Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom mitol csodaszepek ezek :DDD

Azert lassan rajohetnenek a gyartok, hogy asztalon baromi kenyelmetlen az erintokijelzo (foleg hosszabb hasznalat utan...)

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#2) ^Clown válasza domi007 (#1) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont ez a kérdés fogalmazódott meg bennem is :C

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#3) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Nem néznek ki rosszul de az a TN panel hát ;] Elégé lerontja a látványt :D

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#4) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A felső Lenovo hátulja szebb, mint az eleje :DDD . Elölről nem egyedi, de azért egy 24-est elfogadnék 70 környékén belőle.

(#5) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az első képet meglátva hirtelen reménykedtem, hogy VA vagy IPS. Ráadásul a típus számot is elnéztam, és azt gondoltam, hogy 26"-os.
Ekkora csalódást :D

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#6) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Nem lenne rossz pl otthona az előszobába vagy hasonló .. ha beleépitenék a gépet is(pl valami kis ion+ core2 ) én vevő lenék rá.

Nézegettem itt h írok elsőként hsz-t de már ma le lettem ugatva a Pentdrivoknál igy inkább meghagytam másnak az örömet csámcsogni rajta ;]

(#7) old_artist

old_artist
(PH! addikt)

Hááát, egy Lenovo L220xwC (S-PVA paneles) után már (el)várhattunk volna valami fejlődést a Lenovó háza táján, de csak visszafejlődés és értelmetlen TN paneles ipari hulladékokkal szembesülhetünk - még ha design-ban adnak is egy kis pluszt! :D

Milyen csalókák és manipuláltak a betekintési szögek a képeken! :DDD

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#8) Gergo88 válasza old_artist (#7) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

Láttál már egyetlen olyan képet is ahol a valós betekintési szöget ábrázolták volna? :U

[ Szerkesztve ]

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#9) P100

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

Hm, egy olyan érintőképernyőset szívesen vennék :)

Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier

(#10) Egzee válasza domi007 (#1) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

"Nem tudom mitol csodaszepek ezek"

Akkor inkább mondjuk úgy, hogy elég szépek :D

(#11) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem bejönnek :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#12) wednesday

wednesday
(őstag)

Azt gondoltam jó pár évvel ezelőtt, hogy azért 2010-re (mert jó messze volt még a dátum) már a TN panel ki fog szorulni. De nem így lett....sőt virágkorát éli. A 3D őrület is még tovább fogja éltetni. :U

(#13) P100 válasza wednesday (#12) üzenetére

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos nem szorul ki, sajnos... pedig ha többé nem gyártanának TN-t, akkor a jobb minőségű panelek árait kéne, hogy lehozzák a TN szintjére.

Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier

(#14) Runo

Runo
(őstag)

Én már azt is utálom ha 2 porszem van a monitoromon, rögtön törölgetem.... bele őőőrülnék, ha az ujjlenyomatokat kéne állandóan törölgetni :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15) darkarthur válasza aram01 (#11) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Nekem is tetszenek!

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#16) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Merőben eltérő fogalmaim vannak a csodaszépről.

(#17) Geönczy válasza Balika911 (#16) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Lehet az áruk lesz csodaszép, csak melyik szemszögből :DDD

CSS (Hun)Bloodkiller

(#18) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A talpas monitorok híve vagyok továbbra is, az ilyen kitámasztós típusok nem jönnek be, és nem is csodaszépek, szerintem. :N

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#19) Mikiller válasza Runo (#14) üzenetére

Mikiller
(tag)

Én se tudom megérteni, miért jobb/kényelmesebb bökdösni a képernyőt, amikor ott az egér. :F Max kézi gépekre jók az érintő képernyők.

(#20) ^Clown válasza szuper-t (#6) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De minek az előszobába számítógép? :U

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#21) Chaser válasza ^Clown (#20) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:W hogy amikor belépsz rögtön fel tudj lépni a ph-ra.... ;]

New world...old thinking...IBM T60;)

(#22) Trub válasza Mikiller (#19) üzenetére

Trub
(tag)

Én ezt úgy képzelem el, hogy nem az asztalra rakjuk, hanem mondjuk ki a hűtőre, vagy a wc-be :)) Bár másodlagos kijelzőnek is eltudnám képzelni jobb oldalt az asztal szélén kéz-távolságban. Csak lenne elég zsetonom :B :O

(#23) dezz válasza Trub (#22) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem az asztal lapjába kellene szerelni...
Egy baj van: a TN-ből abban a szögben csak valami förmedvény jön ki, nem kép...

(#24) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"a D-Sub, a DVI és a HDMI bemeneten, a négy darab USB 2.0-s csatlakozón, a beépített sztereó hangszórón és a 2 megapixeles webkamerán kívül multi-touch-os érintőképernyővel is rendelkezik."

Szép kis feature lista és jó ára is van. :C

(#25) szuper-t válasza Chaser (#21) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Fudejóóóóvagy:D
Helyesbítek mert átgondoltam az Előszobába kom érdekes lenne a nappaliban pl kép helyett nem lenne rossz:D egy jó kis Ubuntuval:D

(#26) veector

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

Csodaszép a gerinced íve lesz a röntgenfelvételen ha a tapizósképernyősön gépezel egész nap.
Amúgy az elsőnek a hátulja télleg szép :D

(#27) orbano válasza veector (#26) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem hiszem hogy túl sok közel enne hozzá... viszont a válla tuti görcsölni fog.

A vér nem válik VAZZE!™

(#28) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz monitorok,az első tényleg jól néz ki csak kár hogy TN paneles,érintő monitort nem igazán vennék,nem vagyok a híve.

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#29) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Hát eléggé csillogos-villogos..

(#30) veector válasza orbano (#27) üzenetére

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért megnéznék valakit aki egyenes háttal tud egy ilyet piszkálni. Ölbevétel nem ér

(#31) Laci.M

Laci.M
(fanatikus tag)

Az érintőképernyősnél magát a nyomkodás jelét USB-viszi rá a gépre?

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#32) xtremer

xtremer
(kvázi-tag)

Nem tudom miért erőltetik ezt a érintőképernyős monitort mikor a hajam feláll ha meglátok egy ujjlenyomatot a tft-n.

www.r-pc.hu :: Számítástechnika felsőfokon!

(#33) zazahoho válasza xtremer (#32) üzenetére

zazahoho
(őstag)

ebben igazad van,egyik kezeddel bökdösöd a másikkal törölgeted :D

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#34) orbano válasza zazahoho (#33) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

amikor végigolvastam ezt a hozzászólást, azt hittem rossz topikba nyitottam :DDD undorító! :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#35) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

az utolsót nagyonnagyon elfogadnám. csakhát a pénz. ennyiből inkább veszek egy 94centis fullhd tv-t(bár az nem touchscreen)

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#36) Yodafon

Yodafon
(lelkes újonc)

Multitouch???

Akkor ebből bizony per lesz.

Én nem szoktam gondolkodni. Tisztelem azokat akik szoktak, de én csak próbálom túlélni a napokat, hogy este megint bemászhassak melléd az ágyba.

(#37) dezz válasza Yodafon (#36) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért lenne? [link]

(#38) domi007 válasza WD40 (#4) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Ugylatszik ezeknek is a hatuljat kell nezni mint a csajnak szokas :DDD :DDD

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#39) drizzt1666

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Az utolsó kitámasztós monitor nem tűnik túl stabilnak. Egy rossz bökés és már borul is.

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#40) orbano válasza drizzt1666 (#39) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

miért borulna? minden irányba jól meg van támasztva, és felteszem a súypontja is kellően alacsony

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.