Szerintem a beépített akku elhagyása egyértelműen visszalépés (megkockáztatom, költségcsökkentés).
Cserelhetetlen, robbano akkus ipodok miatt az EU kotelezove tette, hogy csak olyan termeket termeket lehet forgalomba hozni, amiben a hibas/selejt akku hazilag cserelheto, hogy ne kelljen az egesz kutyut kidobni. (elektronikus hulladek veszelyesnek szamit!)
A régi li-ionos akksikkal sosem volt gond (megjelenése óta használok MX1000-est és Revót is
Netes forumokon volt egy szeria MX1000, aminek 1-2 honapon belul tonkrement az akkuja, illetve az MX Revobol kisproroltak az akkura forrasztott 3 labu csatit, emiatt nem mindig erintkezik a rugos erintkezokkel, erre is van boven panasz. (bar ez utobbi fejjel lefele asztalhozcsapassal konnyen orvosolhato.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

), erre mikor akartam, akkor egyszerűen sehol nem kaptam, vagy drágább volt, mint a Performance MX, aztán úgy voltam vele, hogy akkor inkább már ez, elvégre újabb is.. Kényelmesnek ez is kényelmes, a Revo is azért jött be nagyon, de azt a görgőt ténylegleg nem értem, miért kellett elhagyni, annak az egy darab zoom gombnak ott sok értelme van, meg alul egy alkalmazásváltó gomb. Dehát ez van..