Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) Pilács válasza Quentin (#100) üzenetére

Pilács
(senior tag)

Na valami ilyet akartam hallani :D, nekem nem profi munkára kell,de azért örülnék, ha kalibrálással is de viszonylag színhelyes képet produkálna, valamint, ha mozgatom a fejem, és nem pont szemből nézem, akkor se lássak mást a monitoron, azaz ne törjenek be a színek stb. Itt a teszten erre nem panaszkodtak. Még annyi lenne a kérdésem, hogy ami színprofil itt van a tesztben az nagyjából mindegyik ilyen monitoron jól használható?

Nyugdíjas: Kecskeméten lakom, bár sajnos nem nagy országban élünk, mégis nem egyszerű eljutnom Pestre :)) Körbe nézek hát ha valahol itt is megtalálható ez a monitor, és megpróbálom megnézni működés közben. Nagyon klassz lenne, ha azt látnám amit szeretnék. Nagyon zavaró nekem, ez a szín elhajlás, ha nem szemből nézi az ember... Remélem ez már tényleg hozza azt amit elvánék, vagyis legalább majdnem olyan mint egy CRT :) A sima TN panelesek szóba sem jöhetnek sajnos.

Ajándék szesznek ne nézd a fokát!

(#102) Nyugdíjas válasza Pilács (#101) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Körbe nézek hát ha valahol itt is megtalálható ez a monitor

Nem akarlak elszomoritani,de még Budapesten sem nagyon lehet máshol megkapni ezt a monitort, nemhogy kipróbálni...
Hacsak nincsen nagy szerencséd, és van valakinek Kecskeméten belőle, és megengedi, hogy megkukkold. Boltban nem hiszem, hogy fogsz ilyet kapni, főleg nem ugy, hogy ki is próbálhatod.

ha mozgatom a fejem, és nem pont szemből nézem, akkor se lássak mást a monitoron

Erről itt szó sincsen. Max. a nagyobb méretű fekete felületeken fogsz némi magentásodást tapasztalni, ahogy az az IPS-eknél már megszokott.

Én csak beiktatnám azt a 2x1,5óra vonatozást/autózást valahogy a napirendbe.

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#103) Brekk válasza Pilács (#101) üzenetére

Brekk
(senior tag)

Szia!
Nyugdijassal dolgozunk egyutt az oazisban, mind2en kecskemetiek vagyunk amugy. :) A lenyeg, hogy en jovo heten vmelyik este hazaszaladok kecskemetre, szoval ha nagyon nem jarsz pest fele akkor el tudok magammal vinni egy 22" es dell-t megmutatni, es ha tetszik akkor akár maradhat is nálad. Kalibrálni is tudjuk a helyszinen. :K :R

Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

(#104) Quentin válasza Pilács (#101) üzenetére

Quentin
(fanatikus tag)

A színprofilokkal mint olyanokkal az a gond, hogy egy adott géphez vannak. Mivel én két gépen használom egy laptopon és egy asztalin amelyeknek erősen eltér a felépítése, így maradtam a gyári szűz monitornál semmi hókuszpókusz. Biztos lehetne szebb képet varázsolni rá, de akkor mindkét gépre külön kéne. Arra meg nincs x ezer forintom most. Amúgy Nyugdíjas jól mondja még Pesten is hiánycikk a monitor.

Dell 2209WA = Oázis

kb ez a helyzet. :)

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

(#105) Pilács válasza Brekk (#103) üzenetére

Pilács
(senior tag)

P.ü ment, köszi :C

(#106) Pilács válasza Brekk (#103) üzenetére

Pilács
(senior tag)

Ja oks látom, az ára rendben lenne, mennyi a kalibrálás?
Na és még 1 dolog, hogy ha nincs HDMI bemenet a monitoron, az csak akkor hátrány, ha pl ilynen szeretnék eszközt csatlakoztatni?

(#107) Nyugdíjas válasza Pilács (#106) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

A HDMI-nek kb. akkor van értelme, ha lenne hangszóró a monitoron, mivel annyiban különbözik a DVi-tól, hogy tud hangot is átvinni. Tehát ebben az esetben még max. akkor lenne értelme, ha mindenáron valami olyat akarsz rádugni, aminek HDMi kimenete van.
Sőt! Igazából akkor sem, mert HDMi-DVi kábellel bármit rá tudsz kötni (teszemazt XBox, mint én is teszem néha otthon, csak nyilván hang nincsen ebben az esetben).

