Elképzelem a boltok előtt őrjöngő tízezreket akiknek húzza a zsebét az a pár tízezer euró és nem tudják elkölteni csak decemberben.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
camelferr
(senior tag)
Szerintem van piaca a gépnek.
Azt tudtad ha nyersz egymilliárd forintot a lottón, akkor még nem kerültél be az Ezer Leggazdagabb Magyar nevű klubba? Tőlünk nyugatabbra meg csak átlag középvállalkozó lehetsz ennyiből.
Akinek az S2 státusz és presztizskérdés az már megrendelte a sajátját.
Ez egy ilyen bolygó.
ha jól olvastam a csúszásnak csak az egyik oka a megnövekedettigény a másik, hogy M9ből is joval több rendelés jött be a vártnál és a Leica még mindig félmanufakurális, embereket tud átdobni innen oda, de gépsort 24hban járatni + gépsort 1hó alatt beüzemelni nem.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

philoxenia
(MODERÁTOR)
Érdekes szó....
[link]

camelferr
(senior tag)
S2 sample shot, ezek kívül még semmi.
Ez egy ilyen bolygó.

ROBOTER
(őstag)
Közel 2 megapixeles kép (a crop) 210K JPG-ben.
Gratulálok az alkotónak, ért hozzá... csak kicsit vitte szét az egészet a tömörítés.

camelferr
(senior tag)
Állítólag "the resident Leica expert" a tag.
Lehet hogy csak erre volt engedélye.
Ez egy ilyen bolygó.

camelferr
(senior tag)
No, deprevjűn a Lajka sample series, egy szigorúan preprodaksön kamerával. Lehet hányni.
linkóczki
Ez egy ilyen bolygó.
itt is majd jó lesz gépen feldolgozni a RAWot.... ettől ha eltekintek brutális.... APSCs csodákat legyen az 7D alázza, 5DM2 csak szimplán agyon veri.
Persze ezt is váruk tőle.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

camelferr
(senior tag)
Mármint brutális micsoda?
[link]
Erről egy szarrázajszűrt fudzsifilm kompakt jut eszembe. Leméretezve sem javul.
[link]
Ugyanez most nem háttérként hanem elvileg "élesen".
Én nagyon nem ezt vártam. Más képeken az aa szűrő hiánya miatt majré is felfedezhető. A hányást komolyan gondoltam. Basszus, miért nincs hányós szmájli?
Ez egy ilyen bolygó.
hogy kezdődött a hszem???
Ezt nem értem. Ha most csak annyit látni a preproduction képekből, hogy kb. ocsmány a képe már közepes érzékenységeken is, akkor honan a túróból szeded, hogy majd ha RAW-ból dolgozgatunk fel, akkor alázni fogja az APS-C gépeket, de még az 5D makr II-t is? 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

tbs
(PH! addikt)
Hát, lehet hogy igénytelen vagyok, de azért elég jónak tűnik a vas... ISO640, hatalmas méret, és bőven részletgazdag. Nincs semmi baj ezzel.
Azért még egy kicsit gondolkodom, hogy feliratkozzak-é a várólistára. 

ROBOTER
(őstag)
Én egy deka részletet nem láttam egyik képen sem, amit egy D3X ne mutatna meg, felnagyított képpel.
A portrék vakuzva vannak, és szinte makró jellegűek, nincsenek finom részletek a témában sem. Ahol valami részlet van, ott durva Moire is megjelenik, amit még Uri Geller sem tüntet el.
Pl. harisnya.
Az ISO640 pedig hulladék, a jelenlegi formájában még leméretezve sem veszi fel a versenyt a csúcs FullFrame dSLR-ekkel. Biztos javul majd valamit, de túl nagynak tűnik a hátrány.
Ez 7 millió forintért édeskevés. Ez így semmi előnyt nem jelent azoknak, akik a célközönség. Ők sem hülyék. Ha egy profi valamit megold 2-3 millióból, nem fog érte 7-et fizetni.
[ Szerkesztve ]

MLaca
(HÁZIGAZDA)
mikor megnéztem a képeket elszörnyülködtem, hogy valami nem stimmelhet vagy a géppel vagy a használt optikákkal, mert se finom részleteket, se zajtalanságot nem látni egyiken sem (más kérdés, hogy nem erőltette meg magát a fotós, hogy "használható" képeket lőjön). akkor már inkább a 60 mpixeles hasselblad, az sem sokkal drágább.
http://mlzphoto.blog.hu/
jogos ráadásul én meg az egészet a jpgre kentem.... talán nem kéne hajnal 3kor képeket nézegetni...?
sött kenem még mindig hátha....
[ Szerkesztve ]

tbs
(PH! addikt)
Mondom, hogy igénytelen vagyok. 

MLaca
(HÁZIGAZDA)
de ennyi pénzért?
http://mlzphoto.blog.hu/
Meg kell várnia végleges képeket/gépet.