Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

kár hogy nincs rajta docking station csatlakozó, így aligha üzleti

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#2) klambi

klambi
(őstag)

nekem is ez 1ből szemet szúrt, viszont ez az aksi idő elég jó, az enyém full terhelésen (mondjuk erős játék) 1 órát megy el...

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#3) epityesz

epityesz
(fanatikus tag)

Azért nem rossz ára van.........

tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(

(#4) tiborandras válasza JoeYi (#1) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

a dokkolasi lehetoseg valoban hasznos, nekem meg az e-sata csatlakozas hianyzik ( mehetne a szokasos usb2/e-sata komboban )

a cikkhez:

Kontra

- pontatlanul illesztett burkolat az alján - ritkan nezegeti az ember naphosszat a gep aljat ;)
- a merevlemez rezonálja a csuklótámaszt - ezt kapasbol cserelnem ssd-re
- csak a Core i5-ös modellek kapnak billentyűzetvilágítást - a vili bili jo, szoval kell belole az i5-os

eddig is nagyon tetszett ez a gep, most meg jobban. koszonom a tesztet! :R

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#5) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egész korrekt gépet hoztak össze a Dellnél bár a billentyűzetre még gyúrhatnának.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#6) hunmyke

hunmyke
(fanatikus tag)

Nálam volt egy Vostro 3350 telepítésre, ahogy néztem csak a kijelző elhelyezésénél van különbség, de az alsó rész nagyon hasonlít. Viszont az akksi nem emelte meg ennyire a gépet.

i5-ös 2410-es proci volt benne. Engem eléggé zavart a melegedése a billentyűzet jobb-felső részén.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#7) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

A horPAD-os, Sajnos a klaviatúra az tényleg sokat ront az összképen

[ Szerkesztve ]

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#8) klambi válasza hunmyke (#6) üzenetére

klambi
(őstag)

terhelés alatt igen csak fel tudnak melegedni, pláne ha az huzamosabb ideig tart, nekem i7 720qm van benne most pasztáztam át 1 márkásabbal és azért sokat számított neki alapjáratban és terhelésnél is!

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#9) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Nem mondhatnám, hogy jajj, de szép gép, viszont jajj, de tetszik. :U
eSATA azért nem létkérdés rajta, mert ott az USB3.
A rezonáló csuklótámasz tényleg zavaró tud lenni. Meg kellene tapasztalnom, mennyire masszíroz. Baromira el tudja vinni az ember figyelmét.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#10) hunmyke válasza klambi (#8) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Igen, azzal már egészen más tészta.

Azt mondjuk eléggé benéztem, hogy a gép alja egészen más a 3350-esnek, mint a V131-nek. Nézegettem, hogy hogy van a hűtés, és egészen más ezen már. :)

A gép formailag tapintásra (fém ház) viszont nagyon bejön.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#11) rudi válasza hunmyke (#10) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A 3x50-es széria formatervben tényleg hasonló, de azért sok a különbség. Eredetileg kértem a V131 mellé 3350-et, de nem jött össze, viszont idén megpróbálunk szervzni egy komplett 3x50 szériatesztet.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#12) hunmyke válasza rudi (#11) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Igen, külsőleg nagyon hasonlít, de a belső elrendezésnél vannak eltérések bőven.

Az egy jó összehasonlítás lett volna V131 vs. 3350. Főleg azonos hardverekkel.

(#13) stifi

stifi
(senior tag)

emlékszem, még a V13-ról V130-ra frissítéskor azzal futtatta a Dell ezt a gépet, hogy hátul középen vezeti ki a hőt és két oldalról szívja befelé a levegőt.. most nézem ezt a v131-et, és megint oldalra került vissza a hűtés? ezek szerint nem vált be ez az új, sokat reklámozott módszer :)

mellesleg szerintem évek óta a legszebb 13-as notebook a piacon, ami emberi áron elérhető és futó modell, de jönnek fel a többiek is az ultrabookkal meg az optikai meghajtó nélküli 13-as notebookokkal...