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#108) Pilács válasza Nyugdíjas (#107) üzenetére

Pilács
(senior tag)

De gondolom a hangot is meg tudom varázsolni valahogyan nem?

(#109) Nyugdíjas válasza Pilács (#108) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Akkor vissza az elejére :D
Mi a cél? Mit szeretnél csinálni a monitorral amiért fontos neked a HDMi, és a hangátvitel? TV-nek szeretnéd használni? NIncsen hangfal, vagy egy erősítő a szobában, tehát csak az jöhet szóba ami esetleg a monitorba van épitve?
Nem igazán értem mire gondolsz...

[ Szerkesztve ]

(#110) Pilács válasza Nyugdíjas (#109) üzenetére

Pilács
(senior tag)

Ok, levágtam már :DDD Nem kell nekem HDMI hehe. Már csak az a kérdés, hogy mekkora hátrány egy 1680x1050 az 1920*1080 hoz képest, ha pl 1080p filmet akarok nézni rajta HD-ben? Gondolom csak az éles szeműeknek számít...

(#111) Nyugdíjas válasza Pilács (#110) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Úgyis abban állapodtatok meg, hogy kipróbálod. Majd küldök az Nberrel:D 720p-t, meg 1080p-t, aztán kipróbálod...

[ Szerkesztve ]

(#112) Brekk válasza Pilács (#110) üzenetére

Brekk
(senior tag)

Nem fogsz latni kulonbseget. Kiprobaltuk mar tobbszor is, mivel masnak is ez volt a kérése. :K

Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

(#113) VAN der BOSS

VAN der BOSS
(őstag)

Hi

Volna egy kis gondom no nem a monitorral hanem ma feltettem a legutóbbi uj nvidia drivet és azóta teljesen le le sötétedett a monitor és a szinek is elmentek teljesen probálgattam vissza állitani de nem sikerült,vissza tettem a régi drivert de már az sem segitett,viszont az az érdekes hogy addig nincs semmi gond amig bekapcsol a gép bejelenkezik a win bejön a desktop és utána azonnal elmegy minden valaki help?:)

//unrealnorth.com

(#114) VAN der BOSS válasza VAN der BOSS (#113) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

OK közbe megoldódott az nvidia driver-el volt a gond :))

//unrealnorth.com

(#115) zetecR

zetecR
(őstag)

Mivel 0 tapasztalatom van LCD monitorokkal kapcsolatban, remélem tudtok segíteni abban, hogy ennek a Del 2209WA monitornak és egy "régi" Samsung 244T-nek esetleg (245T-nek) a képe hogyan viszonyul egymáshoz?
Kb egy árban vannak, (mondjuk a Dell br.80000, az ÁFÁját vissza igénylem a Samu pedig nettó 75, mert magánszemélytől jön(ne)).

Ha grafikai munka szempontjából közelítjük meg, melyik jobb?

Aludni kell, anélkül meghalok.

(#116) old_artist válasza zetecR (#115) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ha teheted, akkor a samu 245T lenne a legjobb választásod grafikai munkára, de lehet, hogy ez a teszt segíthet majd a döntésedben! :K - és természetesen kalibrálva!

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#117) zetecR válasza old_artist (#116) üzenetére

zetecR
(őstag)

Köszi.
A szakártelem megnyugtat. ;)

Aludni kell, anélkül meghalok.

(#118) old_artist válasza zetecR (#117) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

:R
... esetleg a tapasztalat, mivel sok-sok monitor volt már a kezeim között!

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#119) Latitude

Latitude
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Egy gyors kérdés. Az interneten utána néztem a DVI csatlakozási szabványoknak, nagyjából tisztában is vagyok a dologgal, de egy kérdésemre nem találtam egyértelmű választ.
Tervezem egy DELL 2209WA monitor vásárlását. Ennek a monitornak DVI-D csatlakozása is van ehhez a gyártó ad kábelt. Nekem a számítógépben (Connect Ati Radeon 9550 128 mb) lévő videókártyának van DVI-I (Dual) kimenete. Ha a kettőt összekötöm egymással avval a kábellel amit a monitorhoz kapok, megfelelően fog működni a dolog, vagy kell vennem egy átalakítót, vagy másik kábelt?
Bocsánat a láma kérdésért, de jelenleg CRT-m van (illetve itt az irodában minden LCD monitor normál VGA kábellel van csak összekötve).

