Már látom ahogy az sms-nyelvezet után kifejlődik a gamepad is. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Már látom ahogy az sms-nyelvezet után kifejlődik a gamepad is. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Lehet,hogy rosszmájú vagyok,de kicsit Nekem egy gyorsan összedobott PS Home verzióra emlékeztet a dolog
Nehogy már a Sony-nak legyen előbb ilyen "közösségi szoftvere"
Persze a Home "kicsit" komolyabb lesz,de ugye az MS jelszava: MINDENT KIADNI A KONKURENCIA ELŐTT!!!! LEGYEN AZ AKÁRMILYEN!!!! Lásd. :X360-kazánház
![;]](/dl/s/v1.gif)
i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Azért mert a sony "jól megfontoltan" eltolta egy évvel a beharangozás után a ps3 megjelenését, rohadjon meg az xbox.... 
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
Szvsz a chatszobák 3D-sítése sem fogja megváltani a világot. Egyébként is, ha a bögyös Crissy16 Veér Pistike hangján szólal majd meg, és emiatt egy tucat tizenévest pszichológushoz kell vinni, az kinek lesz jó? 
"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

konzolon lehet a neten nyomulni mert ha van rajta net akkor én arra következetek hogy lehetne...

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"
Persze, hogy lehet.
Az Xbox live nagyon korrekt, kiforott rendszer, de a PS3 tulajok sem panaszkodnak.

Régi konzolokon is lehetett , pl ps2 és xbox , de a next gen gonzolokon még előtérbe került az internet és a multiplayer . Sőt Ps3 linuxot is lehet telepiteni.
Ps3 Fan .