megnézném ezt a kis kézi szkennert milyen képet csinál
ha olcsóbb lesz még lehet is sikeres
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Sicilian
(őstag)
Scanline az jó kis cumó, elfogadnám..
Ára sem vészes..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

bogyo112
(őstag)
Úgy tizenöt éve voltak már ilyen kézi szkennerek, de seperc alatt kihaltak - nem váltak be.
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

macilaci78
(PH! addikt)
Gondolom, a mozgatómechanika tökéletlensége miatt. Nehezen lehetett akkoriban szoftveresen korrigálni a változó sebességű és a mozgás irányára nem mindig merőleges szkennelési szöget. talán ezt tudták ma megoldani.
Ha nem csak a 600dpi, hanem ezek is megoldottak, akkor a 24ezres ár nem sok érte szvsz.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

girátor
(lelkes újonc)
nincs valami olyan szkenner ami ennél kisebb és van benne wi-fi és a beszkennelt képet egyből gépre küldi amihez csatlakoztatva van?

macilaci78
(PH! addikt)
Sokkal kisebbnek nincs értelme, ez is épphogy átéri az A/4-es lapot. A wifi/BT meg nagyon rázabál az akkura.
Illetve ha jobban belegondolok, van, de elég hülye formája van. A gyakorlatlan szem könnyen összetévesztheti vezeték nélküli hálózati kamerákkal. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

girátor
(lelkes újonc)
nem kell hosszú akuidő, csak 1-8 oldalt kellene beszkennelni és küldeni, rendkívül gyors végig húzással 
összehajtható, vagy kihúzható kéne, lényeg, hogy elférjen mondjuk a zokni és a lábszáram között
Ez a USB (2.0/3.0) Sata átalakító nagyon jó kis eszköz. Jobb mint egy csunya mobilrack a szép házikóban.
Viszont számomra nem derült ki 2.0-ás vagy 3.0-ás USB? Amennyi USB 3.0 cumo jön mostanában ez is lehetne az legalább közelítene a Sata sebességhez egy kicsit.
(#7) girátor:
Figyelj csak, egy olyan eszköz már alkalmas kémkedni meg hasonlók, főleg ahova rakni akarod is ezt sugallja.
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta
ilyen átalakítót vettem nemrég Ebay-ről 2500ft volt postával 1 ütt usb 2.0
de azon legalább ata is van 

ebben semmi újdonság nincs 
De a szkenner érdekelne
ha jó képet készít akár be is neveznék rá 
[ Szerkesztve ]
Ilyenről tudtam. De ez táp nélküli.
Ami sajna nem mindig előnyös, párszor kellett volna már táp is a dologhoz, így ezen verzió számomra nem jó.
Family Guy Online - Closed Beta
Ennek is kell táp 
nekem a 2.5 ös sata/ata winyókat meghajtja 3.5 nél kell külön táp (12V) amit usb ről a hírben szereplő átalakító sem adja hanem: A csomagban egy tápegységet is találunk a készülékek energiaellátásának biztosítására.
ugyan ott vagyunk ahol a art szakad. 1 pofon a.... 

bzoley
(PH! kedvence)
"A készülék támogatja az MPEG4-es és a H.264-es formátumokat, a felvételek pedig MPEG2 formátumban készíthetők vele."
Sajnos ezúttal nem szidhatom a cikk íróját, mert az infó a gyártó oldalán is megtalálható. Annyi rutinja azért lehetne, hogy megpróbál szépíteni a hülyeségen. Szegény user meg majd kétségbe esik, mert nem tud Mpeg-2-ben rögzíteni, pedig neki azt ígérték.
Bár TM, és WMC mellet legkiez lesz a legkisebb gondja.

Duree
(PH! addikt)
Ez a kézi szkenner nagyon buli,sok mindenre lehet használni,és még nem is drága.
Remélem eljut kishazánkba is
SuperSpeed, tehát 3.0

gardener
(őstag)
Mikor tizen évvel ezelőtt megjelentek a kézi scanerek Én is vettem egyet.
Mit mondjak: "Játék és türelem"
A legjobb eszköz volt, az önuralom gyakorlására.
Körberaktad magad gyertyákkal, légzőgyakorlatokat végeztél, meditáció, majd mikor már eljutottál egy másik tudatállapotba, nekikezdhettél egy A6os kép "bescaneléséhez". 
Reméljük,hogy fejlődött a technika... 

bogyo112
(őstag)
Szerintem egyszerűen tök fölösleges: normálisabb mobilteló 3-5 Mpixeles fényképezőjével egy-egy dokumentum simán, pillanatok alatt "ellopható", ja és min. BT van benne....
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!