Köszönöm a válaszokat előre is.

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint egy hajótörés, de soha ne felejtsünk el énekelni a mentőcsónakban.

(#120) jones965 válasza Latitude (#119) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Működni fog a monitor, csak nem lesz a kártya miatt HDCP támogatás.
Egyébként itt egy kép a DVI formátumokról:

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#121) Latitude válasza jones965 (#120) üzenetére

Latitude
(lelkes újonc)

Köszönöm a választ!

Csak azt szerettem volna elkerülni, hogy hazaviszem a monitort és szomorúan konstatálom, amig valami kábel vagy egyéb kütyü megvásárlása nem történik addig nem tudom használni a monitort.

A HDCP ugyebár az intel által kifejlesztett másolás védelem amit HDTV jelek DVI és HDMI csatin történő lejátszására talált ki. Milyen konkrét hátrányom származhat ebből (a HDCP támogatás hiányából)?

Köszönet ismét a válaszokért.

Az élet olyan mint egy hajótörés, de soha ne felejtsünk el énekelni a mentőcsónakban.

(#122) Nyugdíjas válasza Latitude (#121) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

A HDCP ugyebár az intel által kifejlesztett másolás védelem amit HDTV jelek DVI és HDMI csatin történő lejátszására talált ki. Milyen konkrét hátrányom származhat ebből (a HDCP támogatás hiányából)?

Az ég világon semilyen :)

(#123) Latitude válasza Nyugdíjas (#122) üzenetére

Latitude
(lelkes újonc)

Köszönöm a választ. Ez nagyon megnyugtató. :C

(#124) Clarke

Clarke
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Valaki vásárolt már ettől a cégtől? Az ár nagyon kedvezőnek tűnik. Sajnos személyes átvételre nincsen lehetőség, egyelőre csak szállítanak. Tapasztalatok? Meg merjem rendelni?

[link]

(#125) Clarke

Clarke
(lelkes újonc)

Sajnos kamunak tűnik az előző kommentemben írt webshop és az ott található árak. Itt elég sok negatív vélemény olvasható:

[Vélemények]

Mindenesetre nagyon fura, hogy néhány napja 77-ért, amikor beírtam az előző kommentet már 71-ért, most meg 68-ért(bruttó!) kínálják az ominózus monitort. Nem is tudom... Jó lenne 1-2 pozitív tapasztalat.

(#126) Nyugdíjas válasza Clarke (#125) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Felhívtam őket. A 2209, és az u2410 terén is ugyanaz a helyzet.
Én konkrétan elmondom mivan :D
Be van nekik drótozva egy bizonyos nagyker árlistája szerintem akár még az is lehet, hogy rss feedben. Csontra ugyanannyiért van kint, mint ott meg lehet kapni. Aztán mikor odatelefonálsz elnézést kérnek, hogy kicsit drágább....
A patkányok :D

Hozzátenném, én nem biztos hogy igy akarnék pár ezrest (akár tizet) spórolni. Ezeket olvasva elég szomorú jövőkép, ha mondjuk garanciáli sügyintézés esetén majd szintén kinyomják a telefont :U Megéri azt a tizest is akár, hogy bemegy valahova az ember személyesen, megnézi, megtapogatja,és nyugodtan hazaviszi... szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#127) Clarke válasza Nyugdíjas (#126) üzenetére

Clarke
(lelkes újonc)

Amikor azt vettem észre, hogy olyan gyorsan csökkent a monitor ára, mint valami részvénynek, egyből gyanússá vált a dolog és ennek hatására kezdtem kutakodni utánuk az interneten. Így találtam meg azt nem éppen hízelgő véleménycsokrot. Az meg, hogy nem lehet személyesen átvenni csak hab a tortán. Nem vagyok egy bizalmatlan ember, de több tízezer forintos értéknél én is szeretem előbb megnézni, hogy mi van a dobozban.

