NICE !
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...

NICE !
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
ki akar fogadni, hogy a hszek fele a ratyi a tn-nel foglalkozik majd?
a monitor tetszetős, de csinálhatnának már több led háttérvilágításút 
[ Szerkesztve ]
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

jó csak a TN panel..
nemmintha mindenkinek nemazlenne
zsírul nézki..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

nem néz ki rosszul, gondolom jó drága is mellé
Nekem pl nem az van, de nem is akarok olyat. Szóval, honnan lehet ebbe belebugázni egy normális panelt? A csomagolás tetszik, csak egy valamirevaló panelt kérnék bele. 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Nekem tetszik! Mennyi lesz az ára?
True Success is Blonde
Annyi h eláll a szavad!
Az igazi LCD nem 5 számjegyű árazással kerül a boltba.
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
Úúú...ez biza' zsír kis moncsi 
A háta szép, meg praktikus is, de szemből elég elcseszettnek tűnik. A szögletes fekete kába, meg a vékony ezüst cső között túl erős a kontraszt. Izlésficamosnak mondanám, de ez a hajlékony tartó ötletes. Tipikus díjnyertes: megosztó.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

hmm...szép ez a monitor, bár ezt a márkát nem ismerem, így nem merném megvenni 
A 19"-os CRT-m már vagy öt éve megbízhatóan zakatol tőlük, igaz, hogy csak 60Hz-en, de az 1600*1200-t remekül viszi, és a vibrálása sem zavar a fókuszterületen, periférián meg néza.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Hű , lehet hogy a jelenlegi AOC - om megérett a cserére ? Nagyon tetszik ! 
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

Naccerű! De miért TN?! Pláne 24" képátmérőhöz? Kb mintha egy mercibe raknának volga motort: megy azzal is. Hogy hogyan az mind1, de 'ócó'... legalábbis gyártani.
shield(gun) only...

Aranyos. 
• De hova temetik a túlélőket? •
Nekem elölről nem nagyon tetszik. 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.