Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) Glomgold válasza peter1950 (#150) üzenetére

Glomgold
(újonc)

Igazán nincs mit.
Ez a monitor tényleg egy luxus-kategóriás termék.
És az, hogy ilyen gyorsan új gazdára lelt, talán minőségének egyik szintmérője is lehet.
Nem véletlenül ilyen kelendő, és ez - látva a képességeit - így van rendjén.
Aki teheti, feltétlenül nézzen meg egy ilyet élőben, működés közben...
Nem fog csalódni!

...néha ránézek az asztalomon és azon tűnődöm, hogy olyan jó hogy itt van,
hogy hozzám került.

Köszönöm.

(#152) KlezOne

KlezOne
(kvázi-tag)

Sziasztok.

Nagyon jó kis monitornak néz ki, csak nemtudom játékok alatt mennyire lenne jó, főleg a válaszidő ami visszatart ettöl a monitortól. 2-őt szeretnék egymás mellé rakni, még néztem többek között a Samsung p2450h-t igaz Tn+Film paneles, de 2ms válaszidő. Szerintetek nagy különbség van a 2 monitor között utánhuzásban?

Gigabyte X58A UD3R - Core i7 920 Mugen 3 - Corsair Dominator 3x2Gb - Corsair Tx750w - Gigabyte HD 5850 - Samsung F3 1Tb - WD Caviar Black 2Tb - Cm-690 - 2x Dell 2209wa -- PowerMac G5 Late 2005 --- Apple iPhone 4 32GB - Apple iPad 3G 64GB -

(#153) LonGleY válasza KlezOne (#152) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Az input latgtól én már jobban félek, miután az EIZO S2231W pl. használhatatlan játékra. Már win alatt is lehet érezni, hogy nem valami egzakt az egér irányítása és mindez a monitor input lagja miatt van. Engem is érdekelne, mivel egy ilyen 60-80 ezres monitort kéne vennem aktuálisan.

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#154) Mercutio_ válasza Nyugdíjas (#144) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Múlt héten hoztam tőletek egyet, kiszolgálás korrekt volt, a monitorról nem is beszélve! :C

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#155) Nyugdíjas válasza Mercutio_ (#154) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Az gut :D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#156) Isee válasza Mercutio_ (#154) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Hozhatnál nekem is egyet :DDD

Amúgy az tetszik benne, hogy nincsen rajta semmi csicsa, olyannak néz ki amilyennek lennie kell, tudásban is ott van, és minden meglátszik az árban is :D

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#157) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

kár, hogy ez nem ledes

(#158) Nyugdíjas válasza Findzs (#157) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

ugyanmámé?

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#159) apuc

apuc
(senior tag)

Holnap megveszem 61.5k :DD

(#160) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Tegnap elkezdett pislákolni bekapcsolt állapotban az állapotjelző kék led, mondjuk most jó.

Ezen kívül tökéletes a monitor, már 1,5 éve használom :)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#161) arn

arn
(őstag)

van egy dell 2209 monitorom (2 eves lehet kb), es azt vettem eszre a mult heten, hogy a kozepen egy olyan folt van, mintha beleboritottam volna vizet, aztan az felszaradt volna es ilyen szep foltot hagyott. persze az elso gondolat az volt, hogy koszos a monitor kijelzo, de nem (amugy is tisztitom). mi a rosseb ez, javitjak? meg garos...

szurkes hatter elott latszodik inkabb.

http://project-brian.blogspot.com/

(#162) old_artist válasza arn (#161) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ha a kijelző védő rétegén van a "folt" (fekete kijelzőnél és oldalról látható), akkor kétséges a gariztatás, de ha a védő réteg között vagy mögött van a "folt", akkor gariztasd le, ha megvan a hivatalos Dell garancia (vagy jótállási) leveled! A hátsó oldalán van a cím (C-szervz), ahova beviheted! :K

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#163) arn válasza old_artist (#162) üzenetére

arn
(őstag)

nem az elejen van - probaltam letisztitani. hivatalos dell garis, majd felhivom oket... sajna dolgoznom kellene rajta, es nincs masik. [link]

[ Szerkesztve ]

http://project-brian.blogspot.com/

(#164) N!GhTyka

N!GhTyka
(újonc)

Sziasztok! Ha van valakinek ilyen használtan eladó, kérlek szóljatok. :)

(#165) Mi5i

Mi5i
(tag)
LOGOUT blog

Nos, még 2 hónap és akkor 3 éve használom megelégedéssel jómagam is a monitort. :C

A napokban fordult meg a fejemben, hogy rákeressek - 2311H dolgait olvasgatva - erre a 75Hz-es dologra. Úgy néz ki ez a monitor is viszi, csak egy módosított .inf kell és megy is szépen. Akit esetleg érdekel, keressen rá erre. ;)

Battlefield 3: FMC - bővebben logout

(#166) fenergie84 válasza Mi5i (#165) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

:) Kösz a linket, nem is tudtam, h ehhez is van módolt driver :C

Dell U2311H :)

(#167) Mi5i válasza fenergie84 (#166) üzenetére

Mi5i
(tag)
LOGOUT blog

Mint látod nekem is lassan esett le :D Nincs mit, reméljük sokak benéznek még, azóta is szépen működik.

Battlefield 3: FMC - bővebben logout

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.