(#128) fric1

fric1
(újonc)

Szerintetek melyik alkalmasabb fotózáshoz:

Dell 2209WA
NEC EA231WMi

Sokat olvastam róluk jót is rosszat is, tanácstalan vagyok. Elsősorban fotószerkesztéshez kellene (pályázatok miatt, ill. nyomtatáshoz).

(#129) Nyugdíjas válasza fric1 (#128) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ennél egy picit talán konkrétabban kellene belemenni a kérdésbe. :)
Mivel, mit fotózol pl.
De a legjobb lenne, ha el tudnál menni megnézni egymás mellett mindkettőt, valami saját anyaggal felszerelkezve, és ugy eldönteni. Ennél jobb megoldás nem hiszem hogy van. Sokkal jobban jársz, mintha véleményekre hagyatkozva kvázi vakon belefutsz valamelyikbe.

Szubjektiv nekem az NEC most a szivem csücske, talán azt ajánlanám.

(#130) fric1

fric1
(újonc)

Amire használnám:

korrekció RAW-ban
jpg-k készítése nyomtatáshoz

Szeretném, ha a színhelyes képet látnék a monitoron (fotópályázatoknál elengedhetetlen a megfelelő utómunka).

Hogy tudnék Adobe RGB színtérben dolgozni, ha a monitor csak sRGB-t tud?

A NEC megéri a + 30%-os árat?

(#131) Nyugdíjas válasza fric1 (#130) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Hogy tudnék Adobe RGB színtérben dolgozni, ha a monitor csak sRGB-t tud?
Sehogy :) Az némi plusz befektetést igényelne...

A NEC megéri a + 30%-os árat?
Szerintem igen,de mint emlitettem ha megtudod nézni, nézd meg őket egymás mellett.
Ami mellette szólhat:
Nagyobb munkafelület
Displayport (nativ 10bites meghajtás lehetősége)
KIcsit jobb panel
Mélyebb fekete

(#132) Kange

Kange
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Monitor vásárlás előtt állok. Mondhatni "hülye" Samsung fanatikus vagyok (TV-m, telefonom, DVD lejátszóm is), ezért egyből Samsung monitorokat nézegettem eddig, de mivel tudom, hogy a Samsung nem a legjobb márka(legalábbis bizonyos árkategóriáig), így bővítettem a lehetőségeket és egyből ezt a monitort ajánlották más fórumon.

Szinte egész nap gép előtt ülök, munka (web programozás) + feszültség levezetés is (játék) ide köt... :) Eddig egy HP f1904-t nyúztam, de már le szeretném cserélni. Szerintetek előre lépés lenne az előbb említett monitoromhoz képest? Szemkímélés és képminőséget tekintve?

Ugye az itt található teszt alapján számomra tökéletesen megfelel. Ha az a véleményetek, hogy nyugodtan lecserélhetem, akkor valamelyik nap megyek is az Oázis-ba... :)

Apropó, ott lehet a helyszínen is vásárolni/rendelni vagy csak az Interneten?

[ Szerkesztve ]

"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." - Albert Einstein.

(#133) Clarke válasza Kange (#132) üzenetére

Clarke
(lelkes újonc)

Szia!
Én speciel komolyabb tapasztalatról nem tudok beszámolni, mert én is még csak következő hónapban fogom megvenni, de annyit tudok, hogy lehet a helyszínen vásárolni, illetve kis is van rakva egy, amit kipróbálhatsz működés közben. Legalábbis 1-2 hete még így volt :)

(#134) mattew

mattew
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Szerintetek melyik monitor éri meg jobban?
DELL S2209W 180euró
SAMSUNG 2243SN 132euró

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanam hogy kicsi a kerítése.

(#135) Monya78

Monya78
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Tulajoktól kérdezném, hogy van ebben a monitorban Auto pivot? Tehát van e szenzor ami érzékeli a monitor forgatását és automatikusan fordítja a képet...?

Thx...

Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.

(#136) XeeN válasza Monya78 (#135) üzenetére

XeeN
(senior tag)

Nem. Nincs benne szenzor.

(#137) Dexter68 válasza Nyugdíjas (#131) üzenetére

Dexter68
(PH! addikt)

Ha már ketten is itt vagytok az Oázisból... az ezüstkávásra mennyit kell várni?
Legkésőbb jan. közepén vennék egy ilyet Tőletek.

