Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) nyunyu válasza kisakos (#88) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Szerintem a beépített akku elhagyása egyértelműen visszalépés (megkockáztatom, költségcsökkentés).

Cserelhetetlen, robbano akkus ipodok miatt az EU kotelezove tette, hogy csak olyan termeket termeket lehet forgalomba hozni, amiben a hibas/selejt akku hazilag cserelheto, hogy ne kelljen az egesz kutyut kidobni. (elektronikus hulladek veszelyesnek szamit!)

A régi li-ionos akksikkal sosem volt gond (megjelenése óta használok MX1000-est és Revót is

Netes forumokon volt egy szeria MX1000, aminek 1-2 honapon belul tonkrement az akkuja, illetve az MX Revobol kisproroltak az akkura forrasztott 3 labu csatit, emiatt nem mindig erintkezik a rugos erintkezokkel, erre is van boven panasz. (bar ez utobbi fejjel lefele asztalhozcsapassal konnyen orvosolhato.)

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#102) The Bachelor

The Bachelor
(tag)

Volt szerencsém az MX Revolutionhez, amit egyszerűen képtelen voltam megszokni... ez az Logitech Performance Mouse MX nagyon hasonlit az MXR-re, tehát ilyet sose vennék, viszont a másik egér: logitech anywhere mx már jobban elnyerte a tetszésemet :)

There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.

(#103) kovacsroli

kovacsroli
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép írás, egyetlen ronda dolog benne az ár :Y

"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa

(#104) Isee válasza kovacsroli (#103) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Valóban, de hát a minőséget/egyediséget meg kell fizetni :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#105) Immy válasza psybu (#93) üzenetére

Immy
(senior tag)

Üdv

Az enyém gyorsan visszatér standby-ból. Egy hetet nálam kibír, pedig én is nyúzom elég rendesen a koliban.

Nekem nagyon bejön habár kellett 1hét míg teljesen megszoktam. Tényleg sok 20ezer egy egérér, de remélem 5évig kibírja.

Mail!

(#106) direwolf válasza TeeJay (#98) üzenetére

direwolf
(senior tag)

Az MX1100-ból 2 fajta létezik, az egyikbe 2 AA elem/akku megy (szárazelemet adnak hozzá), és nincs az orrán mikrousb töltőcsati, a másikba egy megy, és van töltőcsatija (1db Sanyo Eneloop akkut adnak hozzá)
Utóbbi jár a Cordless Desktop Wave Pro-hoz, és nekem ilyen van. Ezzel az egy szál akkuval megy el 2 hónapot.
Érdekesség még, hogy nem jelzi vissza az akku állapotát, míg a 2 akkus változat igen :F

There's no replacement for displacement

(#107) TeeJay válasza direwolf (#106) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

köszi
az nekem mindegy mi van benne mert így is úgy is AA akkut raknék bele
az sem lényeg 1 vagy 2 fér-e bele vagy hogy tölthető-e mert van két akkutöltőm is otthon
nekem csak az a lényeg hogy egyik boltban láttam 7ezerért és OEM jelzés volt oda írva
azt mondták az csak annyiban különbözik a dobozostól hogy csak az egér van benne a vevővel semmi sallang. nekem tökéletes lesz, dobok bele egy AA akkut és csókolom :R

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#108) dani3l válasza TeeJay (#107) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Azért azt is vedd figyelembe, hogy míg a dobozosra kapsz 3-5 év garit (nemtudom pontosan mennyi..), addig egy zacsis OEM-re jó esetleb egy évet, vagy inkább felet.. Legalábbis a legtöbb terméknél így van. Nem csak azért OEM, mert zacskóban van.. Erre azért jobb, ha rákérdezel, ahol veszed.

[ Szerkesztve ]

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#109) dqdb válasza direwolf (#106) üzenetére

dqdb
(őstag)

A tölthető verzió elvileg MX1100R néven fut, a két AA elemes pedig MX1100 néven.

A dobozos MX1100 tartalmazza az egeret, a vevőt, 2 db elemet, CD-t és némi dokumentációt. Én 1 évvel ezelőtt 3 év garanciát kaptam rá.

Nekem két akkumulátoros verzió van, ami visszajelzi a töltöttséget, de ez szinte semmit sem ér. A gyári elemeket használva az első hét eltelte után több mint 2 hónapon keresztül kaptam a low battery figyelmeztetéseket (ezalatt a SetPoint végig 1 napot jósolt hátralevő időnek :) ), mire tényleg lemerült az elem. Az ezután beüzemelt tölthető akkumulátorokkal előbb veszem észre a kurzor mozgásán (tipikus tünet: függőlegesen alig akar elmozdulni), hogy hamarosan le fog merülni, minthogy az üzenetet kiírná.

**** COMMODORE 64 BASIC V2 **** 64K RAM SYSTEM    38911 BASIC BYTES FREE

(#110) Neovenator válasza The Bachelor (#102) üzenetére

Neovenator
(fanatikus tag)

Mi volt rajta megszokhatatlan?

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#111) desigo

desigo
(tag)

MX revot örömmel használom évek óta.

