95 euró egyáltalán nem sok érte.
Van rajta HDMI, stb ami még vonzóbbá teszi. 
[ Szerkesztve ]

95 euró egyáltalán nem sok érte.
Van rajta HDMI, stb ami még vonzóbbá teszi. 
[ Szerkesztve ]

Meg egy szép háttérkép 
[ Szerkesztve ]

Teljesen korrekt!

Csak azt mondja meg nekem valaki, hogy miért jó a HDMI KImenet a monitoron? Egy BEmenetet még megértenék 
Hege

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
ez egy kis fail volt
de nem gond... +2"-t kellene még rátenni meg fullhd felbontást és akkor 100-as árcímkével is úgy vinnék, mint a cukrot 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

95 eurós áron?Ugye ez nem elírás? 
.::www.megadanceradio.hu::.
Szép és jó dolog a HDMI de egy ilyen monitorra minek? Konzolokhoz? Mert géphez nem sok értelme van.

ez a 900 pixel magasság mennyire kényelmes a mindennapi munka során? filmekhez jó lehet, de pl nekem most egy 1680*1050es monitorom van és hiányozna az a 150 pixel. néha nem elég magas így sem a monitor és olyankor pivot módba fordítom.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes
Ez egy egész kellemes monitor, főleg ennyiért!

A 95 euró az remek.
A kérdés, hogy ha ideér, miért lesz min. 45-60k??

Nemrég múltak el azok az idők, amikor még 640 x 480 felbontásban dolgoztak 16 színnel.
Sajnos mire ideér nem lesz olyan kedvező az ára. :S Hogy miért? Mert a magunkfajta hülyéken - felhasználó - akar meggazdagodni az állam, (vám, ÁFA, egyéb adók) a nagykereskedő és a kiskereskedő is.
Echte egyanezzel találkoztam mikor a notimat vettem. (MSI PR210X-070) Kaptam árajánlatot 170.000 Ft-ra is, meg 210.000 Ft-ra. A konfig ugyanaz volt...
Üdv. V. Körte.
Ez elég korrekt ár egy Dell monitorért, HDMI-vel 
[ Szerkesztve ]
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
őszintén, nekem a régebbi formavilág jobban tetszett. bejövősek voltak azok a szögletes, masszív formák mint amilyen pl a dell 2408wfp.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Ezen én is elgondolkoztam...miért nem 1680*1050?
Egyébként ha itthon is ennyiért merik adni, akkor megvan a következő Dell monitorom...
A mostanin is 1440*900 van ez mondjuk nem lenne nagy lépés 
[ Szerkesztve ]

16:9-es képarány miatt. FullHD túl magas, HD Ready túl alacsony lenne.
[ Szerkesztve ]

Követelem vissza a normális felbontásokat
(vagy legalább valahogy szabványosítanák őket).
Az 1920X1200 meg lassan kihal mielőtt még tudnék venni egyet 
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Mindegy, a lényeg, hogy már tényleg nem lehet elmenni rajta, hogy melyik milyen képaránnyal rendelkezik 
Jó mondjuk ez csak legyen játékok amik torzítás nélkül induljanak...
[ Szerkesztve ]

biztos a nagyobbnak selejt paneleket nyírbálják meg picit és adják el, mint 4 magos amd-ből 3 magos

Igen és végül kiderül, hogy aktiválni lehet rajta egy Display portot, amin 1920*1200-as felbontás is műkszik 

Az 

akkor veszek belőle 10et

Csak? ![;]](/dl/s/v1.gif)

remélem nem 195 euró, mert akkor itthon is megállhat 30k környékén és az instant get.
(L) Atiradeonika (L)

Pedig szinte biztos, hogy de. Mármint hogy 195 ojró. 30 ezerért max. 19"-os 'noname' szutykokat lehet kapni, nem pedig 20"-os Dell-t
. Hiába TN panel, de ez a 95 euros ár (nyáron alig 22 ezer Ft lett volna külföldön!
) hülyeség. De azért a 195 euro-s se lenne olyan kétségbeejtő, mert az mostani áron is "csak" kb. 56 kHUF. Az már más kérdés, hogy mire ideérne, lenne az 65-70k is
.
Te is fiam, Bluetooth?