anyám borogass 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
anyám borogass 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
(#2) rootkiller
Valahol biztos erre is szükség van, de nekem nem kéne. Nagyon drága és nehéz...
(#1: 2mp-el előztél meg. Ha nem írom oda hogy "Nagyon drága és nehéz..." akkor én leszek az első
)
[ Szerkesztve ]
óóóóóha
van egy kinézete...
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Na ez de jól mutatna a H1-esem anyósülésén! 
Szép robusztus váz. Nem tudom mennyi most a dollár, átszámítva kb. 900.000Ft lehet ez a gépszörny.
Tulajdonságok: Kisebb robbanásokat is kibír ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Gondolom a hadsereg megrendelésére.
rootkiller: nem is Neked készült Sopronba'...
mod: a qurva anyádat a timeout-oddal..../de hiányzik a káromkodós topic.../!!!
[ Szerkesztve ]

Jahh az 1.100.000-ret súrolja.Nekem tetszik,csak nem értem miért nem terepszínű? 
Golyóálló mellénynek is hordhatnám.... 
[ Szerkesztve ]
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...

Nagy, nehéz, bumfordi és drága, de elfogadnám, ha utánamdobják
(és ez az utánamdobást még jó eséllyel túl is élné
)
T7500? Annak hűtés is kell, tehát a ház nem zárt 
Miért nem készítenek inkább Atomos gépet, passzív hűtéssel és zárt házzal, ennél valamivel kompaktabb méretben (12.1-13.3" kijelző, és ennek a vastagságnak a fele)?
láttam már korábban hasonló "kemény" laptoptól felvételt... nem tudom már mi volt a neve, de az is a hadseregnek készült és demonstrálták rajta, hogy mi mindent bír ki... elég termetes jószág volt és súlya is volt rendesen...
ha valaki tudja miről beszélek, linkelje már a videót 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Azért mert ha elveszik nehezen találják meg 
mephi666: Nem a Motorolás pda cuccra gondolsz? Ami ipari felhasználásra készült...jó nagy port kavart itt a ph!-n 
[ Szerkesztve ]
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Nagyon pofásan néz ki, tényleg. Olyan, mintha már láttam volna vár valahol hasonlót. Legalább egy játékban... 
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

Csak Te nem... 
Szerintem zárt a háza, csak okos a hűtése. A katonai szabványban nem cseppállóság, hanem úszós vízállóság a feltétel, meg sivatagi porállóság, az meg nehéz lenne nem zárt házzal.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
A Panasonic és a Motorola is gyárt ilyen notikat.
Panasonic toughbook néven tudsz videókat keresni. 
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
[link] esetleg?
nem... "laptop" volt... kinézetre hasonlított a cikkben szereplőre, de valami drabális nagy volt ránézésre... súlyra meg volt vagy 10-15kg
de tesztelték/dobálták/leöntötték, még talán "fel is robbantották"
youtube-on láttam róla videókat...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Filmben? Jerichoban Hawkins ügynök szaladgált ilyesmivel.
Ja most nézem, hogy ez a Bordoi által is említett Toughbook 
[ Szerkesztve ]
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Brutális!
.::www.megadanceradio.hu::.
Gondolom nem erre gondolsz, de ez is jó 
aham... lehet, hogy toughbook volt, mert hasonlóképp bírta, mint a videókban... de még ennél is kicsit nagyobbra emlékeztem... mintha annak még vaskosabb lett volna a borítása... 
első gondolatom az volt, hogy ez az ürge impotens
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
ez is jó... közben ilyet találtam... ha az lcd-k is így bírnák, szerintem nem lenne ennyi wii-s baleset
ha lesz egyszer halott lcd tévém, elkérem haveromtól az íjat és lenyilazom... szerintem a képernyőt úgy át tudnám lőni 40-45font körüli íjjal, mint a fene... utána a műanyagban állna meg a nyílvessző hegye...
még reklám 
[ Szerkesztve ]
Méret alapján szinte szubnoti, tömeg alapján meg workstation. Érdekes párosítás. Sok előnye lehet, de ez a kétszeres tömeg elég nagy ár.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Ez se dönti meg az eladási listákat...
"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"

A cím nagyon találó : Grat cikkírónak
A masina pedig...katonaság jut az eszembe...egy Hammer terepjáróhoz hasonlítanám leginkább! 

Nehéz, drága és bűn ronda - katonáknak ideális
, nekem viszont inkább az árának megfelelő pénzmennyiség kellene
. De ha már ennyire katonai alkalmazásra szánt, akkor már igazán lehetne terepszínűre festve... bár akkor lehet, hogy nem találnák meg
.
Te is fiam, Bluetooth?

Nyilván nem maradt a Dell nyakán egy rakat 965G ha még ebbe is azt pakolnak. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

A cím nagyon találó : Grat cikkírónak
A masina pedig...katonaság jut az eszembe...egy Hammer terepjáróhoz hasonlítanám leginkább! 
Ezt nem nekünk találták ki az biztos, inkább a háborús övezetekbe szánták 
[ Szerkesztve ]
Vagy csak arra van meg nekik a feltehetőleg bűndrága katonai tanúsítvány. Miközben meg az utódai semmi lényegessel nem tudnak többet.

Ez tényleg olyan ronda, mint amilyen drága..
• De hova temetik a túlélőket? •
1.240.000Ft kb ha itthon is kapható lesz
Meredek a cucc.
Kezd iPon szint lenni...

Egy sziliciumchipre katonai tanusítvány?
Milyen alapon? Maradnak-e belőle legalább szilánkok ha gránátot robbantanak mellette? 
A komplett gépről lehet ilyesmit megállapítani, 1-1 komponenst vizsgálni értelmetlen.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Nem az én érdemem, ennél egyszerűbben fogalmaztam, pacorro volt elemében 
Different songs for different moods.
4 kg? ~4300 USD? egy ilyen boszme dogert?
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!
Arra célzol, hogy grammja 1,075 dollár? 
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
igen, akar ezt is ki lehet belole olvasni.
vagycsak egyszeruen veszel egy 5-6-7x olcsobb notebookot, ami ugyanazt tudja, es amire egy kicsit is vigyazol, a maradek x szazezer huf-t meg el lehet sorozni: )
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

A végeredmény egy olyan mobil eszköz lett, ami 13 katonai előírásnak (MIL STD 810F) is megfelel, beleértve az extrém hőmérsékletek elviselésének képességét, a leejtés elleni védelmet, a vízhatlanságot, sőt kisebb robbanásokat is épségben átvészelhet.
Remélem ebben a 13ban az EMP védelem is benne van. 

De ha vinned kell terepre, akkor pillanatok alatt történhetnek balesetek, még ha vigyázol is. Ezt ilyen területre szánják, otthonra meg jó a hagyományos is. 
Picit próbáljunk már tovább látni a saját igényeinknél, határainknál, és akkor talán nem írunk majd butaságokat.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.
Wow... A jenki hadseregnek megvan az uj laptopja... 
alba gu brath
Csak 4kg 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

Oké, te vigyél magaddal egy MacBook Airt háborúba, ahol azon múlik az életed, hogy megkapod-e a Predatorok kameraképét. Én inkább cipelném ezt a csúnyaságot 
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!
Azért én egy ilyen drága szörnyre tuti jobban vigyáznék , mint egy eee-re

Hello Kitty-s festéssel horzsolna! :d
(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)