Kár,hogy az utódján kevesebb a programozható gomb.
Pont azért szeretem az revot mert jól testre szabható.
Mondjuk kíváncsi leszek ha tönkremegy az aksi benne akkor milyet faragok bele...

(#112) k. válasza desigo (#111) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Na ezaz nálam is. Az oldalsó görgő elhagyásáért jár egy nagy dádá. Nemhiszem hogy nagy dolog lett volna odatenni. Rarktak helyette egy zoom gombot. Kössz.. :(((
Nembaj van fejlődés ittis aminek én örülök csak pont az ami miatt elgondolkodnék rajta az hiányzik. Bár csak fél éves a mostani revom(az előzőt negyed év után cserélték) azért örültem volna ha van miröl álmodozni. Igy megmarad az én jót vettem tudat.

DANSZ!!

(#113) dani3l válasza k. (#112) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Az a gőrgő elég idegegesítő, hogy nincs rajta. Mondjuk nekem nem volt revom, de már egy éve terveztem megvenni ( :D ), erre mikor akartam, akkor egyszerűen sehol nem kaptam, vagy drágább volt, mint a Performance MX, aztán úgy voltam vele, hogy akkor inkább már ez, elvégre újabb is.. Kényelmesnek ez is kényelmes, a Revo is azért jött be nagyon, de azt a görgőt ténylegleg nem értem, miért kellett elhagyni, annak az egy darab zoom gombnak ott sok értelme van, meg alul egy alkalmazásváltó gomb. Dehát ez van..

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#114) k. válasza dani3l (#113) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen nagy érvágás. A mostani notimon nincs sok dedikált gomb az fn akrmi kombót meg nem szeretem. Ezen a kedvenc extra dolgom az oldalsó görgő. Simán hallkitom, hangositom,némitom le a zenét. Állat nagyon. Na ezt nem tudja az új. Ha új notim lesz akkor lehet hogy nem lenne baj sőt valószínüleg olyat veszek mellé-lévén ez a noti a szülőkhöz kerül és az egér is megy hozzájuk akkormár- egy ilyet de nemtudom. Az is nagyon gázos hogy nincs dokkoló amibe beletehetem és föltölthetem.20ks egér és annyira luxus érzés mikor beleteszem és tölti. Érzi az ember azt a pénzt amit kiadott érte. Itt mivan? Kiszurják egy sima kábellel a szemem. Oké megy üvegen de akkor miért nem megy mocsárban? Elvégre az is extrém....
Szóval azt hiányolom ami igazán luxussá tenné számomra ezt az egeret. Valjuk be 27 ezer forint sok pénz erre semmi olyat nem látok-kényelmesek az olcsobb logi egerek is szóval ez nem plussz- ami megadná az embernek azt a bizonyos plusszt. Se extra gombok se dokkoló se semmi. 2006ban ment még most miért nem?....

DANSZ!!

(#115) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Egyértelmű, hogy nagyobb testvére után az Anywhere Mouse MX kicsinek, laposnak, kényelmetlennek tűnik.

Egyértelmű hogy nem. Nekem van mind a kettő, és tökéletesen kényelmes az Anywhere is.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#116) Dr. Akula válasza M@trixfan (#28) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

A régebbiek is. G7, MX Revo is tökéletesen alkalmas. Madzagosat nem is vennék, ifegesítő hogy mindig rángatni kell az asztal szélébe beakadó, egeret visszahúzó madzagot. Ha meg ráteszel vmi sólyt, akkor meg visszafele tolja a súly és egér közti rész. Csak a wireless a megoldás.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#117) $p@rr0w válasza Dr. Akula (#116) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Nekem a találékonyság a megoldás: egy ruhadarabot teszel a vezeték alá, ráhajtod, és tökéletes "vezető" ami mindig annyit enged oda-vissza amennyire húzod az egeret, és stabilan tartja a vezetéket.

Ja és nekem kb. 2 éve így van a mx518 úgyhogy kipróbált dolgot írtam le.

[ Szerkesztve ]

(#118) canniball

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

rudi!
"Most először kaptunk a hüvelykujjunk alá is egy gombot..."
Már az MX1100-ban is van/volt.

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#119) nyunyu válasza canniball (#118) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Plane, hogy a thumb button a 97-02 kozotti L MouseMan-okon az eger aljan volt, MX500/700/900-nal cserelodott csak le az elore/hatra gombra, ami az akkori MS IME 3.0-hoz hasonloan felulre kerult.

MouseMan+/MouseMan Wheel:

MouseMan Optical/iFeel MouseMan:

MouseMan Dual Optical:

[ Szerkesztve ]

(#120) Dr. Akula válasza $p@rr0w (#117) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ez gányolás, nem megoldás. Főleg ha az ágyból is akarom használni.

(#121) balu72

balu72
(tag)

Nagyon szép ez az egér csak az ára :F

(#122) FanatiK

FanatiK
(lelkes újonc)

Szerintem nem éri meg :(

┌── *Egy Ember jellemét a cselekedetei határozzák meg!! ──┐ └───────────────────────────────────────────────────┘

(#123) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Nagyon drága ennyiért. :F

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#124) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Tetszik ez a Logitech Performance Mouse MX egér, csak az elején nem tetszik a mini USB csatlakozó. De az ára miatt nem sokan fogják megvenni.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#125) pokey

pokey
(újonc)

Tényleg rohadtul drága. :((

De ennyi pénzért elvárható lenne, hogy adjanak hozzá dokkolót, és 5 év garanciát.

