Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Max. 6GiB RAM? Hm... tényleg csak játékgép. :DDD

(#2) Tibord

Tibord
(senior tag)
LOGOUT blog

:(

Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.

(#3) Depression válasza akosf (#1) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nelem is ez tűnt fel elsőnek.
De azért kellne, mert gyönyörű. Kár, hogy ilyenem sosem nem lesz.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#4) fsc válasza akosf (#1) üzenetére

fsc
(kvázi-tag)

Jövőre kijön a Vista Home Premium 64 bites verziója, ezzel megszűnik a 3,2 GB RAM-os korlát.
Állítólag lesz hozzá szoftver is.

(#5) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

2 TB tárhely.... hát én az össz 200gb-omat alig használom el.
Ami már nem kell törlöm. De ez én vagyok. :)

Boldog karácsonyt mindnekinek! :))

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#6) Lenry válasza fsc (#4) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mi az, hogy "állítólag lesz hozzá szoftver is"? [link]
milyen 3,2GB-s korlát? 4 giga az
meg mi az, hogy jövőre lesz csak 64es HP? idén is van. tavaly is volt

egyetlen mondatod sem volt, aminek köze lenne a valósághoz

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#7) Füge007

Füge007
(senior tag)

Jézuska odacsempészhetné a fám alá :D . Egy darabig meg lenne oldva a gépgondom. Ütős konfig, és a minőségére sem lehet panasz!

Füge

(#8) Thrawn válasza fsc (#4) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ööö, mi? :F
64 bites Vista eddig is volt :U

Different songs for different moods.

(#9) Depression válasza fsc (#4) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó volt az anyag, mi? :-)

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#10) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bejövős! :K
Ilyen házat még véletlenül sem tudnék sehol sem szerezni ugye? :F

Pedig szép nagyon:
[link]

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#11) core2 válasza Thrawn (#8) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Win 7-re gondolt :)

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#12) Thrawn válasza core2 (#11) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha arra gondolt, akkor is hülyeséget írt... :(

Different songs for different moods.

(#13) isgas

isgas
(újonc)

Karácsonykor mi lenne ha nem szapulnátok egymást ?
Az én fám alatt ilyen lesz ;) igaz úgy készült mint a peugeot 206-os az indiai reklámban. Elefáni körbe ülte :)
Szép darab az tuti! Szerintetek mennyi gazdag kisfiú kapja meg ajándékba aki még értékelni sem tudja és a fémkerekű medzsójával a ház oldalán gurigúzik ? :D

Boldog karácsonyt mindenkinek ! (még az okostojásoknak is) :)

[ Szerkesztve ]

(#14) cizoe válasza isgas (#13) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

"Karácsonykor mi lenne ha nem szapulnátok egymást ?"
A hülye karácsonykor is hülye. :U
Amúgy még nincs karácsony, csak holnap, szóval flame ON! ;]

A gép maga szép, de amennyiért ezeket fosztogatják... Egyáltalán jatékos gépbe van értelme az i7-nek? Szerintem még nem. Sőt... Akkor inkább yorkfield.

[ Szerkesztve ]

(#15) Illusion1010 válasza Enton (#10) üzenetére

Illusion1010
(fanatikus tag)

De, tudnál.

Pl. innen

De nem szabványos (illetve lehet hogy a szabvány BTX) lap van benne, ezért moddolni kell.

Trolling in the deep

(#16) Integra válasza luw2win (#5) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nahát, még ilyen is van?:))

(#17) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Ez a Dell XPS ház mennyire komoly :Y :C I'm lovin' it! :D

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#18) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én próbálgattam már ilyen XPS-eket, vagyis nem ilyeneket, Q6700 és 8800GTX volt bennük, de a ház állati volt. Meg a gép is tetszett, csak nagyon durván járatják benne a ventiket, hangos volt.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#19) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

hát ez elég gagyi. még oldala sincs... ;]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#20) |*HayHa*|

|*HayHa*|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek az árára is... Amilyen árakat ezek ki tudnak találni, 3* jobb pc-t össze lehet rakni belőle. Olyan 550-600k-ra tippelem..

#### I <3 Deutschland ####

(#21) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Nekem valamiért rögtön a starwars jutott eszembe... olyasmi a ház formája mintha a birodalmiaktól szalajtották volna.

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#22) X@b3e válasza |*HayHa*| (#20) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Már hiányoltam az ilyen, építő jellegű hsz-t :U

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#23) luw2win válasza Integra (#16) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Hogyne lenne, én nem gyüjtögetem az ezer éves cuccokat.
Megnéztem egy filmet akk törlés, ha nagyon jo akkor kiírom dvd-re.
Játék végigjátszom letörlöm, csak a multik vannak fenn.
SSD-d rendszer, többin meg az aktuális dolgok, igy még a 160gb meg a 32gb tárolókon még 70gb hely van összesen.

