Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

95 euró egyáltalán nem sok érte.
Van rajta HDMI, stb ami még vonzóbbá teszi. :K

[ Szerkesztve ]

(#2) Croissant válasza -XadAnuX+ (#1) üzenetére

Croissant
(tag)

Meg egy szép háttérkép :K

[ Szerkesztve ]

(#3) P00By válasza -XadAnuX+ (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Teljesen korrekt!

(#4) Hege

Hege
(tag)

Csak azt mondja meg nekem valaki, hogy miért jó a HDMI KImenet a monitoron? Egy BEmenetet még megértenék :)

Hege

(#5) gombcomp válasza Hege (#4) üzenetére

gombcomp
(senior tag)

:K :C

"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

(#6) mephi666 válasza Hege (#4) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez egy kis fail volt :) de nem gond... +2"-t kellene még rátenni meg fullhd felbontást és akkor 100-as árcímkével is úgy vinnék, mint a cukrot :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

95 eurós áron?Ugye ez nem elírás? :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#8) Integra

Integra
(Jómunkásember)

csodás a felbontása.. :)

(#9) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép és jó dolog a HDMI de egy ilyen monitorra minek? Konzolokhoz? Mert géphez nem sok értelme van.

(#10) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

ez a 900 pixel magasság mennyire kényelmes a mindennapi munka során? filmekhez jó lehet, de pl nekem most egy 1680*1050es monitorom van és hiányozna az a 150 pixel. néha nem elég magas így sem a monitor és olyankor pivot módba fordítom.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#11) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez egy egész kellemes monitor, főleg ennyiért!

(#12) .Oldman.

.Oldman.
(tag)

A 95 euró az remek.

A kérdés, hogy ha ideér, miért lesz min. 45-60k??

(#13) vadkörte válasza waterman_ (#10) üzenetére

vadkörte
(fanatikus tag)

Nemrég múltak el azok az idők, amikor még 640 x 480 felbontásban dolgoztak 16 színnel.

Sajnos mire ideér nem lesz olyan kedvező az ára. :S Hogy miért? Mert a magunkfajta hülyéken - felhasználó - akar meggazdagodni az állam, (vám, ÁFA, egyéb adók) a nagykereskedő és a kiskereskedő is.
Echte egyanezzel találkoztam mikor a notimat vettem. (MSI PR210X-070) Kaptam árajánlatot 170.000 Ft-ra is, meg 210.000 Ft-ra. A konfig ugyanaz volt...

Üdv. V. Körte.

(#14) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez elég korrekt ár egy Dell monitorért, HDMI-vel :)

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

őszintén, nekem a régebbi formavilág jobban tetszett. bejövősek voltak azok a szögletes, masszív formák mint amilyen pl a dell 2408wfp.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#16) zed1983 válasza Integra (#8) üzenetére

zed1983
(őstag)

Ezen én is elgondolkoztam...miért nem 1680*1050?
Egyébként ha itthon is ennyiért merik adni, akkor megvan a következő Dell monitorom...
A mostanin is 1440*900 van ez mondjuk nem lenne nagy lépés :U

[ Szerkesztve ]

(#17) Dashes válasza zed1983 (#16) üzenetére

Dashes
(őstag)

16:9-es képarány miatt. FullHD túl magas, HD Ready túl alacsony lenne.

[ Szerkesztve ]

(#18) nobela

nobela
(tag)

Követelem vissza a normális felbontásokat :Y (vagy legalább valahogy szabványosítanák őket).

Az 1920X1200 meg lassan kihal mielőtt még tudnék venni egyet :O

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#19) zed1983 válasza Dashes (#17) üzenetére

zed1983
(őstag)

Mindegy, a lényeg, hogy már tényleg nem lehet elmenni rajta, hogy melyik milyen képaránnyal rendelkezik :U
Jó mondjuk ez csak legyen játékok amik torzítás nélkül induljanak...

[ Szerkesztve ]

(#20) Integra válasza zed1983 (#16) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

biztos a nagyobbnak selejt paneleket nyírbálják meg picit és adják el, mint 4 magos amd-ből 3 magos:)

(#21) zed1983 válasza Integra (#20) üzenetére

zed1983
(őstag)

Igen és végül kiderül, hogy aktiválni lehet rajta egy Display portot, amin 1920*1200-as felbontás is műkszik :U

(#22) -XadAnuX+ válasza Croissant (#2) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Az :K

(#23) Integra válasza zed1983 (#21) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

akkor veszek belőle 10et:D

(#24) -XadAnuX+ válasza Integra (#23) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Csak? ;]

(#25) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

remélem nem 195 euró, mert akkor itthon is megállhat 30k környékén és az instant get.

(L) Atiradeonika (L)

(#26) bteebi válasza X Factor (#25) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Pedig szinte biztos, hogy de. Mármint hogy 195 ojró. 30 ezerért max. 19"-os 'noname' szutykokat lehet kapni, nem pedig 20"-os Dell-t :U. Hiába TN panel, de ez a 95 euros ár (nyáron alig 22 ezer Ft lett volna külföldön! :Y :Y ) hülyeség. De azért a 195 euro-s se lenne olyan kétségbeejtő, mert az mostani áron is "csak" kb. 56 kHUF. Az már más kérdés, hogy mire ideérne, lenne az 65-70k is :(.

Te is fiam, Bluetooth?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.