Na valami ilyet akartam hallani
, nekem nem profi munkára kell,de azért örülnék, ha kalibrálással is de viszonylag színhelyes képet produkálna, valamint, ha mozgatom a fejem, és nem pont szemből nézem, akkor se lássak mást a monitoron, azaz ne törjenek be a színek stb. Itt a teszten erre nem panaszkodtak. Még annyi lenne a kérdésem, hogy ami színprofil itt van a tesztben az nagyjából mindegyik ilyen monitoron jól használható?
Nyugdíjas: Kecskeméten lakom, bár sajnos nem nagy országban élünk, mégis nem egyszerű eljutnom Pestre
Körbe nézek hát ha valahol itt is megtalálható ez a monitor, és megpróbálom megnézni működés közben. Nagyon klassz lenne, ha azt látnám amit szeretnék. Nagyon zavaró nekem, ez a szín elhajlás, ha nem szemből nézi az ember... Remélem ez már tényleg hozza azt amit elvánék, vagyis legalább majdnem olyan mint egy CRT
A sima TN panelesek szóba sem jöhetnek sajnos.
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!

Nem kell nekem HDMI hehe. Már csak az a kérdés, hogy mekkora hátrány egy 1680x1050 az 1920*1080 hoz képest, ha pl 1080p filmet akarok nézni rajta HD-ben? Gondolom csak az éles szeműeknek számít...

Megéri azt a tizest is akár, hogy bemegy valahova az ember személyesen, megnézi, megtapogatja,és nyugodtan hazaviszi... szerintem.