Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

anyám borogass :Y

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#2) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Valahol biztos erre is szükség van, de nekem nem kéne. Nagyon drága és nehéz...

(#1: 2mp-el előztél meg. Ha nem írom oda hogy "Nagyon drága és nehéz..." akkor én leszek az első :D :O )

[ Szerkesztve ]

(#3) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

óóóóóha :D van egy kinézete...

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#4) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Na ez de jól mutatna a H1-esem anyósülésén! :D

(#5) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Szép robusztus váz. Nem tudom mennyi most a dollár, átszámítva kb. 900.000Ft lehet ez a gépszörny.

Tulajdonságok: Kisebb robbanásokat is kibír ;]

[ Szerkesztve ]

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#6) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Gondolom a hadsereg megrendelésére.
rootkiller: nem is Neked készült Sopronba'... :U

mod: a qurva anyádat a timeout-oddal..../de hiányzik a káromkodós topic.../!!! :(((

[ Szerkesztve ]

(#7) nrgia válasza BITBOYS (#5) üzenetére

nrgia
(őstag)

Jahh az 1.100.000-ret súrolja.Nekem tetszik,csak nem értem miért nem terepszínű? :))
Golyóálló mellénynek is hordhatnám.... :U

[ Szerkesztve ]

...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...

(#8) .mf

.mf
(PH! addikt)

Nagy, nehéz, bumfordi és drága, de elfogadnám, ha utánamdobják :DDD (és ez az utánamdobást még jó eséllyel túl is élné :DDD)

T7500? Annak hűtés is kell, tehát a ház nem zárt :(

Miért nem készítenek inkább Atomos gépet, passzív hűtéssel és zárt házzal, ennél valamivel kompaktabb méretben (12.1-13.3" kijelző, és ennek a vastagságnak a fele)?

(#9) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

láttam már korábban hasonló "kemény" laptoptól felvételt... nem tudom már mi volt a neve, de az is a hadseregnek készült és demonstrálták rajta, hogy mi mindent bír ki... elég termetes jószág volt és súlya is volt rendesen... :) ha valaki tudja miről beszélek, linkelje már a videót :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) BITBOYS válasza nrgia (#7) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Azért mert ha elveszik nehezen találják meg :P

mephi666: Nem a Motorolás pda cuccra gondolsz? Ami ipari felhasználásra készült...jó nagy port kavart itt a ph!-n :D

[ Szerkesztve ]

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#11) Agyasima

Agyasima
(senior tag)

Nagyon pofásan néz ki, tényleg. Olyan, mintha már láttam volna vár valahol hasonlót. Legalább egy játékban... :)

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#12) littlelion21 válasza .mf (#8) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Csak Te nem... :D

(#13) rudi válasza .mf (#8) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem zárt a háza, csak okos a hűtése. A katonai szabványban nem cseppállóság, hanem úszós vízállóság a feltétel, meg sivatagi porállóság, az meg nehéz lenne nem zárt házzal.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#14) Bordoi válasza mephi666 (#9) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

A Panasonic és a Motorola is gyárt ilyen notikat.

Panasonic toughbook néven tudsz videókat keresni. :K

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#15) BITBOYS válasza mephi666 (#9) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

[link] esetleg?

(#16) mephi666 válasza BITBOYS (#15) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem... "laptop" volt... kinézetre hasonlított a cikkben szereplőre, de valami drabális nagy volt ránézésre... súlyra meg volt vagy 10-15kg :) de tesztelték/dobálták/leöntötték, még talán "fel is robbantották" :) youtube-on láttam róla videókat...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#17) Pompi válasza mephi666 (#16) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Filmben? Jerichoban Hawkins ügynök szaladgált ilyesmivel.

Ja most nézem, hogy ez a Bordoi által is említett Toughbook ;)

[ Szerkesztve ]

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#18) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Brutális!

.::www.megadanceradio.hu::.

(#19) rudi válasza mephi666 (#9) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gondolom nem erre gondolsz, de ez is jó :DDD

(#20) mephi666 válasza Bordoi (#14) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

aham... lehet, hogy toughbook volt, mert hasonlóképp bírta, mint a videókban... de még ennél is kicsit nagyobbra emlékeztem... mintha annak még vaskosabb lett volna a borítása... :)

(#21) Lenry válasza rudi (#19) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

első gondolatom az volt, hogy ez az ürge impotens

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#22) mephi666 válasza rudi (#19) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez is jó... közben ilyet találtam... ha az lcd-k is így bírnák, szerintem nem lenne ennyi wii-s baleset :) ha lesz egyszer halott lcd tévém, elkérem haveromtól az íjat és lenyilazom... szerintem a képernyőt úgy át tudnám lőni 40-45font körüli íjjal, mint a fene... utána a műanyagban állna meg a nyílvessző hegye...

még reklám :)

[ Szerkesztve ]

(#23) kozmate

kozmate
(tag)

óvodába kiváló

(#24) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Méret alapján szinte szubnoti, tömeg alapján meg workstation. Érdekes párosítás. Sok előnye lehet, de ez a kétszeres tömeg elég nagy ár.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#25) exception

exception
(kvázi-tag)

Ez se dönti meg az eladási listákat...

