Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Jól néznek ki, kéne úgyis lassan egy nagyobb pen...
:D

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#2) Translator válasza domi007 (#1) üzenetére

Translator
(tag)

Ahogy elnéztem az elérési időket, azért nekem is a "lassan" szó jutott eszembe ;)

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#3) spirit007 válasza Translator (#2) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Kár hogy nincs hellókittis , vagy aktuálisan szantakláuszos :DDD
De legalább lassú .

(#4) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

x@rul néznek ki. :o :(

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#5) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A legalsó tán a legszebb...

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#6) Petya25

Petya25
(őstag)

Nekem is az uccsó jön be a legjobban.
Pont ma kaptam egy 8 gigás pent az is miniál dizájnnal bír.

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#7) maross

maross
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sebessegen novelhetnenek lassan, mert egy alulrol "readyboost" kompatibilis 8gigas pendrive teletolteset ki se merem szamolni :).

senki se mondta, hogy könnyű lesz!

(#8) Emosz

Emosz
(fanatikus tag)

Lassan nekem sem ártana lecserélni az 512est, jól is néznek ki... Ha egy picit gyorsabbak lennének.... :U

(#9) csudri

csudri
(őstag)

Mikor lesz már hányós smiley? Ilyenkor jól jönne!

Vortex World Domination

(#10) Pompi válasza csudri (#9) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tessék:

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#11) edipqe válasza Pompi (#10) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD
jó ezek szerint nem csak nekem nem tecccenek!

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#12) Pompi válasza edipqe (#11) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A smiley csudrinak ment. A pendriveok olyanok amilyenek, az utolsó széria nem is olyan rossz.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.