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#24) |*HayHa*| válasza X@b3e (#22) üzenetére

|*HayHa*|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát ezt úgy mondod mint ha nem lenne igazam. Az előző ilyen tesztekben is milyen brutális áraik vannak ezeknek a gyártóknak? Megint mi jön le ebből a normális embereknek? Pénz pénz pénz.. Vérpistike meg elolvassa a tesztet, és megy sírni a maminak hogy neki ilyen kell. A mami meg kőgazdag, és hogy az user ne sírjon szalad is a legközelebbi DELL boltba.

[ Szerkesztve ]

(#25) cizoe válasza |*HayHa*| (#24) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

És karácsony másnapján kezdődik a sírás, hogy laggol a GTA IV a konfigon. ;]

(#26) Tomate válasza |*HayHa*| (#24) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valamiből nekik is meg kell élni. :) Ha mindenki nagyon okos lenne nem élnének ezek a projektek....

(#27) Gave válasza |*HayHa*| (#24) üzenetére

Gave
(senior tag)

Szemely szerint azert nem vennek kesz konfigot mert szeretem buheralni , osszerakni magam. :D Tehat ha vki ezt megteszi helyettem akkor csak megfoszt az elmenytol , :) nyilvan penzt nem is fizetnek erte.

Ellenpelda: Egy jol kereso uzletember akinek kv szunetben is 8 mobilja csorog egyszerre valoszinuleg nem arra fogja a mareknyi szabadidejet felhasznalni ,hogy a koloknek konfigot epitsen megha meg is tudna csinalni.

A tobblet ar pedig nyilvan a munkadijak , profit mellett abbol is adodik ,hogy ameg vki alkatreszenkent veszi a gepet kap mondjuk 1,2,3 ev garit vegyesen , ha vesz egy ilyen konfiguraciot arra meg alapbol kap mondjuk 3-4evet, sot legtobb esetben boviteni is tudja ,ha hosszutavra venne gepet.

(#28) |*HayHa*| válasza Gave (#27) üzenetére

|*HayHa*|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen igen :) Igaz:) Azért se vennék én se ilyet, mert nem én raknám össze.. Szeretem buherálni a gépet ;)

Teljesen eggyet értek veled. A vérpistike apukája nem ér rá összerakni, ezért vesz 2-300 ezer forintal drágább gépet.. Jó órabére lehet neki, mert kb nekem 15 perc összerakni bekapcsolásra készen egy gépet..

(azért egy ilyen gépen nem laggolna a GTAIV:D)

(#26) Tomate: Szóval szerinted a DELL a hülyékre alapoz? Mert szerintem ha így nézzük, akkor igen. Ugyanis normális épeszű ember nem vesz.

[ Szerkesztve ]

(#29) v.tom válasza Lenry (#6) üzenetére

v.tom
(őstag)

Ő, a linkelt hsz-edben található, "minden hardverhez létezik driver" kijelentés, nem igazán állja meg a helyét. Jelenleg azért még sok hardverhez nem készítettek vista 64-bites drivert. Példa.
De egyébiránt teljesen igaz, hogy más téren semmilyen hátrányba nem fog ütközni az, aki 64 bitet akar alkalmazni.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#30) Keldor papa válasza v.tom (#29) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Amihez máig nincs Vista driver, ahhoz már a jövőben se lesz.

(#31) |*HayHa*| válasza v.tom (#29) üzenetére

|*HayHa*|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pl apám HP Scanneréhez sincs még a mai napig Vista alá Driver..

(#32) v.tom válasza Keldor papa (#30) üzenetére

v.tom
(őstag)

Szerintem is így van sajnos. Azért gázos, hogy pont a Pinnacle nem képes összerakni egy épkézláb 64 bites drivert. :(

Jah, de a legnagyobb poén: Azokhoz a hardverekhez sem adott ki még 64-es drivert, amelyek már bőven a vista megjelenése után jöttek ki.

[ Szerkesztve ]

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#33) dy_nmq válasza |*HayHa*| (#31) üzenetére

dy_nmq
(fanatikus tag)

ez most nem az xp vs. vista kérdés.... a 64bitröl meg annyit hogy kár hogy nem csak az van már....

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#34) Integra válasza luw2win (#23) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ilyen az amikor valakinek van türelme meg kedve dvd-t írni.
nekem nincsen.
bedugok plusz egy hhd-t oszt csókoltam. :)

(#35) Lenry válasza v.tom (#29) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"minden forgalomban lévő hardverhez van 64 bites driver"

a 7 éves SB Live! hangkártyámhoz nekem sincs, de nem is várhatjuk el.
ami meg új, és mégse ír hozzá a gyártója, az szimplán lustaság, és szégyelljék magukat.

