Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ringman

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

:C

csak legyen dokkolható, matt kijelzős, opcionálisan 1600x900-as felbontású.

hülyékkel nem tárgyalunk

(#2) audi100td

audi100td
(PH! nagyúr)

Kár a szigetes billentyűzetért, de ennyi pénzért korrektnek tűnik. :)

(#3) orbano válasza audi100td (#2) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

de ez nem szigetes bill...

A vér nem válik VAZZE!™

(#4) lujó55 válasza Ringman (#1) üzenetére

lujó55
(őstag)

+1
Nekem is ezek a döntő érvek, nem érdekel a vastagság, meg a csillogás

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#5) maláj

maláj
(őstag)

jónak tűnik :K

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#6) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Szép TP, kíváncsi vagyok a majdani processzorára...

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#7) rudi válasza orbano (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De sokkal közelebb van a ThinkPad Edge széria és az X1 megoldásához, mint a klasszikus T/X/W modellekéhez - sajnos.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#8) audi100td válasza orbano (#3) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

(#9) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na és ez az extra vékony ház hogyan fog megbírkózni a külön vga által termelt hővel?
Vagy csak valami low-end vga kerül majd az integrált mellé?

Azonban vga nélkül is tetszik a formaterv

True Success is Blonde

(#10) kiskaktusz válasza Ste (#9) üzenetére

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

A business class gépeknél rendre rendben van a hűtés :)

(#11) stifi

stifi
(senior tag)

ezen a két képen nagyon szép ez a gép, de sajnos láttam róla szemből is képet, és elment tőle a kedvem :(
szigetes edge billentyűzet és gombok nélküli touchpad (ami végülis nem baj, mert mindig kikapcsolom és csiklóval irányítok) -> sajnos ezzel a billentyűzettel bármennyire is szeretnék nem tudok megbarátkozni, pedig megfordult már pár a kezemben de mégsem...

viszont becsukva, hátulról az egyik legszebb notebook, és a tudása is rendben (a portok is, bár én hátul jobban szeretem) - régen nem értettem hogyan zsúfolják be a t420s-be az nvidia kártyát optikai meghajtóval, erre még tovább vékonyítják és a dedikált vga megmarad, nekem ne mondja senki hogy a lenovo nem az innováció egyik atyja :)

szerk: stilisztikai hibák javítva

[ Szerkesztve ]

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#12) kiskaktusz válasza stifi (#11) üzenetére

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

És milyen érzés csiklóval irányítani a gépet? Inkább tedd arrébb a gépet... ;]

(#13) Jhonny06 válasza orbano (#3) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pedig ez az..

What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

(#14) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Lehetne alap az 1TB HDD notikban vagy 256 GB SSD alternatívaként 2012-ben. :C
@ audi100td Csak hangosan álmodoztam. :B

Samsung Wave GT-8500

[ Szerkesztve ]

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#15) audi100td válasza stifi (#11) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Ebben többnyire egyetértek, magamnak T420s-t választanék (illetve annak utódját), de szépre sikerült a T430u az biztos. :)

pusszycat: bizonyára mindenki számára megfizethető lenne, főleg a merevlemez- és gazdasági válság közepette :U

[ Szerkesztve ]

(#16) kiskaktusz válasza pusszycat (#14) üzenetére

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Sosem értettem, hogy alaki miért a notiján akarja tárolni az életét... Ha nem lenne drága a winyó az áradások miatt, akkor sem érteném... Most meg végképp...

[ Szerkesztve ]

(#17) pusszycat válasza kiskaktusz (#16) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Ebben az évben nagy valószínűséggel kijönnek a 2-3 TB 2.5 HDD akkor az 1 TB terjedhetne, tehát lehetne alap konfig a hely az meg mindig kell. :)

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#18) zed1983

zed1983
(őstag)

Na ez jól néz ki legalább!
Matt kijelzővel nem kéne tovább keresgélni!

(#19) Parci válasza orbano (#3) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

de, az, pedig már reménykedtem, hogy megvan a t400s majdani utódja, de nem. már a t420s is gázos, méginkább szélesvásznú, márpedig én olyan elfajzott barom vagyok, hogy tv-n nézem a filmeket, a gépen inkább dolgozom/olvasok, ami ugye web, ami ugye inkább hosszú mint széles. :W

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#20) audi100td válasza Parci (#19) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Sajnos már 16:9-es az összes TP, ennél már csak rosszabb lehet...

(#21) orbano válasza Parci (#19) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

és mibe raknak ultranavot, ha egy thinkpadba nem? :F komolyan fényes lesz ennek is a kijelzője? tönkre fogják tenni a brandet ezek a barmok...

A vér nem válik VAZZE!™

(#22) rudi válasza Parci (#19) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezeknek a caroknak az árán veszek a hét minden napjára egy X60s-t, mindegyikbe SSD-t és hello :DDD

(#23) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon szép, bevállalnám!