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#138) Nyugdíjas válasza Dexter68 (#137) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Elvben akár pár nap alatt is meglehet. Abszolút attól függ össze tudjuk-e egyeztetni az aktuális fekete rendeléssel. Külön egyet is shippel a Dell, de azt el szokjk tökölni. De nem hiszem hogy egy hétnél több időt vesz igénybe bármi történjen is.

(#139) Dexter68 válasza Nyugdíjas (#138) üzenetére

Dexter68
(PH! addikt)

Szuper! Akkor hevesen várjuk, hogy bejöjjenek az erre szánt összegek :D

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#140) Dexter68 válasza Nyugdíjas (#138) üzenetére

Dexter68
(PH! addikt)

Mit tudunk a garanciális feltételekről?
A prémium pixelgarin kivül, ami dícséretes...

(#141) Nyugdíjas válasza Dexter68 (#140) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Normál, papiros DELL gari. Van valami konkrétum amire kiváncsi vagy?

(#142) Dexter68 válasza Nyugdíjas (#141) üzenetére

Dexter68
(PH! addikt)

Sem a gyári oldalon, sem nálatok nem látom, hogy hány év gari van rá.

(#143) Dexter68 válasza Dexter68 (#142) üzenetére

Dexter68
(PH! addikt)

Megtaláltam a cikkben: 3 év.

(#144) Nyugdíjas válasza Dexter68 (#142) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Jaaaa, persze. Szokásos 3 év gari.
Mondjuk van olyan nagyker ahonnan 4 évvel lehet elhozni. Hogy a plusz eg yévet hogy oldják meg...

[ Szerkesztve ]

(#145) Dexter68 válasza Nyugdíjas (#144) üzenetére

Dexter68
(PH! addikt)

Én azt sem bánom, ha 4 évvel kapom. De honnan fogjátok tudni, hogy én rendelek majd? :DDD :DDD

(#146) i are robot válasza Nyugdíjas (#144) üzenetére

i are robot
(senior tag)

Elvileg a DELL-nél lehet felárért hosszabb időre érvényes garit venni, de ezzel még csak külföldi hivatalos DELL webshopban találkoztam. Ezek szerint a nagykerek meg tudják oldani, legfeljebb itthon a pór nép szintjére már nem jut el a dolog…

[ Szerkesztve ]

Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html

(#147) Nyugdíjas válasza i are robot (#146) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ennél (sajnos) sokkal valószinübb, hogy a saját szakállukra gondolják Majd javitgatni őket a saját szervizükben abban a maradék egy évben.

(#148) Dexter68 válasza Nyugdíjas (#147) üzenetére

Dexter68
(PH! addikt)

Ha ez is olyan jól működik, mint a CTX-em, akkor simán bevállalhatják.

(#149) peter1950

peter1950
(újonc)

hibátlan, Oázisos pixel garival van egy eladó monitorom. Két hetes, full csomagolással, 4 év garival, max 10 óra üzemidővel pénzprobléma miatt SOS eladó. 0630 501 0445

(#150) peter1950 válasza peter1950 (#149) üzenetére

peter1950
(újonc)

siker... köszi a segítséget annak akit illet. :-)

(#151) Glomgold válasza peter1950 (#150) üzenetére

Glomgold
(újonc)

Igazán nincs mit.
Ez a monitor tényleg egy luxus-kategóriás termék.
És az, hogy ilyen gyorsan új gazdára lelt, talán minőségének egyik szintmérője is lehet.
Nem véletlenül ilyen kelendő, és ez - látva a képességeit - így van rendjén.
Aki teheti, feltétlenül nézzen meg egy ilyet élőben, működés közben...
Nem fog csalódni!

...néha ránézek az asztalomon és azon tűnődöm, hogy olyan jó hogy itt van,
hogy hozzám került.

Köszönöm.

(#152) KlezOne

KlezOne
(kvázi-tag)

Sziasztok.

Nagyon jó kis monitornak néz ki, csak nemtudom játékok alatt mennyire lenne jó, főleg a válaszidő ami visszatart ettöl a monitortól. 2-őt szeretnék egymás mellé rakni, még néztem többek között a Samsung p2450h-t igaz Tn+Film paneles, de 2ms válaszidő. Szerintetek nagy különbség van a 2 monitor között utánhuzásban?

