Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Nem tudom, egy ilyen termék mitől jó, vagy éppen mitől nem jó, mindenesetre az a kamera baromi dögösen néz ki! :Y :B Kb. mennyibe kerül egy ilyen?

[ Szerkesztve ]

(#2) varga911

varga911
(senior tag)

A 2008-2009-es évben Európa legjobb fényképezőgépének a Canon EOS 1000D minősült...

Tudtommal a belépőszint legalja, bőven van fölötte egykét Canon, nem beszélve a Nikon kínálatról... Sosem értettem az ilyen díjakat, inkább fizetett hírdetésnek tűnik. :(

(#3) Depression válasza varga911 (#2) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az év díját sosem a legjobbnak ítélik, hanem ??? mit'tom én.
Rolls-Royce sem volt sosem az év autója, de a Peugot 206 igen. Talán azért, mert érdemes megvenni, és vannak benne innovációk.
Az biztos, hogy a Digic III procit nagyon dicsérik a fotósok, az enyémben is ilyen van, és azért elég jól dolgozik. A portalanítás is biztosan kellemes funkció, mert azért ezeken sűrűn szokták cserélni az obikat.

[ Szerkesztve ]

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#4) hemaka válasza varga911 (#2) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Ez mindig így van, ki fizet többet... :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#5) erdoke válasza varga911 (#2) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Vannak kategóriák, amit a hírben is szereplő angol eredetiből meg lehet érteni, ha valaki veszi a fáradtságot:
"European Consumer Camera 2008-2009"

Tehát az EOS 1000D nem a legeslegjobb kamera lett, hanem kategóriájában a legjobb. A consumer alatt is van még néhány fényképező kategória, fölötte pedig az ún. félprofesszionális, majd a professzionális gépek helyezkednek el. Ha jól látom, külön adtak ki "European Advanced Camera 2008-2009" díjat, amit az Olympus E-3 nyert és European Professional Camera 2008-2009" díjat, amit a Nikon D3 vitt haza.
Ahogy autóból sem együtt pontozzák a Fiat Puntót és a Lamborghini Murciélagót, pedig mindkettő személygépkocsi. Vagy az autókba szánt motoroknál az 1.6-os szívó benzinest a V10 közös nyomócsöves dízellel kellene összevetni?

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#6) cousin333 válasza Balika911 (#1) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én inkább a HF10-re mennék rá, az ugyanez, csak SD kártyára vesz. Amúgy az itt említett kamera bő 200 ezer forint, és nem csak az EISA szerint nagyon jó...

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#7) einstein válasza erdoke (#5) üzenetére

einstein
(senior tag)

A cikkből mégis az jön le, hogy ez a "legjobb gép". Valóban odaírhatnák, hogy a középkategória legjobbja... Már csak annak, aki nem látta az összes EISA díjazottat.

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.