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#24) Parci válasza rudi (#22) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

megint hülyülnek a gyártók. a mai technikával kellene csinálniuk egy vékony, könnyű, jó aksis 13,3 és 14,1"-os, 4:3 képarányú thinkpadet a régi billentyűzettel. ez a szigetes buziság a csíkvékony szélesvásznú kijelzővel rossz vicc.

t410s a játék vége, úgy tűnik :(

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#25) sutszi

sutszi
(senior tag)

Tegnap már lestem nagyokat ezeken a most bejelentett Lenovo-kon...
Ráadásul ez most elvileg a rendes T szériában fog megjelenni...
Előre félek. Már csak pár nap és CES...nagyon remélem, hogy a T430/530...stb nem kap ilyen takony billentyűzetet meg fényes kijelzőt.

(#26) Alchemist válasza Parci (#24) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Kimondtad a lényeget, erről van szó.
Nem kellene mindenáron kétes értékű trendeket követni.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#27) kiskaktusz válasza Parci (#24) üzenetére

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Ha kinyírják tényleg a TP életérzést nem tudom mennyire fognak életben maradni... Ha céges notiról van szó valahol, elég sok embernek a ThinkPad jut eszébe..

(#28) sutszi válasza Parci (#19) üzenetére

sutszi
(senior tag)

Mondjuk ha 1440x900-ról tudsz váltani T420s-re. Opció az 1600x900. Igaz így helyben marad a függőlegest nézve. Kérdés mi a váltás oka...kevés a sebesség? a felbontás?

(#29) orbano válasza sutszi (#28) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

én már a sebesség miatt váltanék, de nincs mire... :(

A vér nem válik VAZZE!™

(#30) rudi válasza kiskaktusz (#27) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Éppen emiatt nem lesz merszük kinyírni. Onnan, hogy leteszik a régi billentyűzetet és a tisztességes vastagságú házat kb. el vannak veszve, szerintem ezt maguk is tudják. Szerintem inkább csak arról van szó, hogy az X1-nek akarnak nagytestvért, de meg akarják lovagolni a kalsszikus T széria hírnevét. Állandóan ezt csinálja a Lenovo, az IBM-től megvett nevet akarja pénzesíteni, de eddig még nem igazán jött össze neki, az L/SL széria és az Edge széria sem sikerült igazán. Pedig nem csak majmok vannak annál a cégnél, ez látszik az S260, U300s, U400 gépeiken.

(#31) sutszi válasza orbano (#29) üzenetére

sutszi
(senior tag)

Akkor lapa fórumtárs véleményét tolmácsolnám. Szerinte X200s-ről az X200s-re fog váltani...és ezt másoknak is ajánlja :DDD

Mi az amit nem találsz meg X200 óta egyik típusban sem?

(#32) kiskaktusz válasza rudi (#30) üzenetére

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon remélem, hogy nem fogják kinyírni. Bár nincs szükségem business class notira, de jó olvasni a teszteket és jó tudni, hogy ha egyszer szükségem lesz ilyenre, akkor van minőségi üzleti noteszgép...

A barátnőm ősrégi thinkpa r40-e is még mindig olyan kiváló gép... Igaz, a CPU és a memória behatárolja a felhasználási szokásaim, de, ha visszaveszek a megnyitott lapok számából és a flashes oldalak számából is visszaveszek, fürge még a mai napig :) Az összeszerelési minősége meg eléggé alázza az én consumer noteszem :))

(#33) jbush válasza Parci (#19) üzenetére

jbush
(kvázi-tag)

Üdv!

Ezzel nem értek egyet. Én munkára használom főként a gépem - tervezek, közben megy egy böngésző vagy szövegszerkesztő, és elképesztően jó dolog, hogy két ablakot a 16:10-es (nem 16:9-es csík!) kijelzőn egymás mellé tudok tenni. Nagyon jó tud lenni, amikor a tervezőablak nyitva, de valami nem jut eszembe, és egyszerűen mellé nyitom az adott alkatrész adatlapját is, és egyszerre látom a kettőt. Persze ennek legalább 1680x1050-es felbontásnál van értelme, de inkább 1920x1200-nál. Mióta utóbbi felbontású gépem van, azóta még az 1440x900 ami elviselhető számomra, ezalatt meg már csak játékok vannak. Szerintem.
A régi T42p-mben is 1400x1050-es kijelző volt, (azt a gépet nagyon imádtam, a mai napig vágyom egy T400-ra vagy 410-re, esetleg egy T500-ra) de már ott is éreztem, hogy nem jó a 4:3 nekem.

(#34) Parci válasza jbush (#33) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

akkor te szerencsés vagy. én weben tevékenykedem, és az 1600x900-as felbontás konkrétan szomorú egy 1400x1050-höz képest. 1600x1200 lenne a mai pixelekkel. nyammm!

(#35) Blindmouse válasza Parci (#34) üzenetére

Blindmouse
(tag)
LOGOUT blog

Én nyertem az 1680x1050-el(R500) :)) . Nem is értem miért próbálkoznak kisebb kijelzőkkel, az ilyen 738 pixeles szartokat akkor sem vennék ha ingyen adnák.

Átléptétek az ingerküszöböm.

