csak legyen dokkolható, matt kijelzős, opcionálisan 1600x900-as felbontású.
hülyékkel nem tárgyalunk

csak legyen dokkolható, matt kijelzős, opcionálisan 1600x900-as felbontású.
hülyékkel nem tárgyalunk

Kár a szigetes billentyűzetért, de ennyi pénzért korrektnek tűnik. 

de ez nem szigetes bill...
A vér nem válik VAZZE!™

+1
Nekem is ezek a döntő érvek, nem érdekel a vastagság, meg a csillogás
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

jónak tűnik 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???
(#6) kiskaktusz
Szép TP, kíváncsi vagyok a majdani processzorára...
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.
De sokkal közelebb van a ThinkPad Edge széria és az X1 megoldásához, mint a klasszikus T/X/W modellekéhez - sajnos.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Na és ez az extra vékony ház hogyan fog megbírkózni a külön vga által termelt hővel?
Vagy csak valami low-end vga kerül majd az integrált mellé?
Azonban vga nélkül is tetszik a formaterv
True Success is Blonde
A business class gépeknél rendre rendben van a hűtés 

ezen a két képen nagyon szép ez a gép, de sajnos láttam róla szemből is képet, és elment tőle a kedvem 
szigetes edge billentyűzet és gombok nélküli touchpad (ami végülis nem baj, mert mindig kikapcsolom és csiklóval irányítok) -> sajnos ezzel a billentyűzettel bármennyire is szeretnék nem tudok megbarátkozni, pedig megfordult már pár a kezemben de mégsem...
viszont becsukva, hátulról az egyik legszebb notebook, és a tudása is rendben (a portok is, bár én hátul jobban szeretem) - régen nem értettem hogyan zsúfolják be a t420s-be az nvidia kártyát optikai meghajtóval, erre még tovább vékonyítják és a dedikált vga megmarad, nekem ne mondja senki hogy a lenovo nem az innováció egyik atyja 
szerk: stilisztikai hibák javítva
[ Szerkesztve ]
Nincs időm kedvesnek lenni...
És milyen érzés csiklóval irányítani a gépet? Inkább tedd arrébb a gépet... ![;]](/dl/s/v1.gif)
pedig ez az..
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

Lehetne alap az 1TB HDD notikban vagy 256 GB SSD alternatívaként 2012-ben. 
@ audi100td Csak hangosan álmodoztam. 
Samsung Wave GT-8500
[ Szerkesztve ]
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

Ebben többnyire egyetértek, magamnak T420s-t választanék (illetve annak utódját), de szépre sikerült a T430u az biztos. 
pusszycat: bizonyára mindenki számára megfizethető lenne, főleg a merevlemez- és gazdasági válság közepette 
[ Szerkesztve ]
Sosem értettem, hogy alaki miért a notiján akarja tárolni az életét... Ha nem lenne drága a winyó az áradások miatt, akkor sem érteném... Most meg végképp...
[ Szerkesztve ]

Ebben az évben nagy valószínűséggel kijönnek a 2-3 TB 2.5 HDD akkor az 1 TB terjedhetne, tehát lehetne alap konfig a hely az meg mindig kell. 
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

Na ez jól néz ki legalább!
Matt kijelzővel nem kéne tovább keresgélni!
de, az, pedig már reménykedtem, hogy megvan a t400s majdani utódja, de nem. már a t420s is gázos, méginkább szélesvásznú, márpedig én olyan elfajzott barom vagyok, hogy tv-n nézem a filmeket, a gépen inkább dolgozom/olvasok, ami ugye web, ami ugye inkább hosszú mint széles. 
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Sajnos már 16:9-es az összes TP, ennél már csak rosszabb lehet...

