amit eddig én olvastam az alapján úgy tűnik, hogy a HD 3450 kettő szempontból előnyösebb
az egyik az hogy HD videók lejátszásánál az ATI sokkal többet segít be a procinak mint az Intel integrált megoldása, tehát elviekben kevesebb a fogyasztás HD videók lejátszása alatt. hogy ez bármennyire is számottevő-e, arról fogalmam sincs
video szerkesztésnél is jól jöhet, bár ilyesmiben nem nagyon vagyok otthon, nem tudom hogy az AVIVO szerkesztőprogiban is segít-e, vagy csak lejátszáskor
a másik hogy a HD 3450-en elfutkosnak újabb játékok is, bár itt nem a crysis-re gondolok hanem a rendesen optimalizáltakra, viszont az intel X4500 állítólag nem sok mindenre képes e téren. na persze ez nem csak játékokra van hatással, ha bármilyen 3D-s alkalmazást futtatsz, a HD 3450 klasszisokkal erősebb
viszont, a 4500as is lejátssza (most ez a szó két sz vagy csak egy?) a HD videókat, és ha nem játszol a laptopon akkor szerintem az Intel tökéletes
ez nem teljesen hiteles információ, de az eddigi olvasmányaimból úgy tűnik ilyesmi a helyzet, javítsatok ki ha tévedek
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.