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#14) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

nem drága ez egy kicsit 320gb 5400-as merevlemezzel i3 processzorral hd3000 vga-val 2gb rammal? még az akkuidő ok, de a többi elég halvány. rendben vékony a kliens, de a i5-i7 processzorok sem vastagabbak, a memória sem sokat vastagít, de a 500-as, vagy akár 750-es merevlemezek sem sokkal vastagabbak. ok a vga vastagít egyedül, hisz az plusz egy kártya és hűtést is igényel.

(#15) klambi válasza Sanya (#14) üzenetére

klambi
(őstag)

igen most már vagy 10 perce nézegetem mi a rákért kérnek ezért ennyit, azon gondolkodom hogy a hdd ennyire felvinné az árát, de az csaknem... akkor meg a 4 betűt kell kifizetni ami rá van írva..?

[ Szerkesztve ]

(#16) tiborandras válasza Sanya (#14) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

en a 3 ev nbd-re tippelek az arral kapcsolatban :F

(#17) pusszycat válasza klambi (#15) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Azért drága mert kicsi, és kb ettől lesz üzleti is. :K

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#18) manoarc

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Like a minőségi laposnak , és dislike a képernyő méretnek. Vagy nagyobb vagy kisebb de ez nálam nem tetszetős annyira.

>> ЯeSpΞkT <<

(#19) rudi válasza Sanya (#14) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Alapvetően a kategóriájában szerintem nem drága ez a gép, a "vékony, vállalati, fémházas" kategória mint a HP ProBook 5330 vagy a Lenovo U400 most amolyan divatréteg lett "menőségi adóval", persze, a forint is szépet romlott ugye, a 320-as 7200-as HDD meg az 500-640-es 5400-asok árszintjén van. Létezik i5-ös 4 GB memóriás 500-as HDD-s verzió is nem olyan vészes, 30 000 forintos felárral, bár szerintem egy vékony, fokozottan mobilságra gyúró gépnél, vörd-ekcel-netezés kombóra fölöslegesek.

(#20) Bomc

Bomc
(tag)

Azt nem értem az ilyen dvd meghajtó nélküli gépeknél hogy a gyári rendszert hogyan, hova lehet kiirni mielőtt meghibásodik a vinyó?

(#21) rudi válasza stifi (#13) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valószínűleg azért kukázták azt az elrendezést, mert a gépet középen kvázi ketté választó hűtéstől nem fért el rendesen a hardver a relatíve kis házban. Pedig nekem mindig is a hátul középen hűtős rendszer tetszett a legjobban. Épp a két térded között melegít és szellőzik, ahol a legkevésbé zavaró, oldalt pedig marad hely a csatlakozóknak.

(#22) rudi válasza Bomc (#20) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tízezer forint alatt kapni USB-s optikai meghajtókat.

(#23) xedos

xedos
(PH! addikt)

Amikor a PH TV-ben ment, már írtam.
Nekem V130-asom volt. Eszméletlen szép és különleges gép!
Ugyanakkor az eloxált vagy festett alun egy karc már átüt:-(
Én lassúnak éreztem, bár 4G RAM és 500-as 7200-es winyó volt benne.
Lehet SSD-vel az igazi. Ez az újabb módosított külső nem olyan szép, mint a korábbi!
Sajna a nagyobb akksi vastagabbá és nehezebbé is teszi a gépet, de javítja az akksi időt.

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#24) nincsisbéla

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az árához képest valóban jó gép. Csak a külseje számomra... ...de ez már az én problémám! :)

Mentalita'

(#25) tiborandras válasza xedos (#23) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

de legalabb ebben mar cserelheto az akksi, mig a v130-ban be volt forrasztva

(#26) xedos válasza tiborandras (#25) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Mint írtam, ez az előnye és a hátránya is.
Amúgy nincs beforrasztva- cserélhető, csak a fedlap alatt van...

