Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LeslieG Jr.

LeslieG Jr.
(őstag)

Szerintem ez példás hozzáállás. :R

u.i: Juj majd elfelejtettem, hogy ma nem minden az aminek látszik. Ápr. 1.-je van. ;] Meg amúgy is. Ingyen soha nem adnak semmit. Ezt már megtanultuk. :DD

[ Szerkesztve ]

''Bizony az életben sokat kell tanulni, s nem lehet elbliccelni egyetlen leckét sem. Ha egyszer nem tanultad meg, eléd kerül még egyszer, s ha akkor sem, hát újra meg újra, amíg mindent meg nem tanultál.''

(#2) GegeWarrior

GegeWarrior
(senior tag)

Haha, Jó poén, ma nem hiszek el semmi hírt:) Ezt meg pláne nem!Még hogy ingyenes mapok!Persze, a pénzéhes vállalatoktól, jaja!

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

(#3) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Szerintem márpedig megfogják csinálni, garat érte :C :R

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#4) bishoplogan válasza GegeWarrior (#2) üzenetére

bishoplogan
(senior tag)
LOGOUT blog

PC-re miért ne lenne ingyenes? főleg a DICEtól:)

(#5) kenny123

kenny123
(senior tag)
LOGOUT blog

A mostaniakat, amit kiadtak kettőt.Azt is ingyenesen tették, mi okuk lenne a jövőben pénzért adni?:D

X360 konzol, Battlefield 3 LIMITED eladó! http://href.hu/x/hw5z | kenny123 felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#6) Gude

Gude
(senior tag)

Így szerez nekünk sok-sok boldog órát a DICE.Köszönet érte :C
Főleg ha nem áprilisi tréfa :U

[ Szerkesztve ]

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#7) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze, ingyenes, meg egy csokor ibolya. Jó reggel, április 1.-ét írunk. :P

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#8) drachos

drachos
(tag)

Kétlem, hogy ilyennel viccelődne a DICE :) De aztán ki tudja... Mindenesetre pokoli jó az időzítés, mert ha mégis fizetős lesz valamelyik map pack, akkor hivatkozhatnak április 1.-re :P
Amúgy én is úgy olvasom a híreket április elsején, hogy "kamu-gyanús" ;]

(#9) iBlast

iBlast
(fanatikus tag)

ez jó hír:) rendes tőlük.
egyébként a játék is nagyon üt, csak ajánlani tudom :R

I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S

(#10) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

még jó hogy ingyenes, mivel nem új pályák. az a kemény 2 pálya már benne volt eddig is. csak mostmár az egyiken lehet rush-t tolni, a másikon meg conquestet. a cod-hoz meg 2 pálya a cod4-ből jött, 3 meg teljesen új, azért ez mégiscsak másabb :U
asszem ha nem lett volna ingyenes meg lettek volna lincselve dice-ék...
jó kis porhintés ez...

ja és ez nem tréfa, tényleg ingyenesek a mapok. a játékhoz járó vip kóddal automatikusan letöltődnek, pontosabb hogy feloldódik a másik játékmód is rajtuk, mivel már eddig is benne voltak a játékban...

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#11) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Dicséretes ha ez igaz...de ráfeküdhetnének a hibajavításokra mert elég sokszor kivág az asztalra, ne csak engem, rengeteg ilyen panaszt olvastam illetve haveroknál is jelentkezik ez az idegesítő probléma, nem konfig függő, nem op. rendszer függő, PB-t már frissítettünk, több ötletünk nincs...

No Antivirus

(#12) a_n_d_r_e_w

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Battlefieldekhez eddig is tartalmaztak uj palyakat a patchek. Peldaul 2142-hoz Tampa az egyik legjobb. Es ezek mindig ingyenesek is voltak, miert lenne most maskepp? Multiplayer jatekot amugy megoli a fizetos map, mert szeparalja a kozosseget, kinek melyik van meg...

[ Szerkesztve ]

Sight. Sound. Speed.

(#13) BalaNce87 válasza a_n_d_r_e_w (#12) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Hát mert azóta eltelt egy kis idő és ez a dlc nagy divat lett, és az is hogy pénzt kérnek értük, igaz legtöbb esetben csak konzolra.

(#14) a_n_d_r_e_w válasza BalaNce87 (#13) üzenetére

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Tudom, hogy manapsag a DLC a szent gral, de BF 2 idejeben is volt millio, akkor meg booster pack neven futott. Attol fuggetlen a mapok ingyen voltak a patchekben az alapjatekhoz.

Sight. Sound. Speed.

(#15) SSJmeszes

SSJmeszes
(tag)

Véleményem szerint ilyennel nem viccelődnének, ezen nem kell aggódni, hogy Április 1. van. ( Legalábbis gondolom. Azt már hamarabb ellehetne képzelni, hogy az szerkesztők viccelnek, meg minket, de csak tán nem. ) :)

(#16) Pedro78

Pedro78
(fanatikus tag)

Na azert annyira nem jo fejek am...Ez a ket "uj" map mar rajta volt a dvd-n csak nem oldottak fel, tartogattak mostanaig es nagy arccal kiadtak mint "VIP mappack2" lol...

AK-47...when you absolutely, positively got to kill every motherfucker in the room - -tRs- P3dr0 - TRS - Squad of Traitors - BFBC2 HUN clanserver

(#17) a_n_d_r_e_w válasza Pedro78 (#16) üzenetére

a_n_d_r_e_w
(senior tag)

Tiszta marketing. Mi ingyen adjuk a mapokat nem ugy mint az IW, es a mienk nem is fagy szet :D
Nem tul szep, de ugyes, az ketsegtelen :)

Sight. Sound. Speed.

(#18) BalaNce87 válasza a_n_d_r_e_w (#14) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Anno a cod4-hez is jött 3 új pálya patch néven ami tartalmazott néhány javítást is, ez így korrekt is nem is értem hogy ezt hogy gondolják ha már egyszer fizettem a teljes játékért azután mire adjak ki még pénzt... akkor ne csináljanak mapokat, bármely modder megtudná csinálni azt mapot amiért pénzt kérnek :U

(#19) Djuree válasza BalaNce87 (#18) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

cod4-nél is fizetős volt, 800pont :U meg is vettem...

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#20) BalaNce87 válasza Djuree (#19) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Jó de konzolra minden fizetős... mondjuk ez meglepő akkor még nem volt ez a trend hogy minden játékhoz jön dlc, annak az egy két új pályának meg alap hogy free-nek kéne lennie, egyszer megvettem a játékot nem áll szándékomban több pémzt kiadni holmi kis szarért amit összedobnak 1 hét alatt, lassan már azért is pénz kérnek hogy letölthesd a játékhoz a patchet...

(#21) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

johetne legalabb 5-6 uj map, ez a ket "uj" palya nem sokaig lesz ujdonsag, bar a laguna presa eleg jo lett :)

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#22) Djuree válasza BalaNce87 (#20) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

hát igen, amiért tudnak pénzt kérnek...kapzsi itt mindenki :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.