300 rongyért tapicskoljam össze a gépem monitorát? Kösz de nem kérek belőle... mobiltelefonon még elmegy ez a tacsipadi, de az otthoni PCmre jobban szeretnék vigyázni.
Üdv,
Vik
~ Arcana ~
300 rongyért tapicskoljam össze a gépem monitorát? Kösz de nem kérek belőle... mobiltelefonon még elmegy ez a tacsipadi, de az otthoni PCmre jobban szeretnék vigyázni.
Üdv,
Vik
~ Arcana ~

Lehet én voltam a figyelmetlen, de melyik lenne a "csinos" ?

Mindenki szidja az Apple-t, nahát dehát mégiscsak utánuk megy mindenki (itt vö. iMac).
ten, nine - ignition sequence start

Hidd el akik az Apple hasonló megoldásait szidják azok ezt is ugyanúgy fogják.
Más:
Marha jók ezek az egybe gépek, ha valami elfüstöl benne akkor kivághatjuk az egészet a kukába és vehetünk másikat. Más kérdés, hogy a fejlett nyugati országokban a sima dobozos pc-kkel is ugyan így tesznek 
4. bekezd eleje"Avideokártya"
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Ezek a gépek nem tetszenek 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Hát sokkal jobbak mint az APPLE! XD

Arról nem is beszélve, hogy az "egerészésnél" biztosan kényelmetlenebb, és fárasztóbb.
Nem értem, hogy az asztali PC-k esetében milyen fantáziát látnak a gyártók az érintésvezérlésben? 
Parasztvakítás. Telefonnál még oké az érintőkijelző, de ha egy teljesen ujjlenyomatos monitoron akarsz filmezni, az lehet, hogy nem a legjobb élmény. No meg a monitor előtted van. Nem a kezedben. Elég 'mókás' lenne állandóan előre nyúlni...
Én is kihagynám ezeket az egybe gépeket.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Akkor notebookot se vegyél. Szerintem netezős gépnek ezek teljesen rendben vannak, ha valakinek kevés egy nettop. Jól is néznek ki. Én max azért szidnám az apple-t, mert indokolatlanul drágán adják a gépeke, maga a koncepció tetszik. Persze nekem soha nem lesz ilyen, mert én szeretem buzerálni a gépet, meg játszani is szoktam.
A monitor tapicskolást én sem tudom feldolgozni, nekem valahogy az rögzült hogy ahhoz nem nyúlunk, aki meg igen, annak eltöröm a kezét
.
Laci

Érintő kijelző tényleg felesleges PC-hez, de amúgy tetszenek ezek a karcsú, helytakarékos megoldások. Az áruk viszont már nem annyira ...
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Filmezni ne akarjon senki PC előtt.... hangulatromboló és nem olyan jó. Ezt tapasztalatból írom.
~ Arcana ~

Erre mondják azt, hogy ízlések és pofonok.... 
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman
Attól függ, milyen messziről nézi az ember. Ágyból tényleg nem a legjobb megoldás, de szükség esetén azért bőven jó, még notebookon is, ha nincs más. De persze más egy jobb LCD-Plazma-n nézni a filmet. Sőt arra kell rájönnöm, hogy még játéknál is sokkal nagyobb élmény, mondjuk azért ez játékspecifikus. Az új Splinter Cell marha jól néz ki a 32" tv-n, csak nem bírom megszokni a gamepad-es irányítást
.
[ Szerkesztve ]
Laci
A Sony egész korrekten néz ki, és (teljesen őszintén) ledöbbentem, hogy "milyen olcsó" -> magyarán drága, de jóval szerényebb, mint amire tippeltem volna.
Sectumsempra - For Enemies

Azért egy wireless egér+bill. kombo beleférhetett volna abba a majd' 1000 dollárba, elegánsabban festene vele a gép, ld. Acer.
Hát, szerintem a Sony meg az Acer perifériái is elég csapnivalónak tűnnek, de valószínűleg egyébként is vennék saját preferenciák alapján egeret meg billentyűzetet, ha ilyen gépem lenne.
Azaz használnám azokat vele, amik megvannak 

De legalább van rajtuk numerikus billentyűzet... 

Naaa, így nem ér... 

Praktikusak, de ez a tácsszkrín dolog asztali gépnél tök fölösleges - telefonnál is utálom - nálunk egy iMac beszerzés alatt.
Mindig előjön, hogy drága és felesleges egy ilyen megoldás. Nem Mo-ra fejlesztenek. Azokban az országokban, ahol az éves jövedelem > 40.000-50.000$ egy átlag munkás - metro vezető, kukásautó sofőr-től felfelé, pl NY-ban egy metro vezető éves jövedelme is 45-46k dollárban - család esetében is, magyarán egy mifelénk középosztálynak nevezett család éves jövedelme bőven meghaladja a 100k $-t, ott ilyeket vesznek az emberek, és igenis ebbe az irányba megy a világ, bármennyire is fura ez a magam/magunk fajta PC-n nevelkedett generációnak.
Más oldalról megközleítve, ne úgy nézd, hogy jobb helyeken a te munkádért 4-5x többet fizetnek, hanem közelítsd meg úgy, mintha ez a cucc 200-250 dodo lenne a jelenlegi jövedelmi viszonyaid mellett. Mindjárt nem is olyan vészes.
Én is szeretem macerálni a PC-t, de pl párom nem annyira, laptopnál viszont kényelmesebb számára egy asztali -> iMac.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Szép ez a Sony
De nekem ilyen komplett gép sosem kéne. Nem az én felhasználói tevékenységeimre van kiélezve 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

nem értem..
tapicskulós képernyő, minek adnak akkor hozzá egeret meg klavit? legalább feláras opcióra változtatnák... 
ahogy mai napig nem értem miért tapicskolná valaki kinyújtott karokkkal a monitorát, hogy aztán leszakadjanak a karjai, és maszatos legyen a kijelző. de lehet, hogy a monitor tisztító szerekből akarnak meggazdagodni?

jó cucc de nekem nem kéne a tapicskolás miatt.....
Az ember néha szélvédõ, néha bogár.

Pl. éttermi rendszerhez, zárt terminálnak iskolába, könyvtárba, net-kiosknak tökéletesen megfelel 
Ahhoz baromi drága, oda egy nettop kell elzárva valami filléres billentyűzet egér párossal.
Laci
Nekem "tökéletesen megfelelne" itthonra is 
Mármint a Sanyi. Az Écer nem tetszik.

Mostanág a kávézókban, éttermekben az érintőképrenyő a menő. Bármilyen, szinvonalasabb helyen járok mindenhol érintőképernyős cucc van. A bill+egér kombó egy ilyen helyen lassú lenne. Egyszer less meg egy ilyen éttermi rendszert, leeseik az állad milyen könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni.
Lehet ilyet kapni a németeknél, Medion néven, nem tudom mivel rosszabb, de fele ennyibe kerül, és ugyan ezt tudja...

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-