Szerintem 10 ezer lenne érte a reális ár.
Ha lemegy annyira, akkor must have.

(#126) pokey

pokey
(újonc)

Megnéztem az Ebay-en 18 dollár garancia és tartozékok nélkül.

(#127) nyunyu válasza pokey (#126) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Mukodik is? :DDD

(#128) pokey válasza nyunyu (#127) üzenetére

pokey
(újonc)

Hát az már csak a Fortunán múlik. :D
De egyébként több ezer értékeléses Power Seller, így gondolom, hogy nem hazudik.
Valaki rendeljen egyet, és mondja el a tapasztalatait! Ha jó, akkor én is rendelek.. :)

(#129) nyunyu válasza pokey (#128) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Hogy mekkora voluman vagy, hogy meg 18$-ert is mas f*szaval verned a csalant.

(#130) Protoss válasza Duree (#35) üzenetére

Protoss
(senior tag)

Tegyük ide bátran a SteelS és a Razor márkát is, ott még gyakran a minőség sincs meg.

Ne glettelj, a vakolás jobb

(#131) raverke

raverke
(újonc)

Sziasztok!

Az Anywhere Mouse MX-el kapcsolatban fontos kérdésem lenne:

A középső(görgő) gomb használható-e gombként(pl. oldal megnyitása új lapon) vagy csak a görgőt lehet vele szabályozni?

(#132) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

nem sokáig bárja sajnos az aksi, aki dolgozik vele annak 2 hét után tuti lemerül, ami rohadt idegesítő, mert a régi logitech egerem a notebbokhoz amiótam egvettem a hagyományos duracel elemekvannak benne már lassan egy éve, szóval hello ennyi pénzért ennyit bír egy töltéssel, kicsit zavar, a fogása sem a legjobb, a régi A4-tech X7es egértől nincs jobb, a vevő egységet is a gépház elejébe kellet beszurnom, mert az asztal altt a gép hátoljában a sok kábeltől 2 métere már zavarba jött, nem is reagált, de inkább az aksi a zavarobb

amugy klassz egér, érezni a minőséget, mégha csak a második lett jó, mert az első hibás volt, de 3 nap alatt szónélkül kicserélték a saturnban

nah peace

-=The digital artist of the darkside=-

(#133) n0_gAboR válasza Pixelmaster (#132) üzenetére

n0_gAboR
(őstag)
LOGOUT blog

2-3 hetet bir valoban,viszont ha lemerul munka kozben radughatod kabelre, es 1-2 ora alatt feltolti. Egyaltalan nem zavaro.

[ Szerkesztve ]

(#134) icecave válasza Pixelmaster (#132) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én dolgozom vele (3ds max, photoshop, mudbox), meg a szabadidőm jó részét is gép előtt töltöm (tehát napi 16 órát gép előtt ülök kb), és egy hét alatt simán lemerül az egér...

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#135) Akee

Akee
(lelkes újonc)

Nah, szóval ma hozta meg a futár a Performance MX-et és azt kell, hogy mondjam, hogy az MX Revolutionhoz képest kevésbé jól kezelhető.

A Revo sajnos bemondta az unalmast már másodjára, ugyanis nem töltődik. Anno szettben vettem billentyűzettel, és nagyon meg voltam vele elégedve. A vásárlástól számított két évvel később kezdődtek a töltési problémák, és lévén hogy garanciális volt az egész szettet cserélték. Most a csere-egér szintén bemondta az unalmast, szóval a garancia utolsó napjaiban ismét kértem a cserét.
Mivel a billentyűzet jó volt és tetszett a Performance, megkérdeztem a supportot, hogy mi lenne, ha ezúttal nem az egész MX szettet cserélnék, hanem csak küldjenek egy új Performance változatot.
(Azt azért hozzá kell tennem, hogy a Logitech support messze a legkorrektebb ilyen téren).

Szóval a Revóhoz képest sokkal szebb, viszont az előre-hátra gombokat nem lehet kényelmesen elérni, és a nagyítás is sokkal nehézkesebb ( nagyítógomb lenyom, görget) A Revón beállítottam az oldalsó görgőre, és gyönyörűen egy mozdulattal nagyítottam. A egér tetején található sift váltó gomb is nagyon kiáll, ezért görgetés közben mindig elakad az ujjam.
Ami miatt nem mertem ismét Revót kérni az a töltési problémák. Valszeg az USB-s tölthetőséggel, és a cserélhető akkuval a Performance nem okoz majd hasonlókat...

Szóval: nekem minden más OK. a szabadonfutó görgő egyszerűen fenomenális, nem tudnék mégegyszer racsnis egeret használni az biztos, de mindenképp bosszantó a Performance gombok kiosztása.

Hiányzik a kényelmesebb Revo :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.