Engem emiatt az inten foglalatos mizeria miatt csak az mereg fog el 
www.oaziscomputer.hu

Engem emiatt az inten foglalatos mizeria miatt csak az mereg fog el 
www.oaziscomputer.hu
Szerintem egy jó SSD többet dobhat a Boot időn...

Meg nem évekig tölt be a gép. Azt a 15 mp-t csak kibírja az ember ha utána 10 órát fog gépezni. Bár az idő pénz...
CSS (Hun)Bloodkiller

Ne kapcsold le a geped 
Nalam jol bevalt szokas 
www.oaziscomputer.hu

Nos ezzel nem vagy egyedul!
Foleg , hogy mar tudjuk elore az 1156 sem lesz egy hosszu eletu 
.::www.megadanceradio.hu::.

Akinek van egy jó alaplapra építettet 775-ös rendszere az sztem simán ki is fogja hagyni ezt a tokozást. Értelmetlen egyenlőre átváltani.
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Hát már Robson is egy nagy parasztvakítás volt... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Ez teljes mertekben igaz!
Kicsit felrelepes volt ez, nem elorelepes
.::www.megadanceradio.hu::.
Mit gondolsz, az enyém az?
Legközelebb én már csak akkor váltok ha tényleg szükséges.. addig szeretnék ellenni ezzel...
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

Ezzel kb en is igy vagyok. Ebbol az alaplap 'varazslatbol' en nem kerek. Ha meg nagyon ragaszkodnak hozza hosszutavon, akkor tenyleg ki fogom probalni a masik oldalt is.
Szeretnek Intel parti maradni, de ez felhaborito ami ott folyik. Na mind1, a gep vasarlast ugyis jovo ev vege fele tervezem, addig ez tuti kihuzza, max VGA-t cserelek 
www.oaziscomputer.hu

Az egyébként sem olcsó intel chipsettes lapok még drágábbak lennének,hát akkor inkább AMD

ismeros hozzaallas
1 oranal hosszabb idore 1,5+eve volt kikapcsolva a gepem (igen, en fizetem a villanyszamlat
)
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

en max akkor valtanek, ha kijonnenek a 4GB-os DDR3 modulok. addig amire kell tokeletesen eleg a mostani Q6600 alapu cuccom.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Az SSD a hibernálás ill. az onnan ébresztés sebességét is jelentősen növeli. Egyre inkább laptop felhasználásban kell gondolkodni, nem az asztali gép napi 20 órás fűtésében.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

"Mindenesetre fontos megjegyezni, hogy a Braidwood teljesítménye az operációs rendszertől is nagymértékben függ, sőt talán ez a fő oka annak, hogy annak idején Robson nem lett sikeres."
Pár GB-t az alaplapgyártók kis költségen rá tudnának pakolni a deszkáikra, de minek, ha nincs oprsz, ami kihasználja
VIGYORRRGAZMUS.....