Gigabyte X58A UD3R - Core i7 920 Mugen 3 - Corsair Dominator 3x2Gb - Corsair Tx750w - Gigabyte HD 5850 - Samsung F3 1Tb - WD Caviar Black 2Tb - Cm-690 - 2x Dell 2209wa -- PowerMac G5 Late 2005 --- Apple iPhone 4 32GB - Apple iPad 3G 64GB -

(#153) LonGleY válasza KlezOne (#152) üzenetére

LonGleY
(senior tag)

Az input latgtól én már jobban félek, miután az EIZO S2231W pl. használhatatlan játékra. Már win alatt is lehet érezni, hogy nem valami egzakt az egér irányítása és mindez a monitor input lagja miatt van. Engem is érdekelne, mivel egy ilyen 60-80 ezres monitort kéne vennem aktuálisan.

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#154) Mercutio_ válasza Nyugdíjas (#144) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Múlt héten hoztam tőletek egyet, kiszolgálás korrekt volt, a monitorról nem is beszélve! :C

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#155) Nyugdíjas válasza Mercutio_ (#154) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Az gut :D

(#156) Isee válasza Mercutio_ (#154) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Hozhatnál nekem is egyet :DDD

Amúgy az tetszik benne, hogy nincsen rajta semmi csicsa, olyannak néz ki amilyennek lennie kell, tudásban is ott van, és minden meglátszik az árban is :D

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#157) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

kár, hogy ez nem ledes

(#158) Nyugdíjas válasza Findzs (#157) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

ugyanmámé?

(#159) apuc

apuc
(senior tag)

Holnap megveszem 61.5k :DD

(#160) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Tegnap elkezdett pislákolni bekapcsolt állapotban az állapotjelző kék led, mondjuk most jó.

Ezen kívül tökéletes a monitor, már 1,5 éve használom :)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#161) arn

arn
(őstag)

van egy dell 2209 monitorom (2 eves lehet kb), es azt vettem eszre a mult heten, hogy a kozepen egy olyan folt van, mintha beleboritottam volna vizet, aztan az felszaradt volna es ilyen szep foltot hagyott. persze az elso gondolat az volt, hogy koszos a monitor kijelzo, de nem (amugy is tisztitom). mi a rosseb ez, javitjak? meg garos...

szurkes hatter elott latszodik inkabb.

http://project-brian.blogspot.com/

(#162) old_artist válasza arn (#161) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ha a kijelző védő rétegén van a "folt" (fekete kijelzőnél és oldalról látható), akkor kétséges a gariztatás, de ha a védő réteg között vagy mögött van a "folt", akkor gariztasd le, ha megvan a hivatalos Dell garancia (vagy jótállási) leveled! A hátsó oldalán van a cím (C-szervz), ahova beviheted! :K

(#163) arn válasza old_artist (#162) üzenetére

arn
(őstag)

nem az elejen van - probaltam letisztitani. hivatalos dell garis, majd felhivom oket... sajna dolgoznom kellene rajta, es nincs masik. [link]

[ Szerkesztve ]

http://project-brian.blogspot.com/

(#164) N!GhTyka

N!GhTyka
(újonc)

Sziasztok! Ha van valakinek ilyen használtan eladó, kérlek szóljatok. :)

(#165) Mi5i

Mi5i
(tag)
LOGOUT blog

Nos, még 2 hónap és akkor 3 éve használom megelégedéssel jómagam is a monitort. :C

A napokban fordult meg a fejemben, hogy rákeressek - 2311H dolgait olvasgatva - erre a 75Hz-es dologra. Úgy néz ki ez a monitor is viszi, csak egy módosított .inf kell és megy is szépen. Akit esetleg érdekel, keressen rá erre. ;)

Battlefield 3: FMC - bővebben logout

(#166) fenergie84 válasza Mi5i (#165) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

:) Kösz a linket, nem is tudtam, h ehhez is van módolt driver :C

Dell U2311H :)

(#167) Mi5i válasza fenergie84 (#166) üzenetére

Mi5i
(tag)
LOGOUT blog

Mint látod nekem is lassan esett le :D Nincs mit, reméljük sokak benéznek még, azóta is szépen működik.

Battlefield 3: FMC - bővebben logout

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.