Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egérként is használható? :D ilyenekkel kellene lejátszani a nagy quake-partikat :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) kariad

kariad
(senior tag)

Hát Én mindenképp ajánlom digitális gyerekeknek!!! :DD
Puskázásnak se utolsó.Add ide a lapod......... várj csak gyorsan áthúzom a tollamal! :DDD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#3) Noddy válasza kariad (#2) üzenetére

Noddy
(senior tag)

Ez tudná helyettesíteni a digitális rajz táblákat? Mert akkor nem rossz alternatíva, kevesebb helyet foglal.

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#4) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

akkuidőben vajon bírja a 100 oldal készenlétet,ha mondjuk a hét 5 napján összesen 30 óra alatt vettem papírra az irományt
illetve mennyire populáris és olcsó az a bizonyos cserélhető betét?

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#5) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

Ár? Beszerezhetőség?

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#6) v.tom válasza liksoft (#5) üzenetére

v.tom
(őstag)

Engem is ez érekelne leginkább. :K

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#7) aronocs válasza Noddy (#3) üzenetére

aronocs
(tag)

Nem hinnem, mivel ahhoz nyomaserzekeny feluletre, avagy ebben az esetben a tollba epitett nyomaserzekelore lenne szukseg. Errol nem szol a fama, de nem tartom valoszinunek, hogy keziras, illetve egyszeru skiccek bevitelenel tobbre lenne kepes. Az mar valoban mas kategoria.

Aut inveniam viam aut faciam.

(#8) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

az ára valóban érdekes lehet szerintem 20 alatt biztos nemlesz

engem az érdekelne hogy amit papirra vetek mennyire jol ismeri fel vajon a szöveget

(#9) Gergő_ válasza Findzs (#8) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

valahol 170$-ért láttam

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#10) kavicssli válasza Gergő_ (#9) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az egy kicsikét sok szerintem!
Habár szerintem az ötlet az jó!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#11) phpmoli

phpmoli
(tag)

miert jpeg, miert nem png?!

(#12) Macilaci457

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Én már láttam ezt, csak nem Fujitsu köntösben. USB-s és saját rögzítésű modellt is láttam.
Pl. ezt:

Akkor most éppen ki is márol kiről? :(((

[ Szerkesztve ]

(#13) fsc válasza Findzs (#8) üzenetére

fsc
(kvázi-tag)

16990,- a javasolt fogyasztói ára.
Minden adat itt található
http://sp.fujitsu-siemens.com/dmsp/docs/ds_mobile_notetaker.pdf

(#14) fsc válasza Macilaci457 (#12) üzenetére

fsc
(kvázi-tag)

Ebben a kategóriában nem másolás folyik, hanem bérgyártás.
Azaz XY cég, aki kifejleszti és gyártja a terméket, de nincs kapacitása a saját nem ismert márkanevén piacra tenni, inkább eladja egy brandnek, akinek van több száz, ezer értékesítő kollégája, élő kapcsalatai kis és nagykereskedelemmel, országos szervizhálózata egész Európában. És a gyártósor printere a gyártás végén nem a jól ismert és megbízható márkának tartott "Hokuwoka Inc" logoját nyomja a cuccra, hanem itt épp az FSC-ét.

Még mielőtt bárki túlságosan megrökönyödne a melegvíz feltalálásának gondolatától, a notebook üzlet is pontosan így működik.

[ Szerkesztve ]

(#15) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

mindjárt kettőt is kérnék! :D
Uhh de jó, ez az izé, mi is ez? :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#16) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Volt már digitáblám, de sose bírtam megszokni, hogy nem ott látom az eredményt, ahová rajzolok. Nos, ezt két módon lehet kiváltani. Érintésérzékeny monitorra rajzolni, vagy így, hogy magára a papírra rajzolok, az eszköz pedig csak leköveti azt. Érdekes megoldás.

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#17) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

Már évek óta(k.b. 2006 április) kapható hasonló a magyar piacon is: [link]
Ennek amit linkeltem van egy modernebb változata,ami a cikkben szereplőhöz hasonlóan nem csak online módban használható(2006 Augusztus-azóta szeretnék egy olyat)
Az még sajnos nem ért ide hozzánk,pedig már akkor jeleztem a linkben szereplő "patikának",h igényt tartok egyre...

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#18) marcee

marcee
(PH! addikt)

Jpg a kimenet? Vektoros formátumot nem is támogat?

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#19) iflap

iflap
(újonc)

Sziasztok!
Vett valaki ilyet? Érdekelne egy-két dolog a tollról. Ha még nézitek a topicot, és tudtok róla valamit kérlek írjatok.
az igaz hogy a szoftver nem ismeri fel az ékezetes betűket? tehát nem magyar? lehet ezt orvosolni?
Hány betét van benne?Hol lehet olyat venni bele?
előre is köszi

(#20) bestdigital

bestdigital
(újonc)

Ha érdekel valakit a termék, itt kapható: [link]

[ Szerkesztve ]

http://www.bestdigital.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.