Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Dalok a zsebben

(#1) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hülyén néz ki ezzel a Mickey egér típusú kezelőfelülettel. Valóban nem élik aranykorukat, mert sok telefon is már megfelelő hangzást nyújt és memóriakártyákkal a tárhely is több napra elegendő zenét tud nyújtani. Ilyen kevés tudással a pmp-k nem fognak megélni.

PH semleges

(#2) Alex91 válasza stevve (#1) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

A, csak Apple logot kell ratenni, azt a Shuffle-t is el lehet adni :D!

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#3) stevve válasza Alex91 (#2) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Erről jut eszembe, a valóban nyereséges lejátszó az iPod. A negyedéves értékelésben is kiemelték, milyen sok fogyott belőle. :)

Az irivernek is vannak jó megoldásai, pl.: az AMOLED-es SPINN.

PH semleges

(#4) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Már rég nem kelendőek ezek a cuccok szerintem. :U

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#5) Alex91 válasza stevve (#3) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

En is megvettem a Shuffle-t, mert nekem pont ez jo :)!

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#6) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Sony előző szériájából akartam venni 1-et, de a mai napig nem jutottam el odáig,
hogy elmenjek a boltba venni :B
Ez az igazi spórolás !!

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#7) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Ilyen arral, de leginkabb ilyen gyenge tudas mellet meg a Walkman nev is keves lesz...

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#8) DeFranco válasza Alex91 (#5) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az új öngyújtó alakút már, vagy a régi bélyeg alakút?

(#9) Alex91 válasza DeFranco (#8) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Az uj :).

(#10) M. Andris

M. Andris
(lelkes újonc)

én megvagyok elégedve az nwz-s544 sel bár a 8 giga hamar elfogy :D akubol is az egyik legjobban biro sony lejátszo amit lehet kapni

(#11) Gabesz84 válasza M. Andris (#10) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

miert mennyit bir egy feltoltessel? (nem a gyari adtra vagyok kivancsi :) )

(#12) atuci válasza Gabesz84 (#11) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nwz-e436 van, azzal egy feltöltéssel 2 hétig megyek munkába, naponta 2,5 órát megy, vagyis kb 25 órát bír.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#13) M. Andris válasza Gabesz84 (#11) üzenetére

M. Andris
(lelkes újonc)

3x8 orát simán kibir 320 as mp3 al de van hogy 4 et is mikor vegyes, 100mw os fülessel

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Dalok a zsebben
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.