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#27) Sanya válasza rudi (#19) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

ebben a tekintetben igazad van, de ne mondja már nekem senki, hogy 2gb rammal üzleti célú lapost kelljen árulni. 4gb ma már belépőszintűnek mondható, s nem is annyira drága.
cpu-ból, ha nincs mellette combosabb vga akkor tényleg felesleges i5-i7, mert egy 2.1ghz ht-s cpu ezekre a feladatokra bőven elég.

(#28) Ba.G válasza rudi (#11) üzenetére

Ba.G
(tag)

Várjuk! :R Van egy i5-ös 3550-esünk. :K

Első blikkre tényleg mintha ugyanilyen lenne, nagyobb házban, nagyobb kijelzővel. Ugyanott van még az ujjlenyomat-olvasó is a jobbra nyíl alatt, ugyanilyen a billentyűzet is - aminél nehezményezem, hogy nincs numpadja, pedig a 15"-osokon már többnyire van.

(#29) tiborandras válasza xedos (#26) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

ipon-os sracokra hagyatkoztam de tevedtek. igazad van, cserelheto :R

(#30) Gusztáv válasza Sanya (#27) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

A 2 GB épp hogy elég, de ez a legkönnyebben / olcsóbban bővíthető részegység. És a garanciát sem befolyásolja. Aki meg nem mer a géphez nyúlni, az beviszi bármelyik számtech üzletbe és ott belepakolják.

Laci

(#31) lujó55 válasza Napfénysüti (#5) üzenetére

lujó55
(őstag)

a Dellnél mindig korrekt gépeket hoznak ösze

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#32) Napfénysüti válasza lujó55 (#31) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Háát én azért ezt nem így látom. Pont szilveszterkor volt szerencsém egy új Inspironhoz. Öcsém nemrég nézett gépet és elinte ajánlottam neki mert bíztam a Dellben de utólag úgy gondolom jól tette hogy nem a Dellt vette. :(
Anno nálam is versenyben volt egy Latitude E6400-as ami nem a 150k-s konzumer középkategória ugye de nem az lett és azt se bántam meg. :B

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#33) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

Végre évek óta először egy normális Dell. Persze 200 ezer alatt így sem lesz ajánlható megoldásuk, annak az időnek már lőttek náluk. A kijelző felbontás viszont még mindig szánalom kategória, még ebben a méretben is.

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#34) lujó55 válasza Napfénysüti (#32) üzenetére

lujó55
(őstag)

Majd priviben írd meg légyszi, hogy mi lett a végeredmény.
Nálam Latitude, Vostro behunyt szemmel is jöhet. A cégnél van jópár, bírják a gyűrődést.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#35) opeter87

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon jó kis gép :DDD

Lassan csere érett lesz az xps-em (4éves m1330) és eddig ez a legszimpatikusabb gép, amit láttam és az ára sem vészes.

Remélem más színben is lehet azért kapni :)

pdtdi

(#36) stifi válasza opeter87 (#35) üzenetére

stifi
(senior tag)

ezüstben van még..
viszont olyan keveset (és kevés félét) hoznak belőle hogy itt még érdemes meggondolni az egyedi rendelést is, 3-4 hét alatt érkezik meg általában egy egyedi konfig..

(#37) opeter87 válasza stifi (#36) üzenetére

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pont jó az ezüst, mert a mostani is fekete-ezüst és megnéztem a v131-et és az is fekete/ezüst csak pont fordítva.