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#36) TESCO-Zsömle válasza Illusion1010 (#15) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az XPS 730-as szabványos ATX, a régebbiek (700, 710, 720) BTX-esek. Azokból van is egy pár fent a neten. Nekem is kéne ilyen kuckó, de 730-ast sehol sem árulnak. Majd pár év múlva, mikor mindenki az akkori Dell házra gizdul... :O

sz: Ja, és EVGA lap van benne...

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#37) Lenry válasza TESCO-Zsömle (#36) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

miért jó ez, hogy minden fejjel lefelé van? :F

ahogy nézem ez a BTX is szimplán balkezes ATX

[ Szerkesztve ]

(#38) TESCO-Zsömle válasza Lenry (#37) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Először is egyszerűbb volt a hátlapi panelt kicserélni, mint újratervezni az egész házat, másrészt így alulra kerül a processzor. Ez azért jó, mert az előlapon általában alul van hely szellőzőnyílásnak és felül van a maghjtók helye. A BTX szabvány (többek közt) ezt a hibát (is) korrigálja, ám ők nem a házat, hanem az alaplapot szabták át a hűtés érdekében.

Kis szemléltető, az ATX és a BTX közti fő különbségekre: Ház, Alaplap

ATX 2.2 szabványleírás
BTX 1.0 szabványleírás

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#39) Enton válasza TESCO-Zsömle (#38) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így gors átfutás után sem sok eltérést tapasztaltam a két szabvány közt, de ha lenne egy ilyen XPS-em ami BTX-es akkor gyorsan összevetném a én kis ATX-emmel. ;]
Egy alaposabb szemrevételezés és összehasonlígatás után biztos leesne, hogy mit, hogy és hogy mit miért csináltak ugy ahogy.

Szóval ez a 730x akkor elvileg már nem BTX-es hanem simán forgatott ATX lenne?

Ja meg boldog karit! :C

(#40) Enton válasza Enton (#39) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na az én 730-as XPS-em ennyi lenne Dell-ék szerint:

Starting Price $5,019
Instant Savings $550
---------------------------------------------------
Subtotal $4,469

De szívesen elfogadnám a mai nap alkalmából is! ;]

Ja meg boldog karit! :C

(#41) TESCO-Zsömle válasza Enton (#39) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Legfontosabb szempont a hűtés optimalizálása volt. Semmi több.

Ahogy mondod. És nem is a Dell saját tervezésű alaplapja megy bele. hanem egy OEM.

(#42) hackeeeee válasza Thrawn (#12) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sztem arra gondolt, hogy a Home Premium-ból is lesz 64bites. Mert 64bites rendszerből csak Ultimate van nem? :U

De jó lenne, ha tényleg jönne a Home Premiumból 64bites, és mégha lehetne használni a 32bites liszenszel :DDD

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#43) akosf válasza hackeeeee (#42) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vista Home Premiumból most is van 64 bites ( max. 16 GiB RAM )...

szerk.: Sőt Business-ből is van 64 bites ( max. 128GiB RAM ).

[ Szerkesztve ]

(#44) Lenry válasza hackeeeee (#42) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

minden Vistából van 64 bites (kivéve a starter vagy milyen, de azt errefelé nem árulják)

(#45) ígyvanferi válasza |*HayHa*| (#24) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Hagyjuk már ezt a primitív szöveget. Nem a "vérpistikék" tehetnek róla, hogy azok. Te is születhettél volna olyan családba, ahol egy szavadba kerül, és megkapod ezt, vagy akár melyik hasonló gépet. És akkor egy szavad sem lenne itt. Röhej...

[ Szerkesztve ]

(#46) hackeeeee válasza Lenry (#44) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én úgy tudtam, hogy csak végülis Ultimate-ből van 64bit. De akkor tévedtem :)

(#47) hunfatal válasza hackeeeee (#42) üzenetére

hunfatal
(PH! nagyúr)

Minden Vistaból van 64 bites, és igen, lehet használni 32bites kulcsal is, tudomásom szerint (aki notihoz 32bitest kapott, csak rendelnie kellett az MStől 64bites telepítőkészletet).

Boldog karácsonyt minden fórumozónak :)

(#48) hackeeeee válasza hunfatal (#47) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

És akkor elvileg ez OEM Liszensz kulccsal működik? Ha van eredeti OEM Home Premiumom, 32bites, akkor elvileg ahhoz a kulcshoz kérhetek 64bites, ugyanilyen Home Premiumot? :U

(#49) Enton válasza TESCO-Zsömle (#41) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen megerősítésed nagyon jól jön. Tehát ha én veszek egy ilyet minden gari és egyébb support solgáltatás nélkül akkor simán tudom használni a házat "sima" ATX-es lappal és táppal. Ez megnyugtató számomra! :R

(#50) core2 válasza Thrawn (#12) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

tényleg... :B :U

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.