és mibe raknak ultranavot, ha egy thinkpadba nem?
komolyan fényes lesz ennek is a kijelzője? tönkre fogják tenni a brandet ezek a barmok...
A vér nem válik VAZZE!™
Ezeknek a caroknak az árán veszek a hét minden napjára egy X60s-t, mindegyikbe SSD-t és hello 
Nagyon szép, bevállalnám!
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
megint hülyülnek a gyártók. a mai technikával kellene csinálniuk egy vékony, könnyű, jó aksis 13,3 és 14,1"-os, 4:3 képarányú thinkpadet a régi billentyűzettel. ez a szigetes buziság a csíkvékony szélesvásznú kijelzővel rossz vicc.
t410s a játék vége, úgy tűnik 
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Tegnap már lestem nagyokat ezeken a most bejelentett Lenovo-kon...
Ráadásul ez most elvileg a rendes T szériában fog megjelenni...
Előre félek. Már csak pár nap és CES...nagyon remélem, hogy a T430/530...stb nem kap ilyen takony billentyűzetet meg fényes kijelzőt.

Kimondtad a lényeget, erről van szó.
Nem kellene mindenáron kétes értékű trendeket követni.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
Ha kinyírják tényleg a TP életérzést nem tudom mennyire fognak életben maradni... Ha céges notiról van szó valahol, elég sok embernek a ThinkPad jut eszébe..

Mondjuk ha 1440x900-ról tudsz váltani T420s-re. Opció az 1600x900. Igaz így helyben marad a függőlegest nézve. Kérdés mi a váltás oka...kevés a sebesség? a felbontás?

én már a sebesség miatt váltanék, de nincs mire... 
A vér nem válik VAZZE!™
Éppen emiatt nem lesz merszük kinyírni. Onnan, hogy leteszik a régi billentyűzetet és a tisztességes vastagságú házat kb. el vannak veszve, szerintem ezt maguk is tudják. Szerintem inkább csak arról van szó, hogy az X1-nek akarnak nagytestvért, de meg akarják lovagolni a kalsszikus T széria hírnevét. Állandóan ezt csinálja a Lenovo, az IBM-től megvett nevet akarja pénzesíteni, de eddig még nem igazán jött össze neki, az L/SL széria és az Edge széria sem sikerült igazán. Pedig nem csak majmok vannak annál a cégnél, ez látszik az S260, U300s, U400 gépeiken.

Akkor lapa fórumtárs véleményét tolmácsolnám. Szerinte X200s-ről az X200s-re fog váltani...és ezt másoknak is ajánlja 
Mi az amit nem találsz meg X200 óta egyik típusban sem?
Nagyon remélem, hogy nem fogják kinyírni. Bár nincs szükségem business class notira, de jó olvasni a teszteket és jó tudni, hogy ha egyszer szükségem lesz ilyenre, akkor van minőségi üzleti noteszgép...
A barátnőm ősrégi thinkpa r40-e is még mindig olyan kiváló gép... Igaz, a CPU és a memória behatárolja a felhasználási szokásaim, de, ha visszaveszek a megnyitott lapok számából és a flashes oldalak számából is visszaveszek, fürge még a mai napig
Az összeszerelési minősége meg eléggé alázza az én consumer noteszem 

Üdv!
Ezzel nem értek egyet. Én munkára használom főként a gépem - tervezek, közben megy egy böngésző vagy szövegszerkesztő, és elképesztően jó dolog, hogy két ablakot a 16:10-es (nem 16:9-es csík!) kijelzőn egymás mellé tudok tenni. Nagyon jó tud lenni, amikor a tervezőablak nyitva, de valami nem jut eszembe, és egyszerűen mellé nyitom az adott alkatrész adatlapját is, és egyszerre látom a kettőt. Persze ennek legalább 1680x1050-es felbontásnál van értelme, de inkább 1920x1200-nál. Mióta utóbbi felbontású gépem van, azóta még az 1440x900 ami elviselhető számomra, ezalatt meg már csak játékok vannak. Szerintem.
A régi T42p-mben is 1400x1050-es kijelző volt, (azt a gépet nagyon imádtam, a mai napig vágyom egy T400-ra vagy 410-re, esetleg egy T500-ra) de már ott is éreztem, hogy nem jó a 4:3 nekem.
akkor te szerencsés vagy. én weben tevékenykedem, és az 1600x900-as felbontás konkrétan szomorú egy 1400x1050-höz képest. 1600x1200 lenne a mai pixelekkel. nyammm!
Én nyertem az 1680x1050-el(R500)
. Nem is értem miért próbálkoznak kisebb kijelzőkkel, az ilyen 738 pixeles szartokat akkor sem vennék ha ingyen adnák.
Átléptétek az ingerküszöböm.