(#36) jbush válasza Parci (#34) üzenetére

jbush
(kvázi-tag)

Igen, nekem ez így pont praktikus. Nem is használok böngészőt teljes képernyőn szinte soha. Viszont Neked, aki evvel foglalkozik, tényleg jól jönne egy szép nagyfelbontású 4:3-as gép. Több Haverom is panaszkodott rá; volt olyan gép is, amit átalakítottam kétcsatornás LVDS-esre, hogy bele tudjam tenni az UXGA kijelzőt, de a 4:3 képarány már eleve predesztinálja a processzorgenerációt; legalábbis én újabb gépekben nemigen láttam :(

(#37) Harigata

Harigata
(kvázi-tag)

Instant get! (csak a trend kedvéért)
De a viccet félretéve: azt a szigetes billentyűzetet lefelejthetnék már. Miért kell minden valamirevaló notebookot elcseszni egy ilyen klaviatúrával, mikor a régi design sokkal jobb?

Részeg Maraton társasjáték eladó ===> http://hardverapro.hu/apro/reszegedj_okosan_tarsasjatek/hsz_1-50.html

(#38) aDM|RaL^ válasza Ringman (#1) üzenetére

aDM|RaL^
(őstag)

Szevasztok.
Én mocskosul elvagyok a lassan 4,5 éves x61emmel. :D

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#39) audi100td válasza aDM|RaL^ (#38) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

simán jó lesz az még pár évig, főleg ha raksz bele SSD-t :)

(#40) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

A VGA pontos típusáról se sokat árultak el.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#41) Dr. Akula válasza Parci (#24) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Nekem speciel jobban tetszik a szélesvászon mint a 4:3 kocka, én inkább az ins-del-home 6-os blokkot hiányolom, meg legyen benne rolcage, 9 cellás aksi, (U)LV proci. És csakis SSD, bár azt utólag is rakhatok bele, csak felesleges kifizetni a drága vinyóárakat, ha úgyse kell.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#42) Dr. Akula válasza Dr. Akula (#41) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

És persze csakis matt kijelző.

(#30) rudi:
Naná, kínai gagyival nem is fog soha sikerülni. Csak ezt nem képesek felismerni mert ők is kínaiak.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#43) Ste válasza aDM|RaL^ (#38) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1, nálam X60s dübörög már kb 3éve (nemrég kapott SSD upgrade-et és nagyon jót tett)

True Success is Blonde

(#44) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Glossy kijező, szigetes bill., ez inkább egy edge...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#45) Terminus_

Terminus_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szép, meg kívánatos ez a vékony design, de amikor a mostani gépemet vettem, akkor sokat gondolkoztam a T420s-en és az akkuidő egyértelműen eldöntötte, hogy a T420 az én gépem. Persze ez szubjektív, mert van akinek ez nem számít és inkább megy a tömegre meg a vékonyságra. Gondolom, ez a gép sem lesz egy akku király.

A szigetes billentyűzettel meg elmennek a francba. Egyébként meg lehet azért mutogatják a megjelenés előtt fél évvel, hogy szondáztassák a népet, menniyre jönne be nekik az új T szériánál a szigetes megoldás. Én köszönöm, de nem kérem. Az aktuális modellekben levő bill. nálam visz mindent.

Btw. szerintem nem kell félni az 1600x900-tól, meg lehet szokni. No, meg sok választási lehetőség úgysincsen. :)

Nem notebook, ThinkPad. :)

(#46) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

jó darabnak látszik. :K

üdv.

(#47) Dr. Akula válasza Terminus_ (#45) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Az X sorozat pont erre való, kicsi (12") és mehet bele a 9 cellás akku is.

(#48) Shadowfax válasza ^Clown (#44) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Közben kiderült, hogy matt képernyős lesz. [link]

www.eladomakonyvem.hu

(#49) zz top

zz top
(lelkes újonc)

Szigetes bilivel még nem volt dolgom, de az tény hogy a másik (hagyományos) ThinkPad billentyűzetet nagyon jól ismerem, és az tényleg nagyon jó.
De valahogy ezeken a Lenovo álltal gyártott TP-ken mindig elrontanak valamit. Ott van az új Ultra Bay mechanizmus, két ujjal kell feszegetni, némelyik TP-n pedig a wireless hardveres switchet nem bírod elmozdítani, mivel a pöcök egyszerűen nem áll ki eléggé, csak a körmöd végével vagy valami hegyes tárggyal tudod. A szoftverekről nem is beszélve, a windows7 alá írt ThinkVantage power manager halál lassú, néha be is hal, ahogy a többi Fn gombbal vezérelt funkció is néha.
Szóval van itt még min javítani, de szerintem egyébként a ThinkPad meg még mindig ezerszer jobb mint bármelyik másik fajta notebook, beleértve a félig elfogyasztott gyümölcs márkájúakat is.

(#50) mepet válasza zz top (#49) üzenetére

mepet
(fanatikus tag)

"Félig elfogyasztott gyümölcs", ez haláli jó szöveg! :DD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.