.
.::www.megadanceradio.hu::.

Jól látod...ez a megoldás pontosan annak jó aki néha-néha szeretne egy picit gyilkoskodni, de nem hc gamer. Minek merítse folyton a nagy batár VGA az akksit. HD-ra, full-HD ott volt a HD3200 ami több mint elég, ha meg kedvem támadt egy-két tárat kiüríteni akkor egy mozdulattal rátoltam a GB-t és csak úgy csorgott a nyálam. Minek tartson az ilyen felhasználó 2 laptopot (1et játékra, 1et office-ra), vagy egy notit és egy asztalit?
Szerintem nagyon nagy ötlet a külső VGA és a FS esetében már-már megalázóan egyszerűen és stabilan működött a dolog.
Az elvet ne kérdezd, hogy hogy és hova kolbászolnak az adatok, én csak végfelhasználó vagyok, nem jártam utána. Azt tudom, hogy nagyon sokan abban a tévhitben élnek, hogy csak külső megjelenítőn működik. Onnan tudom, hogy amikor hirdettem, mindenki azzal nyitott hogy: "de kár hogy kell hozzá külső monitor". Mindenkinek úgy kellett elmagyaráznom, hogy nem, nem kell hozzá. 
Már majdnem annyit nyom mint egy 4X-e AGP
![;]](/dl/s/v1.gif)
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu
diszkrét

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D
Aki ilyet vesz a notebookjához az 95%-ban egy külső kijelzőt akar majd meghajtani vele valószínűleg. Egy HD-s LCD-t vagy valami projektort gondolom.
[ Szerkesztve ]

Akkor én a szerény 5%-ot erősítem 

Én is az 5% hoz tartoznék.
1. Helyhiány
2. Ha már vennék monitort akkor már kisebb olcsóbb notebookot/netbookot vennék és akkor a különbözetből kijönne egy kb ilyen erős asztali gép amit el lehetne érni a notiproci+közepes vga kombóval.

Ez egy baromsag, aki ilyet vesz, az játszani akar. A notebookokon van VGA, DisplayPort, HDMI kimenet, megis minek venne ezekhez valaki 50 ezerert egy kulso vgat?
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

Remek ötlet.Aki nem gamer notit vett az is játszhat megfelelö sebességgel végre
Lehet az USB 3.0 segít valamennyit, de sávszél ott se az igazi...
Milyennapvan?
Külső VGA-nak szerintem több értelme van mint a Gamer notikba beépitett fűtőtesteknek (nagyon hamar elavulnak de fűteni és fogyasztani attól függetlenül ugyan úgy fognak 5 év mulva is)
Ez igy működhetne, de nem ártana oda legalább 4 sáv. Nem tudom lehetséges lenne-e egy új csatlakozó-szabványt létrehozni ami mondjuk 4 sávot kinál az új eszközöknek, de visszafele kompatibilis az ExpressCard-dal.
Nem is arra van.
Arra van beepitett gamer kartya.
evonemert pl az intel beepitett vacka egy komolyabb felbontassal + szer frissiitesel nem boldogul.
[ Szerkesztve ]
powerd by mango, no more droid

Nalam boldogul mindenfele felbontassal erdekes.

Naja. Vannak gamer notebookok, de ugye a notis csúcs kártya legfeljebb a fele teljesítményt hozza, mint az asztali párja. Meg milyen ugrás van már árban is. egy notis közepes vgaval szerelt gép kb. 200-250E től indul. Míg a felső kategóriás gamer notik meg 450-500Ebe fájnak. Na ha vennék egy strapabíró, könnyű, nagy garanciás notit kicsi vgaval és nagy procival. mondjuk 200E-ért és ahhoz kapcsolhatnék egy közepes, vagy csúcs kártyát akkor igencsak örülnék. Ami mondjuk fájna max. 30-50 a csatlakoztató egység és utána legalább ennyit vga-ra.
De biztos a gamer notikban lévő hasznot féltik. de szerintem hogy ha reálisan megfizethető lenne a cucc kiválthatná őket. Plus nem kellene kínlódni a fejlesztéssel mert ugyanaz lenne az asztaliban mint a notikban (persze valamilyen szinten megkötve nehogy nagy konkurencia legyen), Lehetne gyakrabban cserélni a vga-t. A notit a proci miatt... stb.

