Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

megnézném ezt a kis kézi szkennert milyen képet csinál
ha olcsóbb lesz még lehet is sikeres

(#2) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Scanline az jó kis cumó, elfogadnám..
Ára sem vészes..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#3) bogyo112 válasza Findzs (#1) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Úgy tizenöt éve voltak már ilyen kézi szkennerek, de seperc alatt kihaltak - nem váltak be.

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#4) macilaci78 válasza bogyo112 (#3) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Gondolom, a mozgatómechanika tökéletlensége miatt. Nehezen lehetett akkoriban szoftveresen korrigálni a változó sebességű és a mozgás irányára nem mindig merőleges szkennelési szöget. talán ezt tudták ma megoldani.
Ha nem csak a 600dpi, hanem ezek is megoldottak, akkor a 24ezres ár nem sok érte szvsz.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#5) girátor

girátor
(lelkes újonc)

nincs valami olyan szkenner ami ennél kisebb és van benne wi-fi és a beszkennelt képet egyből gépre küldi amihez csatlakoztatva van?:))

(#6) macilaci78 válasza girátor (#5) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Sokkal kisebbnek nincs értelme, ez is épphogy átéri az A/4-es lapot. A wifi/BT meg nagyon rázabál az akkura.
Illetve ha jobban belegondolok, van, de elég hülye formája van. A gyakorlatlan szem könnyen összetévesztheti vezeték nélküli hálózati kamerákkal. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#7) girátor válasza macilaci78 (#6) üzenetére

girátor
(lelkes újonc)

nem kell hosszú akuidő, csak 1-8 oldalt kellene beszkennelni és küldeni, rendkívül gyors végig húzással :U
összehajtható, vagy kihúzható kéne, lényeg, hogy elférjen mondjuk a zokni és a lábszáram között:D

(#8) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a USB (2.0/3.0) Sata átalakító nagyon jó kis eszköz. Jobb mint egy csunya mobilrack a szép házikóban.
Viszont számomra nem derült ki 2.0-ás vagy 3.0-ás USB? Amennyi USB 3.0 cumo jön mostanában ez is lehetne az legalább közelítene a Sata sebességhez egy kicsit.

(#7) girátor:

Figyelj csak, egy olyan eszköz már alkalmas kémkedni meg hasonlók, főleg ahova rakni akarod is ezt sugallja.

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#9) szuper-t válasza Enton (#8) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

ilyen átalakítót vettem nemrég Ebay-ről 2500ft volt postával 1 ütt usb 2.0
de azon legalább ata is van :W

ebben semmi újdonság nincs :(

De a szkenner érdekelne:D ha jó képet készít akár be is neveznék rá :K

[ Szerkesztve ]

(#10) Enton válasza szuper-t (#9) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyenről tudtam. De ez táp nélküli.
Ami sajna nem mindig előnyös, párszor kellett volna már táp is a dologhoz, így ezen verzió számomra nem jó.

Family Guy Online - Closed Beta

(#11) szuper-t válasza Enton (#10) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Ennek is kell táp :K
nekem a 2.5 ös sata/ata winyókat meghajtja 3.5 nél kell külön táp (12V) amit usb ről a hírben szereplő átalakító sem adja hanem: A csomagban egy tápegységet is találunk a készülékek energiaellátásának biztosítására.
ugyan ott vagyunk ahol a art szakad. 1 pofon a.... :W

(#12) bzoley

bzoley
(PH! kedvence)

"A készülék támogatja az MPEG4-es és a H.264-es formátumokat, a felvételek pedig MPEG2 formátumban készíthetők vele."
Sajnos ezúttal nem szidhatom a cikk íróját, mert az infó a gyártó oldalán is megtalálható. Annyi rutinja azért lehetne, hogy megpróbál szépíteni a hülyeségen. Szegény user meg majd kétségbe esik, mert nem tud Mpeg-2-ben rögzíteni, pedig neki azt ígérték.
Bár TM, és WMC mellet legkiez lesz a legkisebb gondja.

(#13) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ez a kézi szkenner nagyon buli,sok mindenre lehet használni,és még nem is drága.
Remélem eljut kishazánkba is

(#14) geezer válasza Enton (#8) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

SuperSpeed, tehát 3.0

(#15) gardener válasza Duree (#13) üzenetére

gardener
(őstag)

Mikor tizen évvel ezelőtt megjelentek a kézi scanerek Én is vettem egyet.
Mit mondjak: "Játék és türelem"
A legjobb eszköz volt, az önuralom gyakorlására.
Körberaktad magad gyertyákkal, légzőgyakorlatokat végeztél, meditáció, majd mikor már eljutottál egy másik tudatállapotba, nekikezdhettél egy A6os kép "bescaneléséhez". :K

Reméljük,hogy fejlődött a technika... ;)

(#16) bogyo112 válasza macilaci78 (#4) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Szerintem egyszerűen tök fölösleges: normálisabb mobilteló 3-5 Mpixeles fényképezőjével egy-egy dokumentum simán, pillanatok alatt "ellopható", ja és min. BT van benne....

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.