"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"

(#26) zed1983

zed1983
(őstag)

A cím nagyon találó : Grat cikkírónak :R
A masina pedig...katonaság jut az eszembe...egy Hammer terepjáróhoz hasonlítanám leginkább! :DDD

(#27) bteebi

bteebi
(senior tag)

Nehéz, drága és bűn ronda - katonáknak ideális :), nekem viszont inkább az árának megfelelő pénzmennyiség kellene :U. De ha már ennyire katonai alkalmazásra szánt, akkor már igazán lehetne terepszínűre festve... bár akkor lehet, hogy nem találnák meg ;].

Te is fiam, Bluetooth?

(#28) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nyilván nem maradt a Dell nyakán egy rakat 965G ha még ebbe is azt pakolnak. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#30) zed1983

zed1983
(őstag)

A cím nagyon találó : Grat cikkírónak :R
A masina pedig...katonaság jut az eszembe...egy Hammer terepjáróhoz hasonlítanám leginkább! :DDD
Ezt nem nekünk találták ki az biztos, inkább a háborús övezetekbe szánták :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31) rudi válasza VaniliásRönk (#28) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vagy csak arra van meg nekik a feltehetőleg bűndrága katonai tanúsítvány. Miközben meg az utódai semmi lényegessel nem tudnak többet.

(#32) syC

syC
(PH! addikt)

Ez tényleg olyan ronda, mint amilyen drága..

• De hova temetik a túlélőket? •

(#33) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

1.240.000Ft kb ha itthon is kapható lesz :DDD
Meredek a cucc.

Kezd iPon szint lenni...

(#34) VaniliásRönk válasza rudi (#31) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Egy sziliciumchipre katonai tanusítvány? :DDD Milyen alapon? Maradnak-e belőle legalább szilánkok ha gránátot robbantanak mellette? :D
A komplett gépről lehet ilyesmit megállapítani, 1-1 komponenst vizsgálni értelmetlen.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#35) Thrawn válasza zed1983 (#30) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem az én érdemem, ennél egyszerűbben fogalmaztam, pacorro volt elemében :)

Different songs for different moods.

(#37) Konflikt

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

4 kg? ~4300 USD? egy ilyen boszme dogert?

[ Szerkesztve ]

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#38) venember83 válasza Konflikt (#37) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Arra célzol, hogy grammja 1,075 dollár? :DD

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#39) Konflikt válasza venember83 (#38) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D
igen, akar ezt is ki lehet belole olvasni.

vagycsak egyszeruen veszel egy 5-6-7x olcsobb notebookot, ami ugyanazt tudja, es amire egy kicsit is vigyazol, a maradek x szazezer huf-t meg el lehet sorozni: )

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#40) G.A.

G.A.
(fanatikus tag)

A végeredmény egy olyan mobil eszköz lett, ami 13 katonai előírásnak (MIL STD 810F) is megfelel, beleértve az extrém hőmérsékletek elviselésének képességét, a leejtés elleni védelmet, a vízhatlanságot, sőt kisebb robbanásokat is épségben átvészelhet.

Remélem ebben a 13ban az EMP védelem is benne van. :D

(#41) Balika911 válasza Konflikt (#39) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

De ha vinned kell terepre, akkor pillanatok alatt történhetnek balesetek, még ha vigyázol is. Ezt ilyen területre szánják, otthonra meg jó a hagyományos is. :)

(#42) Pompi válasza Konflikt (#39) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Picit próbáljunk már tovább látni a saját igényeinknél, határainknál, és akkor talán nem írunk majd butaságokat.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#43) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Masszív a kicsike :D

(#44) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Wow... A jenki hadseregnek megvan az uj laptopja... :D

alba gu brath

(#45) grabber

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Csak 4kg :Y

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#46) flimo válasza Konflikt (#39) üzenetére

flimo
(őstag)

Oké, te vigyél magaddal egy MacBook Airt háborúba, ahol azon múlik az életed, hogy megkapod-e a Predatorok kameraképét. Én inkább cipelném ezt a csúnyaságot :)

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#47) zed1983 válasza Thrawn (#35) üzenetére

zed1983
(őstag)

:R

(#48) norbi1992

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

Azért én egy ilyen drága szörnyre tuti jobban vigyáznék , mint egy eee-re:D

(#49) smc

smc
(tag)

Hello Kitty-s festéssel horzsolna! :d

(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)

(#50) opera11

opera11
(tag)
LOGOUT blog

Mivan, a NATO kiírt egy pályázatot katonai laptopok beszerzésére? :D

Vicces aláírás helye

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.