Full duplex miatt visszafelé is küldhet. Gondolom, hogy 3D adatok inkább a grafikus kártya felé mennek. Visszafelé csak egy kész 2D-videó kell.

Szabványosíthatnák az 5letet sztem is.
Egy moduláris dokkoló eXternal PCIe 3.0 optikai kábellel gép-dokkoló között 16-32 sávval. Ha meg szabad álmodozni, akkor 80 sávval 
GA
persze, az USB 3.0 még a mostaninál is lassabb... viszont van olyan alkalmazás, amihez jó lehet: gagyi GPU-s netbookokhoz HD gyorsításra. persze itt kiesik a +300$-os és másfélkilós doboz, sokkalinkább egy pendrive szerű alkalmatosságot tudok elképzelni.
Bár annyi pluszpénzből meg vesz az ember ion grafikás netbookot, és csókolom...
Ha lenne egy PCIe 2.0 8x körüli kapcsolat, akkor tuti üzlet lenne
egy jobbféle mobilproci (i7 2.66->3Ghz) simán kihajt egy HD 5870-et is.

passzirozzal bele egy HD 5870et egy pendrive hazba. ugyvan. varom az eredmenyt. 

Örülök, hogy nem csak nekem dobbant meg a szívem a három betű olvasására. Az az ördögi vörös kártya, ami alig fért be még a toronyházba sem. De ha bekapcsolnám, még ma is csoda hangokat adna ki a GUS MAX-om 
RaTaTa, A Tata

En orulnek ha lehetne kapni europaban...

Foleg ha Magyarorszagon is kaphato lenne tuti vennek, hasznalnam... 
Annak is jo lehet aki gamer notit vett anno es alaplapra integraltak a vga-t es most procicsere utan vga-t is cserelhet, vagy akinek elromlott az alaplapi... 
HP NX9420 eladó 70-75000Ft...

#25,#31, #34: Nekem is ez ugrott be elsőre. A jól megboldogult kis Gravis Ultrasound. Egy Interwave a mai napig itt a polcomon. Nem volt szivem eladni. (a simát anno eladtam, de csak azért, hogy IW-t vegyek helyette)
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Mihez kell neked netbook mellé külső 5870? azt írtam, hogy HD gyorsításhoz kell. Ezt megoldja egy 1W fogyasztású chip is tökéletesen (pl egy tegra2), ez pedig igenis belefér egy pendrivenyi helyre. ION2-nek sem kéne sokkal nagyobb hely, és az már sokkal jobban viszi a régebbi játékokat is, mint az intel GMA sz@rja.

Engem komolyan érdekelne, hogy miként küld vissza videojelet a noti kijelzőjére. Ötletek? Ha alapvetően kevésnek találjuk a pcie 1x csatornát, s még vissza is kell menni rajta.. 1366*768 *4bájt szín * 60 kép/sec =~ 251 MiB/s hát végül is nem olyan sok.
Csak azt ne mondja valaki, hogy a 'combos' vga még be is tömöríti, mielőtt küldené
Apropó, mennyi is egy sáv sávszélje? 300 körül?

A kártyán volt monitorkimenet. Lehet, hogy a külön kártya csak külön monitoron használható igazán. De mindenképpen azon érdemes.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

lol. nezzel mar meg egy dell mini 10 hd-t. intel gma 500 van benne. hardverbol tolja ki a hd videokat es hdmi kimenet is van. szoval mi a fasznak kel egy ilyen gep melle meg egy videokartya?
persze. meg ionos netbookok is vannak, amik lealázzák a GMA 500-at is. csakhát elég sokan vásároltak GMA 950-nel,3150-nel szerelt cuccokat, és esetleg bővítenék.

Szerintem sokfele gep van amihez jo mert pcimica-sak... 
Nem csak a netbookokban kene gondolkodni sztem hanem pl aki annak idejen fullhd-s notit vett de most mar keves a vga ahoz hogy minden maxon menjen azoknak tokeletes utofejlesztes lehet!

Ami itt folyik, abba én már bele se folyok... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Trolololololol | Steam: thomahu

Radaskent egy csomo integralt, hibas vga-s notihoz tokeletes lenne es nem kene 60000/ert uj alaplap!!!