Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) eziskamu

eziskamu
(PH! addikt)

Finoman szólva a DPR-34-et blokkolnám, mert rádióbuzi vagyok :DDD

(#2) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

Külföldön tesztelték ezeket a digitális rádió vevőket, és arra jutottak hogy iszonyatosan energiafalók és sokkal rosszabb velük a vétel vagyis sokkal érzékenyebbek a vételre.
Szóval digitális DAB+ ide vagy oda ez nem az igazi még hordozhatóság szempontjából, max ha autó rádióról beszélünk vagy fix helyen használva hálózatról, de elemes vagy akkumulátoros használatban nem az igazi kb annyit bírnak mint egy mobil telefon 1 töltéssel.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#3) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az én telefonomba épített rádióvevővel is lehet közvetlen a teló kártyaolvasójába helyezett SD vagy SDHC memóriakártyára rögzíteni. Igaz, csak manuálisan tudom elindítani, viszont a minőséget ugyanúgy lehet állítani. Plusz még zenefelismerésre is képes internet segítségével. Ez utóbbi teljesen jól működik, próbáltam. Mondjuk első lehet a mondat szerint a Sangean PR-D8, mert AM-et is tud fogni. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#4) Billu

Billu
(fanatikus tag)

Soká lesz ezekből tömegtermék.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu

(#5) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

nem sok értelme van még:)
de elég modern kinézetük van :) főleg h ipod dokkolható is némeik;)

(#6) Gergő_ válasza eziskamu (#1) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is tetszik de utánéztem és 200$ :Y

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#7) DarkByte válasza Kendek (#3) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És a telefonoddal is tudsz hallgatni DAB+ -os digitális rádió adást? :N

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#8) Kendek válasza DarkByte (#7) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De a Sangean PR-D8-al sem. Viszont tudok még mellette offline zenét hallgatni, filmet nézni, internetezni, játszani, fényképezni, telefonálni, stb........
Hidd el azt a pár ezer Ft-nyi többletkiadást megérte nekem a telóra, 50 ropit soha nem adnék egy sima "magnós" rádióért amúgy sem. :U

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#9) DarkByte válasza Kendek (#8) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahh, látom sikerült kifognom egy olyan rádiót ami épp hogy nem digitális rádióvevős. Teljesen jogos, bocsi. De akkor mégis miért van ebben a hírben? Na mind1, arra akartam kilyukadni hogy ezeket a rádiókat elsősorban a digitális vétel teszi drágává (licensz és mert újdonság a DAB+), másrészt pedig mert telenyomják minden olyan feles dologgal amire nem feltétlenül van szükség. Na sebaj, miután a Dolby és a Coding Technologies megtömték a zsebüket a HE-AAC licenszekkel, talán lesz értelmes árú digitális vevő. Hogy miért nem lehetett mondjuk a Vorbis -ra alapozni a DAB+ -t.. a választ mindenki kitalálhatja.

(#10) Duree

Duree
(PH! addikt)

Húj,rettenetes áruk van.

(#11) viszta99 válasza Billu (#4) üzenetére

viszta99
(fanatikus tag)

Szerintem is,arra még várhatunk,hogy mindenkinek ilyen legyen otthon! :O

Telefon : 70-403-8474

(#12) glutamin válasza viszta99 (#11) üzenetére

glutamin
(őstag)

Baromi jól néznek ki. Nekem régebben is nagyon tetszett ez a sárga háttérvilágítású monkróm LCD.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#13) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Valóban szépek, de ahogy magamat ismerem, nekem ilyenekre tuti nem lesz szükségem. Én csak az autóban hallgatok rádiót, ott meg elég az amit az autóhoz adtak ...

Press any key to continue ...

(#14) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

Magyarországon adás van? :F [link]

[ Szerkesztve ]

(#15) atesss válasza DarkByte (#9) üzenetére

atesss
(őstag)

Vagy rosszul néztétek meg, vagy a cikkíró rontotta el:
Végül egy kicsi zsebrádió is érkezik, ez a DPR-34 DAB+ nevet viseli.

Vagy valaki a gyártónál nagyon hülye, mert ha benne van külön a nevében, akkor illene már támogatnia...

(#16) PrinczA

PrinczA
(őstag)
LOGOUT blog

"A Sangean PR-D8 az első rádióvevő, amivel AM/FM rádióadást lehet MP3 formátumban rögzíteni, a kártyaolvasójába helyezett SD vagy SDHC memóriakártyára."
Sangean első ilyen rádiója, vagy a világon az első ilyen rádió?
Mert nekem van LG-m ami ilyet tud, és már megvan egy éve.

http://www.facebook.com/princzautok

(#17) DarkByte válasza philoxenia (#14) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elvileg igen: [link], ráadásul 10 adóval ha minden igaz. Egyébként novemberre bővülnek az adótornyok: [link] Kb. lefedik az országot annyira mint tavaj a DVB-T -vel (DVB-T -hez pedig novemberre végre lesz Szegeden is átjátszó :) Legalább is az A multiplexre biztosan )

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.