Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) .mf

.mf
(PH! addikt)

+1 fiók, +100k... ennyiért inkább a HP microserverekből rakok össze RAID5-öt ;]

(#2) Daywalker válasza .mf (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

A spórolt pénzen pedig megtankoljuk a kawát, ugye :DDD

(#3) Duracellm... válasza .mf (#1) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

azt én is néztem merem ajánlani 7xK, vincsi(4x) nélkül. Meg ugye HP... :R

Most egy Raid 5EE, kártyával800mhz,256Mb,BBU, külső házikóval(hotswap 8drive), vincsik nélkül tartok ugyan itt árban :)

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#4) Alex91 válasza Duracellm... (#3) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

30k alatt van a HP Microserver ara 1GB RAM-mal...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#5) Antibazsi válasza .mf (#1) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Tehát azt mondod,h van 4 fiókos 30k környékén? Hol találok ilyet, ill. milyet keressek? Komolyan érdekelne, otthoni felhasználásra.

mod: ja bocs, most látom az nettó 127k.... -100k az ~brutto 50.

[ Szerkesztve ]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#6) Alex91 válasza Antibazsi (#5) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Bruttó 30k, HP Microserver...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#7) .mf válasza Antibazsi (#5) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Nem, jól értetted elsőre: a 4-fiókos HP microserver 30k. S abban kétmagos Athlon ULV van, nem ilyen gyengébb ARM. Éppen ezen viccelődtem, hogy ennyiből kijön 4db HP microserver "RAID5" :DDD

(#8) tiborandras válasza Daywalker (#2) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

ki a kawat, ki a hondat ;) ilyen szuper idoben bun nem motorozni :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#9) Antibazsi válasza .mf (#7) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

+(#6) Alex91
Meg is találtam.
:R

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#10) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Huhh, elég meredek ára van! :Y

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) .mf válasza tiborandras (#8) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Daywalkernek és nekem is macskawánk van, gurultunk is már együtt. Szintén zenész? Akkor irány a motoros topic, szívesen látunk ;)

Antibazsi: nincs mit :) Sajnos épp ma néztem egy másik havernak is, s már kúszik felfelé az ára, hétfőn még 29k alatt volt, most meg 32k ugyanott...

(#12) Godefroy válasza Alex91 (#6) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

hol?

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#13) Alex91 válasza Godefroy (#12) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Ahol talalsz! Kereso, azt keressel! (Most ment fel egy kicsit az ara, mert gyengult a forint...)

[ Szerkesztve ]

(#14) Godefroy válasza Alex91 (#13) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

adj linket!
mert 89 a HPnál az ajánlott ára. a 30 at te hol táttad? (mármint olyan helyen ahol van is?)

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#15) Alex91 válasza Godefroy (#14) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

ipon, pl. Vagy BestByte, ott ebben a honapban akcios. Bar lehet, hogy kifogytak?

[ Szerkesztve ]

(#16) tiborandras válasza .mf (#11) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

koszonom az invitalast! :R benezek majd a topikba. :K sajnos a kozos gurulasrol le kell mondanom, mert van koztunk ~230km :DD

4 sale http://tiny.cc/aprok

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.