ha hozzám vágnának ilyeneket, lehet hogy nem dobnám vissza! 
azért 2200 mhz már nem rossz.

[ Szerkesztve ]
ha hozzám vágnának ilyeneket, lehet hogy nem dobnám vissza! 
azért 2200 mhz már nem rossz.

[ Szerkesztve ]

ha belegondolsz hogy annak idején ilyen 3 ghz-eket ígérgettek a DDR3-ra, akkor ez elég soványka... 
A vér nem válik VAZZE!™
ami késik, nem múlik
jó uton haladunk 
az más kérdés, hogy minek kell ekora sávszél? ![;]](/dl/s/v1.gif)
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

De van ennek értelme? Nem az a jobb ha egy optimális sebesség mellett minél alacsonyabb az időzítés?

Kb melyik az a terület ahol ilyen sebességű ramok kellenek? Mondjuk játékoknál okozna akkora sebességnövekedést, mint amennyibe kerül?
Nem inkább egy jobb CPU + GPU + SSD számít? Eddig legalábbis nekem nemsokat számított a ram sebesség, max a mérete.
Úgy tapasztaltam több leírásból is, hogy nem nagyon lehet megérezni a különbséget 1066 DDR2 és 1600 DDR3 között. Persze így megéri, hogy már egyenlő árban vannak
De javítsatok ki ha tévednék!
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!
(#6) Overlocker
Kingston is tudja a 2200Mhz-et ha nagyon akarja
Szintén alapfesz közel 1,66v-67v..
Kár hogy a lap elfogy alatta e felett..
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Ennyi!

Szerintem de. Ha az időzítést nem tudják lejjebb tuszkolni, megpróbálják az frekvencia emeléssel kompenzálni. Vagy nem jól tudom? Nehogy itt még félreinformáljam a fórumozókat. 
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Minnél nagyobb sebesség, minnél alacsonyabb időzítés mellett..mindig ez a legfontosabb. Persze valahol meg kell találni az ideális balance-ot..
A mostani Core i5/7 architektúráknál a sávszélesség miatt minnél magasabb órajel kell, többet ér, mint az alacsonyabb időzítés..
Ebből következik az is, hogy mostanság az elpida és samsung chippek uralkodnak a piacon és nem a micron.
[ Szerkesztve ]
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Én a 2600 Mhz-es ramokat várom már a P55-höz. Ahogy látom szép lassan azért csak meglesz az.

persze hogy nem számít, mert nem így készítik a programokat. de ha lenne 10x gyorsabb ram, lenne olyan program, ami ki is használná.
ne feledd, hogy a szoftvereket továbbra is a hardverekre írják, így mindig előbb kell kijönnie a jobb hardvernek és utána a szoftvernek, ami kihasználja. evlgére senki sem akar olyan szoftvert értékesíteni, ami nem fut a potenciális vevők gépén...
A vér nem válik VAZZE!™
evlgére senki sem akar olyan szoftvert értékesíteni, ami nem fut a potenciális vevők gépén...
Aztán azért mégiscsak sikerül...lásd némelyik játék...
primus inter pares
Lásd Crysis 
ejj hol vannak a régí szép idők cl2.5.
Azért erre a CL 7-10-10-28-ra kiváncsi lennék 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

De gondolom TRI chan nem fog jönni vagy igen?
Mert néztem a G.Skill oldalán és ami 2133 felett van abból már nem nagyon találtam TRI csomagot.
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Nem tudom, sajnos nem vagyok a Gskill-el kapcsolatban..
Amúgy a Kingstonjaim Tri-channel kit-esek eredetileg 2000 CL9. 

Az 1600-as Kingston memóknak azért az a 9-9-9-27 időzítés 1.65 volt mellett hát...
Vagy a késleltetés nagy vagy a feszültség.
CSS (Hun)Bloodkiller
Ez már fél éve ott tengődik az A-Data honlapján. Ha jól tudom, az A-Data micron-t használ, és ennek az időzítéseit tessék megnénni, szóval akkor meg kimagasló eredmény
Tehát így CL8 és 2,2Ghz nem csúf. Szerintem
De utánanéztem - egyenlőre nem alaposan - hogy hol lehetne szerezni, mert érdekelne, hogy mijazára, de nem nagyon találtam még...
A-Datát a népnek, na! Nettó (hasraüt)155 ezeré 
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."
ezt már régebben nézegettem, nagyon tetszik az A-Data
kár hogy nem nagyon kapni itthon
DDR2-eset Extremeből, még régebben itt vettem a PH-n újakat
Nekem is azok szaladnak a mai napig. Már ha valamelyik másik alkatrész el nem fossa magát... De nekem is nagyon tetszenek. Csak gondolom csúnyán megkérik az árát. Ez a G.Skill sem az olcsó kategória 

szerintem játékokban egy régi jó adata vitesta 600-as DDR elkenné az összes ilyen DDR3-as sz*rt... 
A vér nem válik VAZZE!™
Nem mondta senki hogy nem
Nagybátyám még mindig DDR1-es tuning RAM-okkal tolja, 2x1giga, és nem mondhatni, hogy le lenne maradva. Ugyanazokat a játékokat ő is gyönyörűen játssza, amiket én. Én pedig majdnem ugyanazt produkálom, mint DDR3-al. Szóval. "Limes, x tart a 0-hoz" ergó DDR3 tart a DDR1-hez. Pont 
[ Szerkesztve ]
háát, azért ezeket nem 
DDR600 CL2,5: 1000/300 = 3,33 -> 8,325ns ciklusidő
DDR3-2200 CL7: 1000/1100 = 1,00 -> 6,36ns ciklusidő
A sávszélességről már ne is beszéljünk. Ez a 2200MHz/CL7 büntet. Persze a Kingston féle 1600/CL9 nem nagy cucc...sőt.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."