Lehet lecserélem és ha szerencsém van még a páromnak se fog feltűnni :DDD

pdtdi

(#38) stifi válasza opeter87 (#37) üzenetére

stifi
(senior tag)

gondolom neked sem tűnik fel amikor a 124. cipőjét vagy táskáját veszi, ha egyet láttál mindet láttad :D
legalább ennyi örömünk legyen a nők mellett :P

(#39) opeter87 válasza stifi (#38) üzenetére

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyetértek :C
mi azt nem vesszük észre ők meg ezt nem :DDD

már csak pénz kéne :F

pdtdi

(#40) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Jo kis masina. :) Johetne mar egy cikk arrol, hogy mire is eleg a mai notikban megbujo HD3000? :)

Kerlek irjatok egy ilyen tesztet :R

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#41) rudi válasza Atos23 (#40) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kérlek keresd meg az archívumban ;)
Ha végképp nem megy, itt, itt, esetleg itt nézd meg...

[ Szerkesztve ]

(#42) Mosqu!to

Mosqu!to
(őstag)

Akit esetleg érdekel ilyen gép, annak tudok ajánlani i5-ös procival, 320GB-os hdd-vel és 4GB rammal, 1év NBD garanciával 191e Ft-ért. A gép új-refurbished, rendeléstől számított átfutási idő kb 10 nap.

Továbbiakat privátban tudjuk megbeszélni.

Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

(#43) Sanya válasza Mosqu!to (#42) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

ugyanitt naposcsirke eladó. :)) :))

(#44) Mosqu!to válasza Sanya (#43) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

száááázaaaas, százas a csemgeee! :)

Mivel már többen megkerestek a mai nap folyamán ilyen géppel kapcs, gondoltam ez a cikk hozta őket. Így meg megtalál az is, aki esetleg az aprón nem.
Ha meg a kedves Moderátorok nem találják korrektnak a postot, akkor majd eltávolítják :)

Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

(#45) Sanya válasza Mosqu!to (#44) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

:D

(#46) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Jó teszt, és a gép is fincsi. ;)

Na majd a V132 Ivy bridge-el (normálisabb vga-val). :C

(#47) vizimi

vizimi
(kvázi-tag)

Nekem egy ilyen gépem van :)
De a procija Core I3-2350M
Alapból 4GB Ram volt hozzá és 500GB-os merevlemez.
Olvasgatva a leírást majd megnézve a gépet kellemes meglepetésként ért, hogy sim kártya fogadására alkalmas foglalatot találtam az akkumulátor alatt.

Egy negatívuma van ami zavar és nem találok rá megoldást: akkumulátor használata esetén kissé villog a képernyő.
Szoftveres gond, de nem találtam rá megoldást.

(#48) opeter87 válasza vizimi (#47) üzenetére

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha ilyened van írhatnál egy pár sort, hogy milyen a HD3000.

előre is köszi :D

pdtdi

(#49) vizimi válasza opeter87 (#48) üzenetére

vizimi
(kvázi-tag)

Nincs nagyon összehasonlítási alapom. Nekem tökéletes a szín beállítás nem tapasztaltam hibát (cikkben írtak róla).
Full Hd-s tv-re kötve kiválóan működött szaggatást nem tapasztaltam, közben még a netet is nyomtam. Ár érték arányba kiváló. 210.000ft-ba került összesen 8GB Rammal.
A gép Linuxos volt, de most legalis Windows7 van rajta.(tiszta szofver)

Sajnos többet nem tudok írni róla mivel még én is segítségre szorulok.
Most, hogy felfedeztem a sim kártya csatlakozót betettem egy mobil netes kártyát, de nem tudom hogyan leheljek bele életet. Kéne egy driver, de gondom van az angol tudással és az újlenyomat olvasóm se megy.
Esetleg ennek a két driwernek a levadászásában tudna segíteni valaki?
Gép szervíz kódja: CWK4GR1
Win7 64bit fut rajta.

Köszi

(#50) opeter87 válasza vizimi (#49) üzenetére

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm ilyesmi dolgokra gondoltam :)
játszani úgysem játszanék a géppel.

A 3G-s nettel kapcsolatban én sajnos nem tudok segíteni, de itt szerintem tudnak segíteni.

pdtdi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.