Igen, nekem ez így pont praktikus. Nem is használok böngészőt teljes képernyőn szinte soha. Viszont Neked, aki evvel foglalkozik, tényleg jól jönne egy szép nagyfelbontású 4:3-as gép. Több Haverom is panaszkodott rá; volt olyan gép is, amit átalakítottam kétcsatornás LVDS-esre, hogy bele tudjam tenni az UXGA kijelzőt, de a 4:3 képarány már eleve predesztinálja a processzorgenerációt; legalábbis én újabb gépekben nemigen láttam 

Instant get! (csak a trend kedvéért)
De a viccet félretéve: azt a szigetes billentyűzetet lefelejthetnék már. Miért kell minden valamirevaló notebookot elcseszni egy ilyen klaviatúrával, mikor a régi design sokkal jobb?
Részeg Maraton társasjáték eladó ===> http://hardverapro.hu/apro/reszegedj_okosan_tarsasjatek/hsz_1-50.html

Szevasztok.
Én mocskosul elvagyok a lassan 4,5 éves x61emmel. 
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

simán jó lesz az még pár évig, főleg ha raksz bele SSD-t 
A VGA pontos típusáról se sokat árultak el.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Nekem speciel jobban tetszik a szélesvászon mint a 4:3 kocka, én inkább az ins-del-home 6-os blokkot hiányolom, meg legyen benne rolcage, 9 cellás aksi, (U)LV proci. És csakis SSD, bár azt utólag is rakhatok bele, csak felesleges kifizetni a drága vinyóárakat, ha úgyse kell.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

És persze csakis matt kijelző.
(#30) rudi:
Naná, kínai gagyival nem is fog soha sikerülni. Csak ezt nem képesek felismerni mert ők is kínaiak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
+1, nálam X60s dübörög már kb 3éve (nemrég kapott SSD upgrade-et és nagyon jót tett)
True Success is Blonde
Glossy kijező, szigetes bill., ez inkább egy edge...
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Szép, meg kívánatos ez a vékony design, de amikor a mostani gépemet vettem, akkor sokat gondolkoztam a T420s-en és az akkuidő egyértelműen eldöntötte, hogy a T420 az én gépem. Persze ez szubjektív, mert van akinek ez nem számít és inkább megy a tömegre meg a vékonyságra. Gondolom, ez a gép sem lesz egy akku király.
A szigetes billentyűzettel meg elmennek a francba. Egyébként meg lehet azért mutogatják a megjelenés előtt fél évvel, hogy szondáztassák a népet, menniyre jönne be nekik az új T szériánál a szigetes megoldás. Én köszönöm, de nem kérem. Az aktuális modellekben levő bill. nálam visz mindent.
Btw. szerintem nem kell félni az 1600x900-tól, meg lehet szokni. No, meg sok választási lehetőség úgysincsen. 
Nem notebook, ThinkPad. :)

jó darabnak látszik. 
üdv.

Az X sorozat pont erre való, kicsi (12") és mehet bele a 9 cellás akku is.

Közben kiderült, hogy matt képernyős lesz. [link]
www.eladomakonyvem.hu

Szigetes bilivel még nem volt dolgom, de az tény hogy a másik (hagyományos) ThinkPad billentyűzetet nagyon jól ismerem, és az tényleg nagyon jó.
De valahogy ezeken a Lenovo álltal gyártott TP-ken mindig elrontanak valamit. Ott van az új Ultra Bay mechanizmus, két ujjal kell feszegetni, némelyik TP-n pedig a wireless hardveres switchet nem bírod elmozdítani, mivel a pöcök egyszerűen nem áll ki eléggé, csak a körmöd végével vagy valami hegyes tárggyal tudod. A szoftverekről nem is beszélve, a windows7 alá írt ThinkVantage power manager halál lassú, néha be is hal, ahogy a többi Fn gombbal vezérelt funkció is néha.
Szóval van itt még min javítani, de szerintem egyébként a ThinkPad meg még mindig ezerszer jobb mint bármelyik másik fajta notebook, beleértve a félig elfogyasztott gyümölcs márkájúakat is.